Ο ψευτο-επιστήμονας Στίβεν Χόκινγκ Άρχισε πάλι τις μασονικές τους αρλούμπες: οι άνθρωποι θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τη Γη!
Ο ψευτο-επιστήμονας Στίβεν Χόκινγκ Άρχισε πάλι τις μασονικές τους αρλούμπες: οι άνθρωποι θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τη Γη!

Πρώτο θέμα έγινε σε όλες τις ιστοσελίδες που υπηρετούν το σύστημα πάλι! λες και δεν υπάρχουν άλλοι επιστήμονες!για τον Νίκολα Τέσλα η τον Βέρνερ φον Μπράουν και λοιπούς αληθινούς επιστήμονες όλοι απο την Ευρώπη ηταν της ινδοευρωπαϊκής φυλής! ούτε ένα αφιέρωμα δεν έκαναν πότε! ηταν του χρυσού ανώτερου γένους άρα ηταν ναζι! Μασονική wikipedia:Neo-nazi η λεύκη φυλή!!!ετσι γράφουν!!! Η "θεωρία" της ινδοευρωπαϊκής φυλής και γλώσσας είναι κατά βάση ένα ρατσιστικό δημιούργημα με σκοπό να εκθειάσουν την ανωτερότητα της λευκής ή άλλως Αρείας φυλής!άρα οι μη κομμουνιστες είστε "ναζι" και πρέπει να πεθάνετε!

Γιαυτό τα παντα και όλη η τεχνολογία φιλοσοφία η επιστήμη κτλ ηταν απο αυτη την φυλή και μονο ιστορικά!!και οχι απο αφρικανικούς!! ούτε Εβραίους ούτε άραβες! και ακολουθούν τα σκυλιά τους: "μουφά" η ινδοευρωπαϊκή φυλή, ναζιστικές θεωρίες!ουγκ ουγκ!Και δίνουν χιλιαδες ευρώ σε κομμουνιστές(σημιτικές φυλές) να γράφουν οχι ένα ούτε 2 αλλα ενα σορό άκρως επικίνδυνα βιβλία προπαγάνδας που σπέρνουν διχόνοια και μίσος, οχι για λαθρο αδέλφια τους,οχι για αφρικανικούς, αλλα για Ευρωπαίους που κάποτε είμαστε αδελφια όταν δεν υπήρχαν σύνορα πριν την εισβολή Μογγόλων!και ισλαμικές εισβολές(οι απόγονοι τους? κομμουνιστές αριστεροί ειναι συνήθως!) !στο δε ίντερνετ γράφουν προπαγάνδες μέρα νύχτα! γιαυτό ο μέσος νεοέλληνας δεν ξέρει ούτε τα αυτονόητα!.

Καρλ Μαρξ Εβραίος πατέρας του κομμουνισμού είχε πει: Η ευρωπαϊκή φυλή πρέπει να εξαφανιστεί! λέτε να το είπε γιατί ηταν "θεωρία"???? θέλετε να μάθετε πόσες γενοκτονίες διέπραξαν μέσα σε 100 χρονιά με μονο στόχο αυτο??οπού ηταν μαζεμένοι πολλοι ΓΝΗΣΙΟΙ!!έγιναν σφαγές!η τελευταία ηταν στην Γερμανία!!!!στο ελλαδιστάν είχαν πολλούς απο την τουρκοκρατια δικούς τους της σημιτικής φυλής οπως και έκαναν παιδομάζωμα και γενοκτονία και στην Ελλάδα το 1945-1950!πόσοι την ξέρουν? αυτα δεν θα τα ακούσετε απο μαυριδερούς διότι ειναι σημιτική φυλή!αυτοι οι ανθέλληνες που λέτε! τι δεν κατάλαβες? φυλετική υγειά ανύπαρκτη και εξαπλώνονται σε όλη την Ευρώπη!!

Οι άνθρωποι θα πρέπει να εκκενώσουμε τον πλανήτη Γη μέσα στον επόμενο αιώνα αν θέλουμε να επιζήσουμε ως είδος, προειδοποιεί ο Στίβεν Χόκινγκ και όλοι τεντώνουν τα αυτιά τους.

Ο παγκοσμίου φήμης αστροφυσικός διατείνεται πως η ζωή στη Γη διατρέχει πια πάρα πολύ υψηλό κίνδυνο να καταστραφεί από κάποια φυσική ή άλλη καταστροφή -υποδεικνύει με νόημα τη σύγκρουση αστεροειδών, τον υπερπληθυσμό και την κλιματική αλλαγή-, κι έτσι η ύπαρξη του ανθρώπου στον 22ο αιώνα παραείναι αμφίβολη.

Ο επιστήμονας σκοπεύει μάλιστα να μετατρέψει τις ζοφερές διακηρύξεις του σε ένα ντοκιμαντέρ με σκοπό να βοηθήσει τις επόμενες γενιές να πάρουν τη σωστή απόφαση.

Στο «Expedition New Earth» του BBC, ο καθηγητής Χόκινγκ οργώνει την υδρόγειο για να βρει τον τρόπο για το πώς θα εγκαταλείψουμε τον πλανήτη μας και θα ανοιχτούμε στο Σύμπαν. Τι έγινε όμως και άλλαξε γνώμη μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο καθησύχαζε την ανθρωπότητα πως θα επιβιώσει για άλλα χίλια χρόνια;

«Δεν νομίζω πως θα επιβιώσουμε για άλλα χίλια χρόνια χωρίς να δραπετεύσουμε από τον εύθραυστο πλανήτη μας», λέει τώρα και συνεχίζει: «Θέλω έτσι να ενθαρρύνω το δημόσιο ενδιαφέρον για το Διάστημα».

Στον επίλογο του βιβλίου του μάλιστα «Πώς να φτιάξεις ένα διαστημόπλοιο», ο Χόκινγκ το λέει ξεκάθαρα: «Πιστεύω ότι η ζωή στη Γη παραμένει σε ολοένα και μεγαλύτερο κίνδυνο να εξαφανιστεί από κάποια καταστροφή, όπως ένας ξαφνικός πυρηνικός πόλεμος, ένας γενετικά τροποποιημένος ιός ή άλλοι κίνδυνοι. Νομίζω ότι το ανθρώπινο είδος δεν έχει κανένα μέλλον αν δεν πάει στο Διάστημα».

Στίβεν Χόκινγκ της ίδιας κλάσης με τον άλλον ψευτο-επιστήμονας Άλμπερτ Αϊνστάιν η πιο επικίνδυνη εβραϊκή επιρροή στην επιστήμη .Στίβεν Χόκινγ: ένα κάρο πτυχία! απο αυτα που ανακάλυψαν άλλοι τίποτα νέο!μασονικές αμπελοφιλοσοφίες και μπλα μπλα χωρίς ουσία! εφευρέσεις? καμιά!!!

Πάρε και εσύ μερικά βιβλία "επιστήμης" (πάντα με μασονική σφραγίδα )σαν να κάνεις σπουδές το ίδιο ειναι! αντέγραψε μερικά απο αυτα που θα βρεις σε αυτα, και γράψε ενα δικό σου βιβλίο! αυτόματα είσαι μέγας επιστήμονας! , και αν σε "γουστάρουν" και οι Εβραίοι γιατι λες αυτα που θέλουν,ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΟΥΝ ΣΤΟ "ΕΓΚΥΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ = ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΚ, θα γίνεις διάσημος! τι λέτε ρε? δεν έχετε να πάτε πουθενά να μαγαρίστε και άλλους κόσμους εδώ θα μείνετε μεχρι να σβήσει ο ήλιος! και που πήγαν στο διάστημα το χρωστούν στους ναζι (χρυσό γένος) και οχι στο μαύρο!! (και όλοι εσείς καθώς σήμερα θα ηταν ακόμα στην εποχή του 60 η τεχνολογία σε ολους τους τομείς!)που είχαν απαγορεύσει δια νομού τις εβραϊκές ηλιθιότητες του Άλμπερτ Αϊνστάιν που διδάσκουν ακόμα και οχι τυχαία!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications