Ιδού ποιοι μας κυβερνούν! Καραγιαννίδης για μνημόνιο: «Δεν γνωρίζω οικονομικά, μόνο μπακαλίστικα»
«Δε γνωρίζω οικονομικά, μόνο μπακαλίστικα», παραδέχθηκε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ για το 4ο μνημόνιο!Και κατά τ' άλλα αυτοί μας

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανέθεσε στον βουλευτή Δράμας Χρήστο Καραγιαννίδη την εισήγηση του 4ου μνημονίου και ο ίδιος παραδέχθηκε πως «δεν γνωρίζω οικονομικά. Μόνο μπακαλίστικα»...

Την «μπακαλίστικη» λογιστική επικαλέστηκε ο Χρήστος Καραγιαννίδης για να υποστηρίξει τα επώδυνα μέτρα που περιλαμβάνει το τέταρτο μνημόνιο.

Ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ που ανέλαβε τον ρόλο του εισηγητή του πολυνομοσχεδίου παραδέχθηκε ότι για κάθε δημοσιονομικό μέτρο που περιλαμβάνει η συμφωνία δεν υπάρχουν ισόποσα αντίμετρα.

«Δεν υπάρχει με ακρίβεια ότι για κάθε μέτρο που χάνεται θα υπάρχει και ένα ευρώ που αναπληρώνεται» είπε ο βουλευτής της πλειοψηφίας και μέλος της ομάδας των «53» για να διανθίσει την τοποθέτησή του με τις γνωστές κορώνες εναντίον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που όπως υποστήριξε «διαστρεβλώνουν» την πραγματικότητα.

Ο ίδιος ο κ. Καραγιαννίδης παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει από οικονομικά, αλλά μόνο από μπακαλίστικα, χωρίς αυτό -όπως είπε- να θεωρηθεί μομφή προς τους μπακάληδες. Ισως γι αυτό ο βουλευτής Δράμας υποστήριξε πως «ακόμα και αν η κυβέρνηση δεν επιτύχει το κρίσιμο πλεόνασμα του 3,5% θα λάβει 1% μέτρα και 0,5% αντίμετρα».

Τέλος, ο Χρήστος Καραγιαννίδης είπε πως η «προσκόλληση» στον ευρωδρόμο αποτελεί μονόδρομο. «Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συζήτηση για την έξοδο από το ευρώ και από την Ευρωζώνη αλλά όχι αυτή την ώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications