Ο δικός τους Εμανουέλ Μακρόν νέος Πρόεδρος της Γαλλίας αυτο λέγεται δημοκρατία!και αυτο γίνεται παντού πολλά χρονιά!
Ο δικός τους Εμανουέλ Μακρόν νέος Πρόεδρος της Γαλλίας αυτο λέγεται δημοκρατία!και αυτο γίνεται παντού πολλά χρονιά!

Ο αριστερός Εμανουέλ Μακρόν είναι ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο Μακρόν εξασφαλίζει ποσοστό 65,5% έως 66,1% των ψήφων, έναντι της αντιπάλου του, της ακροδεξιάς Μαριν Λεπέν, η οποία συγκεντρώνει ποσοστό 33,9% έως 34,5%.

Παρέλαση που έβγαλαν δικό τους πάλι:

Τσίπρας: Ανάσα για Γαλλία και Ευρώπη η νίκη Μακρόν!!Η νίκη του Εμανουέλ Μακρόν είναι μια ανάσα για την Γαλλία και ολόκληρη την Ευρώπη, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με μήνυμά του στο Twitter. «Είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούμε μαζί στενά προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη, να εμπνεύσει ξανά τους λαούς της, να μη ξαναζήσουμε ποτέ τον εφιάλτη της ακροδεξιάς»,! και αυτός ειναι πρωθυπουργός? τον "εφιάλτη" της ακροδεξιάς; κάτω οι ναζι! γιαυτό εκαναν μια Ευρώπη μπου@ρδελο!

Λεπτομέρεια :Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στηρίξει τον Ζαν-Λουκ Μελανσόν στις γαλλικές εκλογές, ωστόσο στον β’ γύρο συντάχθηκε με τη θέση του Γαλλικού Κόμμουνιστικού Κόμματος, που στήριξε τον Εμανουέλ Μακρόν ενάντια στη Μαρίν Λεπέν. Ο κομμουνισμός που ανήκει και ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαφανίσει όλη την Ευρώπη!

Ο Μητσοτάκης πανηγυρίζει τη νίκη του Μακρόν

To Bερολίνο που έπεσε στα εβραϊκομμουνιστικα αιματοβαμμένα χεριά με σφαγές και θηριωδίες το 1945, το τελευταίο οχυρό της Ευρώπης απέναντι στο πανούκλα του κομμουνισμού: χαιρετίζει τη νίκη του Εμανουέλ Μακρόν, μέσα απο την πλύση εγκεφάλου, νομίζουν οτι οι "κακοί" ηταν οι λεγόμενοι ναζι, και ο κομμουνισμός ειναι το σωστό! πάει η Ευρώπη το λίκνο του πολιτισμού, εχει τελειώσει μεχρι να μην μείνει ούτε ένας μη κομμουνιστης που σημαίνει αφρικάνικο ανθρωποειδές με μεσώ όρο νοημοσύνης ίδια με αυτη των σκύλων!κανεις δεν εχει καταλάβει οτι ο αριστερισμός /κομμουνισμός δεν ειναι μία ιδεολογία ετσι άπλα οπως νομιζουν αλλα και κάτι άλλο!!!

Για την κομμουνιστική εφημερίδα L’Humanité «ξεκινάει μια νέα μάχη» για να «αμφισβητηθούν οι φιλελεύθερες πολιτικές που εξήγγειλε ο νέος αρχηγός του κράτους.Στην «ήττα του λαϊκισμού» στη Γαλλία εστιάζουν από την πλευρά τους δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Για τη γερμανική /αριστερή εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, «η Ευρώπη απέφυγε τον εφιάλτη». Κατά τα αλλα στο ελλαδιστάν τους λένε για "ναζι" που επιβάλουν μετρά! όταν το 70% ειναι αριστεροκομμουνιστες βιολογικά (?) και αλλόφυλοι και οχι Γερμανοί γνήσιοι (ναζι) απόγονοι του χρυσού γένους (δωρική φυλή)(γιαυτό και έγιναν ομαδικοί βιασμοί Μογγόλων το 1945 για να βγουν τα αριστερομογγολια και εκεί αφου δεν είχε 400 χρονιά τουρκομογγολους)

«Το αδιανόητο αποφεύχθηκε: η Γαλλία δεν θα κυβερνηθεί από μια γυναίκα που ανήκει στην άκρα δεξιά. Η καθαρή νίκη του Εμανουέλ Μακρόν δημιουργεί εμπιστοσύνη, αλλά η Ευρώπη δεν πρέπει να έχει ψευδαισθήσεις» γράφει. Η εφημερίδα Tageszeitung κάνει λόγο για μια «τεράστια ανακούφιση για τη Γαλλία» σώθηκαν απο την ναζίστρια δεν λες τίποτα! . Τέλος όσο άφορα την Γαλλία έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά εβραϊκού αίματος, και μη Ευρωπαίων αλλα αφρικανοευρωπαιων που έκαναν εισβολή απο το Μαρόκο, αφού ηταν η πρώτη χώρα που έπεσε στα χεριά τους, με την λεγόμενη γαλλική επανάσταση εβραϊκή ..

Ελάχιστοι ξερουν οτι η λεγόμενη δημοκρατία δεν ειναι ελληνική αλλα εβραϊκό δημιούργημα που περιγράφεται στον Αισώπειο μύθο, για να βάζουν δικούς τους οπως σε αυτη την περίπτωση!Τον μύθο αυτόν τον γνωριζόταν και οι αρχαίοι Αθηναίοι οι οποίοι, πάρα ταύτα, δέχτηκαν χωρις να αντιδράσουν την βιολογική δολοφονία και την ηθική δολοφονία των άριστων ηγετών τους, οι αρχαίοι και ειδικά Μακεδόνες Σπαρτιάτες είχαν κάτι σαν τον εθνικοσοσιαλισμό γνωστό και ως ναζισμό!

Με τους δημοκρατικός εκφυλισμένους ηγέτες και πολίτες της η αρχαία Αθηνά διέλυσε την ενότητα των ελληνικών πόλεων – κρατών, με αποτέλεσμα την διεξαγωγή εμφυλίων γενοκτονιών πόλεμων μεταξύ τους και την παρακμή τους, έως ότου ήρθε ο άριστος Φιλίππου απο την βορεια Ελλάδα και αποκατέστησε αναγκαστικός με την πολεμική Βια αυτη την ενότητα, αποφεύγοντας ως Έλληνας Δωριείς Μακεδόνων να συγκρουστούν με τους Έλληνες Δωριείς αδελφούς Σπαρτιάτες !!

Η συνταγή δουλεύει έως σήμερα: βιολογική δολοφονία και ηθική δολοφονία μεσώ της δημοκρατίας! καμία χωρά δεν έκανε προκοπή με δημοκρατία! και πάντα είχε χρέη σε τράπεζες! μην αναφέρω καν τι ειναι οι κομμουνιστες/αριστεροί βιολογικά!! ούτε καν βουλευτής δεν έπρεπε να μπαίνει αριστεροκομμουνιστης! οχι μονο γιατι βιολογικά δεν ειναι Έλληνες αλλα κάτι χειρότερο! ειναι σαν να βάζεις λύκους (στην κυριολεξία λύκους,αυτούς που κυνηγούσε ο Μέγας Αλέξανδρος! ) να φυλάνε τα πρόβατα! οπού προβατα εκφυλισμός με κατώτερους επίσης ζωώδες ανθρώπους! με το να δημιουργείς πρόβατα δημιουργείς ελεγχόμενους ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΩΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ??ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΕΤΑΙ???? ΠΟΛΛΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΡΧΑΙΩΝ!(μάλιστα δεν τους αρέσει η αλήθεια άλλο ενα δείγμα του εκφυλισμού, οι αρχαίοι ειχαν σημαία την αλήθεια και οχι το ψέμα! επίσης ηταν ευγενές φυλή και οχι αδίσταχτη ούτε προβατα! )-- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications