8 Μαΐ 2017

Απίστευτος Σαουδάραβας Ιμάμης: H Γη δεν γυρίζει!!! ακόμα στο μεσαίωνα ειναι αυτοι!

Απίστευτος Σαουδάραβας Ιμάμης: H γη δεν γυρίζει!!! ακόμα στο μεσαίωνα ειναι αυτοι!

Βιομηχανία Παραγωγής Υπάκουων Δούλων, με πτυχία και μεταπτυχιακά με νοημοσύνη κάτω του μέσου ορού!

Θα σας πω μια μικρή ιστορία που συνέβη πριν μερικά χρόνια και με στιγμάτισε. Δύο ή τρία χρόνια μετά το Λύκειο, εγώ μαζί με μερικούς από τους πρώην πλέον συμμαθητές μου με τους οποίους συνέχιζα να κάνω παρέα, περπατούσαμε στο δρόμο και σε κάποια φάση μιας συζήτησης στην οποία δεν έδινα και πολύ σημασία, ένας εκ των φίλων μου ρώτησε το εξής:

«Ο πλανήτης Ουρανός δεν είναι αυτό το μπλε που βλέπουμε πάνω από τα κεφάλια μας;» Εκείνη τη στιγμή πραγματικά έμεινα άφωνος και ένιωσα ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου να πεθαίνει μέσα μου.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, το άτομο αυτό δεν φημιζόταν για την ευφυΐα του, αλλά όπως και να έχει, ήταν καλύτερος μαθητής από μένα στο σχολείο και είναι πολύ συγκλονιστικό να ακούς κάτι τέτοιο από κάποιον που είναι σε ηλικία να ψηφίζει και θεωρείται υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Εκείνη την περίοδο δεν περίμενα πως θα ακούσω κάτι τόσο παράλογο, αλλά σήμερα πλέον έχω μάθει να προβλέπω παρόμοιες "εκρήξεις νοημοσύνης".

Στις μέρες μας, ακόμα και οι πολιτικοί, οι επιστήμονες και οι κληρικοί κάθε είδους δείχνουν την άγνοιά τους σε ότι αφορά ακόμα και τους πιο απλούς νόμους της φύσης.

Όπως για παράδειγμα ο διάσημος πλέον Σαουδάραβας Ιμάμης που δήλωσε με απόλυτη σιγουριά πως η Γη δεν γυρίζει ή το μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, Χανκ Τζόνσον, που νόμιζε πως το νησί του Γκουάμ θα αναποδογυρίσει λόγω... υπερπληθυσμού. Και μην ξεχνάμε βεβαίως, τον πρωθυπουργό που δεν ξέρει καν την γεωγραφία της χώρας της οποίας υποτίθεται πως διοικεί.

Η αλήθεια είναι πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θέλει έξυπνους ανθρώπους. Θέλει κοιμισμένους και φοβισμένους ανθρώπους για να μπορεί να τους ελέγχει πιο εύκολα. Σύμφωνα με την προπαγάνδα της, αν κάποιος είναι μορφωμένος έχει πολλά πτυχία σημαίνει οτι ειναι και έξυπνος! η αλήθεια ειναι εντελώς αντίθετη!, τότε στην πορεία θα γίνει επιτυχημένος και θα βγάζει πολλά χρήματα . Άρα όλοι πρέπει να είμαστε μορφωμένοι "αμόρφωτοι" βλέπε κάτι στόκους με πτυχία του ΣΥΡΙΖΑ πχ, και υπάκουοι στις εντολές τις Νέας Τάξης, δεν σας κάνει εντύπωση οτι ακόμα και ο πιο ηλίθιος έχει πτυχίο? .

Ο διάσημος σκηνοθέτης, Ααρών Ρούσο, πριν πεθάνει έδωσε μια συνέντευξη στην οποία είπε πως ένας από τους λόγους που προωθήθηκε η απελευθέρωση των γυναικών και η ισότητα των φύλων τόσο έντονα από την Νέα Τάξη, ήταν για να δουλεύουν και οι δύο γονείς, με αποτέλεσμα τα παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο από πολύ μικρή ηλικία και να εκπαιδεύονται από νωρίς στον τρόπο σκέψης που θέλει να περάσει η Νέα Τάξη.

H οικογένεια του παιδιού δεν είναι πλέον οι γονείς του, αλλά το κράτος, με αποτέλεσμα το παιδί να μαθαίνει αναγκαστικά πως ανήκει σε μία κοινωνία, όπου δεν έχει κάτι το οποίο το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι απλά ένα ακόμα παιδί, ίσο με τα άλλα. Επίσης, στα σχολεία δεν σε μαθαίνει κανείς να σκέφτεσαι. Σου μαθαίνουν κάποια πράγματα που πρέπει να μάθεις απ'έξω - και εννοείται πως αν διαφωνείς με αυτά τα πράγματα, αλίμονό σου!!

Εννοείται πως αν κάποιος δεν θέλει να στείλει το παιδί του στα υποχρεωτικά εκπαιδευτήρια της Νέας Τάξης και θέλει να το εκπαιδεύσει στο σπίτι, όπου θα μπορεί να του δώσει όλη την προσοχή και όλη την γνώση που χρειάζεται, τότε έρχεται ο εκπρόσωπος του κράτους και σου λέει πως είσαι κακή επιρροή για το παιδί σου και πως κινδυνεύεις να σου το πάρουν με το ζόρι, ώστε να το στείλουν στο κατάλληλο σχολείο για να πάρει τις γνώσεις που εσύ δεν δύνασαι να μεταδώσεις, ακόμα και αν είσαι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός. Ελλάδα, που κάποτε το ελεύθερο ελληνικό πνεύμα και οι τρανοί φιλόσοφοι της αρχαιότητας μετέδιδαν τις γνώσεις τους σε μικρούς και μεγάλους για πράγματα θαυμαστά και εξαιρετικά, καταλήξαμε να μην ξέρουμε τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου και να μην μπορούμε να ξεχωρίζουμε τις χώρες του παγκόσμιου χάρτη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απίστευτος Σαουδάραβας Ιμάμης: H Γη δεν γυρίζει!!! ακόμα στο μεσαίωνα ειναι αυτοι!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: