5 Απρ 2017

Ο Γεώργιος παλμός πέθανε με καλπάζοντα καρκίνο! μήπως ηταν δολοφονία? για δούμε μερικά στοιχειά!

Ο Γεώργιος παλμός πέθανε με καλπάζοντα καρκίνο! μήπως ηταν δολοφονία? για δούμε μερικά στοιχειά!

Μερικοί τον είχαν κατηγορεί χωρις να ξερουν την τύφλα τους! οπως συνηθίζουν να κάνουν περνώντας γραμμή απο το «μακρύ χέρι»της μασονίας, που ακούν στο όνομα κομμουνιστές! πρώτα βάζουν αυτα τα ανθρωπόμορφα κτηνώδη ζώα, να κάνουν επιθέσεις πάσης φύσεως στους στόχους.

Μπορεί να έλεγε υπερβολές μερικές φόρες, και να μην ξέρει κάποια πράγματα,η να τα έχει κάνει λίγο σαλάτα,ίσως εσκεμμένα, αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι ηταν λάθος σε ολα! καθώς ήξερε πολλά άπλα δεν μπορούσε να διαχειριστεί τέτοιες πληροφορίες, έλεγε μερικές αληθειες που δεν μπορουν ούτε καν να διανοηθούν οι μάζες!. Ο Μανώλης Γλέζος (ηλικία 94) και λοιποί εβραιοκομμουνιστες δεν έπαθαν καρκίνο πότε! και φτάνουν άνω το 90!

Καθώς και αλλες αλήθειες που δεν έχει νόημα να τις πούμε!γεγονός ειναι οτι στα γνωστά κανάλια των μεγαλοεργολάβων , δεν υπάρχει καμια πια εκπομπή αφύπνισης, αλλα του σκοταδισμού και εκφυλισμού της γυναικάς και του ανθρώπου! οπως πολύ σωστά λέει κάποιος σε ντοκιμαντέρ (σφαγή στο Δάσος Κατύν ηταν απο κομμουνιστές και έλεγαν οτι το έκαναν οι "ναζι") που δεν θα παίξει ποτέ στο ελλαδιστάν ,τι έκαναν οι Εβραίο στην Γερμανία επι δημοκρατία Βαϊμάρης πριν αναλάβει ο Χίτλερ, και οπού πατούν το πόδι τους, εκτός οτι λιμοκτονούσαν απο την πεινά!! ο εκφυλισμός ειναι σε ολους τους τομείς! σήμερα όλη η Ευρώπη έχει γίνει μια απέραντη δημοκρατία Βαϊμάρης που λυμαίνονται οι ίδιοι οπως τοτε στην δημοκρατία Βαϊμάρης... αφου εξόντωσαν τους “αντικομμουνιστές χωροφύλακες” της Ευρώπης ετσι τους έλεγαν, ο ένας ηταν ο Χίτλερ, τώρα ποιος θα σταματήσει το τέρας? .

Στην φώτο ειναι πατριώτισσα Λένα Λιβανός την έφαγαν λάχανο γιατι έκανε εκπομπές και έλεγε μεγάλες αλήθειες που οι σκοταδιστές δεν τολμούν καν να αναφέρουν !ούτε να παίζουν τις εκπομπές τα γνωστά κανάλια που μονο προπαγάνδα ξερουν να κάνουν βλέπε κομμουνιστική ΕΡΤ,mixanitouxronou.gr κτλ, οπως :για τον δωρικό κατα κόσμο "ναζιστικό" χαιρετισμό που είχε και ο μεταξάς και ο μέγας Αλέξανδρος, και αλλες πολλές αλήθειες...

Στο προφίλ του οπως φαίνεται, μέσα σε 4 μήνες έπαθε καρκίνο και πέθανε, εκτός και δεν το είχε αναφέρει, αλλα σε καθε περίπτωση είχε γίνει στόχος γιατί ενοχλούσε το σύστημα οπως φαίνεται και στο VIDEO μια σημαντική πληροφορία απο φιλο στο σχόλιο:Ο ίδιος έγραψε δημόσια ότι τον ακτινοβόλησαν με μηχάνημα που προκαλεί καρκίνο, και δεν ήταν η πρώτη φορά! Έλεγε ότι θα τα καταφέρει και πάλι, θα βγει νικητής, αλλά...!! το ίδιο είχαν κάνει και σε κάποιον άλλον αλλα έπαθε κατι άλλο......©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ...
Βίντεο Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ δημοσιεύτηκε στις 22 Ιαν 2015:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ο Γεώργιος παλμός πέθανε με καλπάζοντα καρκίνο! μήπως ηταν δολοφονία? για δούμε μερικά στοιχειά!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΝίκος Έψιλον

Δεν ήταν πολιτικοί αυτοί που ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση αλλά άτομα μυστικών υπηρεσιών. Ο Πάλμος τα είχε βάλει με όλους και όλα. Δεν ζητούσε λεφτά, ούτε ελεημοσύνες, ούτε πουλούσε για να κοροϊδέψει. Απλά έλεγε αλήθειες. Βέβαια, είχε παράξενα πιστεύω και θρησκευτικές πεποιθήσεις που τον έκαναν αιρετικό. Ταλαντευόταν ανάμεσα στο Δωδεκάθεο και τον Χριστιανισμό. Έλεγε πολλά και για την Ομάδα Ε που δεν μπορούσε να αποδείξει ή δεν ήθελε να ανοίξει το προσωπικό του αρχείο, εκεί κάτω στα υπόγεια στο σπίτι του στα Μελίσσια! Αυτό παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο! Πάντως από τότε που απεκάλυψε σε εκπομπές ότι γνώριζε μια αινιγματική "γυναίκα με τα μαύρα" που συνόδευε πάντα τον Αριστοτέλη Ωνάση άρχισε και η απότομη πτώση της υγείας του. Ο ίδιος έγραψε δημόσια ότι τον ακτινοβόλησαν με μηχάνημα που προκαλεί καρκίνο, και δεν ήταν η πρώτη φορά! Έλεγε ότι θα τα καταφέρει και πάλι, θα βγει νικητής, αλλά...!!! Και μόνο με αυτά που έλεγε, είχε βοηθήσει να στηθούν άπειρες εκπομπές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, χωρίς κανένα αντίτιμο. Μάλιστα, είχε μεγάλη πίκρα από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο και το έλεγε συχνά: . Υπήρχαν πολλοί που τον ήθελαν νεκρό για δικούς τους λόγους. Αποκάλυπτε στρατιωτικά μυστικά και προδοσίες κατά της Ελλάδος. Καθώς και μεγάλα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας. Τα τελευταία δύο χρόνια, τον πολέμησαν πολύ κάποιοι που ήθελκαν να τον φιμώσουν και να τον αφανίσουν. Ένας εξ αυτών ήταν και κάποιος Κασταμονίτης που δούλευε υποτακτικός του Κόκκαλη. Που, όποιος γνωρίζει, ξέρει τον ρόλο του Κόκκαλη, τι συγγένειες είχε με το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ του 80-90 και πόσα στημένα πρωταθλήματα είχε πάρει όταν ήταν πρόεδρος της πιό διεφαρμένης Ελληνικής ομάδας, του Ολυμπιακού. Η Intracom, η εταιρεία του, ακόμα και σήμερα ειδικεύεται σε προγράμματα software, στρατιωτικής άμυνας και ηλεκτρονικού πολέμου. Κάπου εκεί μέσα δουλεύει και ο Κασταμονίτης. Ο Πάλμος τον ονομάτιζε συχνά "παρακρατικό χαφιέ" !!! Ο χρόνος θα δείξει τον ρόλο αυτών των σκοτεινών και ύπουλων ανθρώπων. Μένει να δούμε, οι μαθητές του Πάλμου, του ινστιτούτου Ασάνα, θα αποκαλύψουν αυτά που κρατούσε κρυφά ο δάσκαλος τους Γεώργιος Πάλμος; Ποιά ήταν η μυστική του Διαθήκη που τους άφησε; Ποια είναι η "γυναίκα με τα μαύρα" του Αριστοτέλη Ωνάση;

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: