12 Μαΐ 2017

Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στη Συρία αποκαλεί τα Λευκά Κράνη “κρυμμένους στρατιώτες της επανάστασης” (video)

Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στη Συρία αποκαλεί τα Λευκά Κράνη “κρυμμένους στρατιώτες της επανάστασης” (video)

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως δείχνοντας την αληθινή φύση υπερπροβαλλόμενων ανθρωπιστικών ομάδων όπως τα Λευκά Κράνη στη Συρία.

Φαίνεται ότι κάθε εβδομάδα προκύπτει κι ένα άλλο αποδεικτικό στοιχείο που αποκαλύπτει ότι τα Λευκά Κράνη είναι μια πτέρυγα της Αλ Κάιντα / Αλ Νούσρα που έχει σχεδιαστεί για να παράγει έξυπνα βίντεο προπαγάνδας. Αφού εκτέθηκαν ότι μένουν στο ίδιο κτίριο με την Αλ Νούσρα / Αλ Κάιντα, ότι μεταφέρουν όπλα, ότι χρησιμοποιούν επικίνδυνες και ακανόνιστες τεχνικές διάσωσης και έκτακτης ανάγκης, υπερήφανα διακηρύσσοντας υποστήριξη για τους τρομοκράτες και την επιθυμία να σκοτωθεί ο στρατός της Συρίας , τα Λευκά Κράνη συνέχισαν υπογράφοντας έγγραφα και διακηρύξεις για την υποστήριξη της Αλ Νούσρα στην προσπάθειά της να αποτρέψει τους πολίτες από πρόσβαση στο πόσιμο νερό.

Ανθρωπιστές της απάτης: Η αυθεντική φωτογραφία της καταστροφής δημοσιεύθηκε στις 14 Απριλίου 2013 και μετά τα Λευκά Κράνη την παρουσίασαν ξανά ως καινούρια στις 20 Αυγούστου 2015.

Τώρα, ένα άγνωστο βίντεο που έκανε ο αρχηγός της Tahrir al-Sham (η Αλ Κάιντα στη Συρία), ο Abu Jaber, στις 16 Μαρτίου 2017, κάνει τον γύρο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης δείχνοντας τον Jaber να επαινεί τα Λευκά Κράνη ως “κρυμμένους στρατιώτες της επανάστασης” και ευχαριστώντας τους για αυτό που κάνουν.

“Δεύτερον, ένα μήνυμα ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης στους κρυμμένους στρατιώτες της επανάστασής μας“, δήλωσε ο Jaber. “Στην κορυφή της λίστας είναι οι γονείς των μαρτύρων και οι άνδρες των Λευκών Κρανών“.

Το ερώτημα που προκύπτει: Αν τα Λευκά Κράνη είναι τόσο αμερόληπτα, γιατί ο Tahrir al-Sham θεωρεί ότι είναι ήρωες της ‘επανάστασης;’. Προφανώς, η Αλ Κάιντα δεν θα θεωρούσε καμία οργάνωση που βοηθά τους πολίτες αντί μόνο των γενειοφόρων στρατιωτών του Θεού ως ήρωες του κινήματός τους. Η απάντηση, φυσικά, είναι απλή.

Τα Λευκά Κράνη φαίνεται ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια πτέρυγα προπαγάνδας της ίδιας της Αλ Κάιντα, η οποία χρηματοδοτείται από τις δυτικές κυβερνήσεις και τις ΜΚΟ με σκοπό τη δημιουργία ψεύτικων σεναρίων και σοκαριστικών βίντεο που αποσκοπούν στη χειραγώγηση του δυτικού κοινού.

Απόδοση:offtherecord.net,πηγή activistpost.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στη Συρία αποκαλεί τα Λευκά Κράνη “κρυμμένους στρατιώτες της επανάστασης” (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats