14 Μαΐ 2017

Στρατιωτικοί: Αυτοί είναι οι βασικοί μισθοί, τα μισθολογικά κλιμάκια και τα επιδόματα με το νέο μισθολόγιο!

Στρατιωτικοί: Αυτοί είναι οι βασικοί μισθοί, τα μισθολογικά κλιμάκια και τα επιδόματα με το νέο μισθολόγιο!

Οι βασικοί μισθοί, τα μισθολογικά κλιμάκια και τα επιδόματα όπως διαμορφώνονται με το νέο μισθολόγιο. Στα άρθρα 124 και επόμενα του νέου Σ/Ν βρίσκεται το μισθολόγιο των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε αναλυτικά τα νεα μισθολόγια των στρατιωτικών καθώς και το τί θα γίνει με τις υπερωρίες.

Να σημειωθεί ότι ο ναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε μεταξύ άλλων οτι "αρκετές περιπτώσεις, θα δουν ελαφρές έως και μεγαλύτερες βελτιώσεις αμοιβών."

«Το συνολικό μισθολογικό κόστος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν θα μειωθεί ούτε κατά ένα σεντ. Αντίθετα θα υπάρξουν αρκετές περιπτώσεις, με βάση τους δικούς μας υπολογισμούς η πλειοψηφία - μιλάω για το ΥΠΕΘΑ - που θα δουν ελαφρές έως και μεγαλύτερες βελτιώσεις αμοιβών.

Δεν θα μπούμε σε μια λογική νέων εξοπλισμών. Έχουμε μια στρατηγική που περιέχει εκπαίδευση, στρατηγικά πλάνα και αναβαθμίσεις και συντήρηση των οπλικών μας συστημάτων.

Το μήνυμα που εκπέμπουμε είναι ότι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν μπαίνουν σε κανένα τραπέζι και «γκρίζες» ζώνες δεν υπάρχουν. Εμείς θέλουμε να έχουμε καλές, ειρηνικές και συνεργατικές σχέσεις με όλη τη γειτονιά μας. Η πρόσφατη σύνοδος των αρχηγών Γενικών Επιτελείων των Βαλκανίων στην Αθήνα αυτό απέδειξε και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε.

Μας ενδιαφέρει μια ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, το ερώτημα όμως είναι αν ενδιαφέρει την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας μια τέτοια πορεία και τι σημαίνει αυτό. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και νηφάλιοι και να σκεφτόμαστε πολλά πράγματα συγχρόνως», είπε ο ΑΝΥΕΘΑ.Ολόκληρο το νομοσχέδιο ΕΔΩ

pronews.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Στρατιωτικοί: Αυτοί είναι οι βασικοί μισθοί, τα μισθολογικά κλιμάκια και τα επιδόματα με το νέο μισθολόγιο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

΄Ασχημα είναι? Μια χαρά είναι. Αν και οι Αστυνομικοί έπρεπε να παίρνουν τα πιο πολλά λεφτά.
Όταν κυκλοφορείς με πιστόλι στη μέση ερχόμενος καθημερινά αντιμέτωπος με το έγκλημα σημαινει ότι θέτεις σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή σου και η ζωή δεν πληρώνεται με τίποτα. Να μην μιλήσουμε για ωράρια......

1,61

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats