8 Απρ 2017

Warner Bros: Αποζημίωση $900 εκατ. αν δεν... αποδείξει ότι υπάρχουν φαντάσματα!

Warner Bros: Αποζημίωση $900 εκατ. αν δεν... αποδείξει ότι υπάρχουν φαντάσματα!

Μπορεί η Warner Bros. να «έβγαλε» 900 εκατ. δολάρια από την τριλογία ταινιών «Το Κάλεσμα», «Το Κάλεσμα 2» και «Άναμπελ» αλλά τώρα μπορεί να κληθεί να τα δώσει ως αποζημίωση αν δεν μπορέσει να αποδείξει ότι τα φαντάσματα... υπάρχουν και μάλιστα «βασιλεύουν».

Όλα ξεκίνησαν από την μήνυση του συγγραφέα, Τζέραλντ Μπρίτλ, στην εταιρεία παραγωγής.

Ο Μπρίτλ υποστηρίζει ότι οι τρεις ταινίες της Warner βασίζονται στο βιβλίο που έγραψε για ένα ζευγάρι ντετέκτιβ, τους Γουόρεν, και τις παραφυσικές υποθέσεις που αναλάμβαναν (οι οποίες περιγράφονται στις ταινίες).

Όμως η Warner Brothers Pictures υποστηρίζει ότι έχει κάνει ξεχωριστή συμφωνία με τους Γουόρεν για την δημιουργία των ταινιών.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο πάντως είναι το γεγονός ότι η Warner υποστηρίζει ότι οι ταινίες δεν βασίζονται στο βιβλίο του Μπρίτλ αλλά σε «ιστορικά γεγονότα» και πραγματικές υποθέσεις των ντετέκτιβ...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Warner Bros: Αποζημίωση $900 εκατ. αν δεν... αποδείξει ότι υπάρχουν φαντάσματα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: