18 Μαΐ 2017

Ανακαλύφθηκε ιός που δημιουργεί χαζούς!!!! άκρως επικίνδυνες ανακαλύψεις εις βάρος της ανθρωπότητας!

Ανακαλύφθηκε ιός που δημιουργεί χαζούς!!!! άκρως επικίνδυνες ανακαλύψεις εις βάρος της ανθρωπότητας!

Επιστήμονες από τις ΗΠΑ ανακάλυψαν έναν ιό, ο οποίος επηρεάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο και κάνει τους ανθρώπους πιο «χαζούς».Η είδηση κυκλοφορεί απο το 2014,και ποιος λέει οτι δεν το έχουν ανακαλύψει χρονιά πριν? (για πολύ κακό σκοπό!) και το βγάζουν μετά απο χρονιά; πολύ εύκολα το βάζεις ομαδικά στον πληθυσμό!μαντέψτε πως, πανεύκολο ειναι! η λυσσά τους εξάλλου μονο ύποπτη ειναι! .

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας The Independent, ο ιός που εντοπίστηκε σε φύκια δεν είχε παρατηρηθεί ποτέ σε υγιή άτομα και βρέθηκε ότι επηρεάζει τις γνωστικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της οπτικής επεξεργασίας και της χωρικής συνειδητοποίησης.

Ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του John Hopkins και του πανεπιστημίου της Νεμπράσκα, έκαναν την ανακάλυψη αυτή τυχαία, ενώ μελετούσαν κάποια μικρόβια του λαιμού. Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, βρήκαν DNA στο λαιμό υγιών ανθρώπων, το οποίο ταίριαζε με το DNA ενός ιούς, ο οποίος είναι γνωστό ότι μολύνει τα πράσινα φύκια.

«Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς οι ‘αθώοι’ μικροοργανισμοί που κουβαλάμε μέσα μας μπορούν να επηρεάσουν τη συμπεριφορά και τη γνωστική λειτουργία» εξήγησε ο ιολόγος και επικεφαλής της έρευνας, Dr Robert Yolken.

«Πολλές φυσιολογικές διαφορές μεταξύ ενός ατόμου Α και ενός ατόμου Β κωδικοποιούνται στο σύνολο των γονιδίων, που ο καθένας κληρονομεί από τους γονείς του, αλλά μερικές από αυτές τις διαφορές τροφοδοτούνται από τους διάφορους μικροοργανισμούς με τους οποίους τρεφόμαστε και τον τρόπο που αυτού αλληλεπιδρούν με τα γονίδιά μας» πρόσθεσε.

Από τους 90 συμμετέχοντες στη μελέτη, οι 40 βρέθηκαν θετικοί στο συγκεκριμένο ιό. Όσοι βρέθηκαν θετικοί είχαν τις χειρότερες επιδόσεις σε κάποια τεστ, τα οποία ήταν σχεδιασμένα έτσι ώστε να μετρήσουν την ταχύτητα και την ακρίβεια της οπτικής επεξεργασίας, αλλά και σε ασκήσεις που μετρούσαν την ικανότητα προσοχής.

Το ανθρώπινο σώμα «κουβαλά» τρισεκατομμύρια βακτήρια, ιούς και μύκητες. Τα περισσότερα είναι «αθώα», όμως σύμφωνα με τα ευρήματα της συγκεκριμένης μελέτης, ορισμένα από αυτά μπορεί να έχουν επιζήμιες επιδράσεις στις γνωστικές λειτουργίες των υγιών ανθρώπων.

Τα συμπεράσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στο Proceedings of the National Academy of Sciences.

www.news.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ανακαλύφθηκε ιός που δημιουργεί χαζούς!!!! άκρως επικίνδυνες ανακαλύψεις εις βάρος της ανθρωπότητας!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications