20 Μαΐ 2017

Βρέθηκε σκελετός του θρυλικού “σατανικού” Hellhound πάνω από 2 μέτρα ύψος, κοντά σε ένα πρώην μοναστήρι!!

Βρέθηκε σκελετός του θρυλικού Hellhound πάνω από 2 μέτρα ύψος, κοντά σε ένα πρώην μοναστήρι!!

Συχνά έχουν βρεθεί αρχαιολογικά ευρήματα που επιβεβαιώνουν τους θρύλους ! Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά όταν αυτό συμβαίνει, αναιρεί πολλά ,και σοκάρει πολλούς που νομίζουν οτι ολα ηταν μύθοι ιστορίες που δεν στηρίζονται πουθενά.

Πριν από 500 χρόνια, στα βρετανικά νησιά, ένας τρόμος επικρατούσε στους κάτοικους απο μυστηριώδη μαύρα σκυλιά.

Ένα από τα πιο διάσημα σκυλιά είναι το «Black Shuck», ένα άλλο τεράστιο Hellhound οπως το λένε ηταν ένα τεράστιο σκυλί με λαμπερά κόκκινα μάτια.

Ένας παλιός θρύλος λέει ότι τη νύχτα της τέταρτης τον Αύγουστο του 1577, ενώ υπήρχε έντονη καταιγίδα στο Suffolk, οι χωρικοί βρήκαν καταφύγιο μέσα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Ξαφνικά ακούστηκε μια μεγάλη βροντή που άνοιξαν οι πόρτες, και στη συνέχεια εισέβαλε ένα τερατώδες "σατανικό" σκυλί, γρυλίζοντας και ουρλιάζοντας ,είχε κόκκινα μάτια και στάθηκε μπροστά σε έναν άντρα και ένα αγόρι,που σκότωσε πριν από τη φυγή του από την εκκλησία όταν το καμπαναριό κατέρρευσε.

Η παρακάτω ιστορία που περιγράφεται στο βιβλίο τoυ Abraham Fleming «Ένα φοβερό και παράξενο θαύμα»:
Αυτό το μαύρο σκυλί, ή ο διάβολος, έτρεξε κατά μήκος του της εκκλησίας με μεγάλη ταχύτητα και απίστευτη ευελιξία μέσα απο τους ανθρώπους, πέρασε ανάμεσα απο δύο ανθρώπους που προσεύχονταν, και με ένα γρήγορο άλμα γύρισε ανάποδα το λαιμό του(?) και σε μια στιγμή γονάτισε και πέθανε παράξενα.

Οι αρχαιολόγοι που εκαναν ανασκαφές τα ερείπια της μονής Leiston Abbey του 14ου αιώνα στο Suffolk, την Αγγλία, και ανακάλυψαν τον σκελετό ενός γιγάντιου σκύλου που είχε ύψος περισσότερο από 2 μέτρα. Ένας κτηνίατρος κλήθηκε στην ανασκαφή και θεωρούν ότι το τεράστιο σκυλί ζύγιζε περίπου 90 κιλά, όταν ζούσε.

Θα μπορούσε αυτό σκελετός ανήκε σε μαύρο "δαίμονα" η τεράστιο σκύλο; Και γιατί ήταν θαμμένο σε ιερό έδαφος; Αυτό το τεράστιο ζώο θάφτηκε με ένα είδος τελετουργίας; ο "μύθος" μάλλον ηταν πραγματικότητα.. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βρέθηκε σκελετός του θρυλικού “σατανικού” Hellhound πάνω από 2 μέτρα ύψος, κοντά σε ένα πρώην μοναστήρι!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications