8 Απρ 2017

Τι είναι το αέριο Σαρίν και τι προκαλεί στον ανθρώπινο οργανισμό;

Τι είναι το αέριο Σαρίν και τι προκαλεί στον ανθρώπινο οργανισμό;

Το τοξικό αέριο Σαρίν που προπαγανδίζουν ότι έριξαν οι δυνάμεις του Άσαντ πριν λίγα εικοσιτετράωρα στη Συρία προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων παιδιών!(οχι ανταρτών) ετσι για κτυπάει στο αίσθημα! διαδίδουν τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης, μαζί με χρήσιμους ηλίθιους που αναπαράγουν οτι βρουν! και χειραγωγούν την μάζα με ψευδή.

Τι είναι όμως αυτός ο παράγοντας που σκορπά τον θάνατο και τι προκαλεί στον ανθρώπινο οργανισμό;

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά τοξικό χημικό όπλο που χτυπά το νευρικό σύστημα.

Είναι άχρωμο, άοσμο και άγευστο. Στην αρχή ο εγκέφαλος χάνει την ικανότητα να δώσει εντολή στα άκρα του να κινηθούν μέχρι να παραλύσουν τελείως.

Ύστερα το θύμα έχει σπασμούς, ρινορραγία, τα μάτια του δακρύζουν, κάνει εμετό και εν τέλει το αναπνευστικό του σύστημα καταρρέει με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Στον ακόλουθο πίνακα μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του συγκριτικά με άλλους τοξικούς χημικούς παράγοντες:

Το Σαρίν είχε κατασκευαστεί από επιστήμονες στη ναζιστική γερμανία ως φυτοφάρμακο, αλλά ποτέ δεν είχε χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε κατηγορηθεί ως πρόσχημα για της εισβολή,ξανά δήθεν οτι το είχε στο οπλοστάσιό του και ότι το χρησιμοποίησε κατά τον Ιρανο-ιρακινό πόλεμο, ουδέποτε βρέθηκε αέριο Σαρίν, αλλα η δουλειά έγινε, ίδια καραμέλα: Καντάφι έκρυβε χημικά. Επίσης στα μέσα της δεκαετίας του 1990, μια παραθρησκευτική οργάνωση στην Ιαπωνία που πίστευε στο τέλος του κόσμου, πραγματοποίησε δυο επιθέσεις προκαλώντας τον θάνατο 20 ανθρώπων.

5,Μάιου 2013: Ένα μέλος της επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών της έρευνας ανακοίνωσε σε μια ελβετική-ιταλική τηλεόραση ότι οι αντάρτες της Συρίας έχουν χρησιμοποιήσει χημικά όπλα κατά των δυνάμεων του Άσαντ. Να ποιοι εχουν αέρια, και που τα βρήκαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι? απο εκεί που "βρίσκουν" όπλα και πυρομαχικά!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τι είναι το αέριο Σαρίν και τι προκαλεί στον ανθρώπινο οργανισμό;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications