8 Μαΐ 2017

Ναύαρχος Χρηστίδης: “Ανησυχώ για θερμό επεισόδιο και για την αφέλεια των πολιτικών”!

Ναύαρχος Χρηστίδης: “Ανησυχώ για θερμό επεισόδιο και για την αφέλεια των πολιτικών”!

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, μετά από πολύ καιρό αποφασίζει να μιλήσει δημόσια. Κι όσο μειλίχια κι αν είναι η ομιλία του και η παρουσία του, τα όσα λέει στο Militaire.gr κόβουν σαν ξυράφι!

Ο Ναύαρχος μίλησε για τα ελληνοτουρκικά,τις περικοπές στο ΠΝ,τους πολιτικούς και την εμπειρία του από τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.Για τα ελληνοτουρκικά:

Λέει ότι δεν ανήκει στους “αφελείς που πιστεύουν ότι οι σύμμαχοί μας θα αποτρέψουν το θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους”.Μιλά για την “κουλτούρα νίκης στο Αιγαίο” που επί 10 χρόνια οι Τούρκοι προσπαθούν να “χτίσουν” στη θάλασσα.

Τολμά να μιλήσει για την ισορροπία στο Αιγαίο και να πει αλήθειες που μπορεί να μην αρέσουν. Αλλά είναι αλήθειες.Απαντά ευθέως στο αν η Ελλάδα έχει την ικανότητα αποτροπής της τουρκικής επιθετικότητας.

Υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έχει ακόμη ένα ατού στη θάλασσα του Αιγαίου και αποκαλύπτει ποιο είναι.Εξηγεί γιατί από το 2012 ακόμη ο ίδιος και οι επιτελείς του προέβλεπαν ότι η Τουρκία θα κλιμάκωνε τις προκλήσεις της το 2017-2018.

Για τις περικοπές:Χαρακτηρίζει αφελείς τους πολιτικούς που υποστηρίζουν ότι ο προϋπολογισμός των ΕΔ είναι …επαρκής για τις ανάγκες τους.

Τους αφιερώνει μερικούς στίχους που ίσως θα τους σοκάρουν, αλλά χωρίς αμφιβολία τους ταιριάζουν απόλυτα.Για τα ΕΑΣ: Απαντά με σκληρό τρόπο σ΄ όσους τον κατηγόρησαν για απόδραση. Εξηγεί γιατί παραιτήθηκε και επισημαίνει ότι δεν ανήκει “στην μακιαβελική σχολή της ελληνικής πολιτικής σκηνής”.

Επιβεβαιώνει ότι πληροφορήθηκε για την σχεδιαζόμενη μετακίνησή του από τα ΕΑΣ στην Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών από το Militaire.gr κι αυτό ήταν το τελευταίο “κομμάτι στο παζλ” που τον οδήγησε στην απόφαση της παραίτησης. Είναι μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

www.militaire

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ναύαρχος Χρηστίδης: “Ανησυχώ για θερμό επεισόδιο και για την αφέλεια των πολιτικών”!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats