30 Μαΐ 2017

Μακάβριο λάθος: Πρώην ζουλού Αστυνομικοί σκότωσαν 5 νεκροθάφτες που νόμιζαν ότι ήταν ληστές

Μακάβριο λάθος: Πρώην ζουλού Αστυνομικοί σκότωσαν 5 νεκροθάφτες που νόμιζαν ότι ήταν ληστές

Ένα μακάβριο και θανατηφόρο λάθος έκαναν αστυνομικοί στην Ακτή Ελεγαντοστού, καθώς σκότωσαν 5 νεκροθάφτες που επέβαιναν σε νεκροφόρα και έναν περαστικό, νομίζοντας ότι πρόκειται για ληστές.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι νεκροθάφτες επέστρεφαν στη πόλη Αμπιτζάν από την πόλη Αρά μετά από μια κηδεία όταν το όχημά τους, μια νεκροφόρα, μπήκε στο στόχαστρο των αστυνομικών.

Η αστυνομία αναζητούσε τους ληστές που άρπαξαν 32 εκατομμύρια φράγκα (περίπου 49.000 ευρώ) από έναν εύπορο έμπορο της περιοχής.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, πέντε υπάλληλοι του γραφείου κηδειών και ένας περαστικός σκοτώθηκαν από τα πυρά. Τον απολογισμό αυτό επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός επίτροπος (στρατιωτικός εισαγγελέας), προσθέτοντας ότι διενεργείται ήδη έρευνα για την υπόθεση.

Έχουν συλληφθεί τέσσερις αστυνομικοί και ο επικεφαλής της ομάδας τους.

ΥΓ Αριστερόκομμουνιστης αραβοέλληνας η τουρκομογγόλος : ΟΥΓΚ~ είσαι ρατσιστής αμόρφωτος ναζι και φασίστας! που λες ζουλού τους ανθρώπους! Απάντηση : αμόρφωτο και στόκος είσαι εσύ χρήσιμε ηλίθιε και ρατσιστής προς την ανώτερη ινδοευρωπαϊκή φυλή, που σου έμαθαν οτι ηταν μύθος, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!αρά αμόρφωτος και με πτυχίο! ποιος σου είπε οτι είσαι μορφωμένος και έξυπνος γιατι σου έμαθαν να γράφεις? και τα αδέλφια σου οι Αφρικανοί κάνουν κάτι ορνιθοσκαλίσματα, αλλα υστερούν αποδεδειγμένα και ιστορικά!καμιά ανακάλυψη καμία εφεύρεση!ολα απο την Ευρώπη ειναι ιστορικά ! όσα πτυχία και τίτλους και να σας δώσουν πάλι κατώτεροι θα ειστε!

Οι δε ναζι που λένε υποτιμητικά ηταν τοσο ανώτεροι που όλη η τεχνολογική επανασταση ειναι απο την Γερμανία,η χώρα που είχε τους πιο πολλούς εφευρέτες, 1800 -1945 και απο το 1945 και μετα που γέμισε ζώα αριστερούς κομμουνιστες σταμάτησε η εξέλιξη!! αυτο δεν λέει τίποτα στους ουγκ? τι να πει αφου ειναι ίδια ράτσα με τους κολλημένους μουσουλμάνους! ετσι σταμάτησε και στην Ελλάδα με την τουρκοκρατία ! το ισλαμ ο κομμουνισμός μαρξισμός αριστερισμός κτλ ειναι το ίδιο νόμισμα με άλλη όψη!Talpioth s.225:O Γιαχβέ δημιούργησε ζωώδες έθνη, συνεπώς, ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύει για τους Εβραίους.Και οποιος θέλει το πάμε και επιστημονικά αλλα πρέπει να αλλάξουν πολλά στην ανθρωπολογία, ακομα και η ηλίθια θεωρία του Δαρβίνου ....

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μακάβριο λάθος: Πρώην ζουλού Αστυνομικοί σκότωσαν 5 νεκροθάφτες που νόμιζαν ότι ήταν ληστές
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats