5 Απρ 2017

Οι δημοκράτες κτυπούν πισώπλατα: «Πλιάτσικο» στην περιουσία των Άσαντ έκαναν οι Ισπανοί κατόπιν εντολής!

Οι δημοκράτες κτυπούν πισώπλατα: «Πλιάτσικο» στην περιουσία των Άσαντ έκαναν οι Ισπανοί  κατόπιν εντολής!

Στη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν στην οικογένεια του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, ύψους 600 εκατ. ευρώ, προχώρησαν οι Αρχές της Ισπανίας, ένα 24ωρο μετά την επίθεση με χημικά στη βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ, για την οποία η κυβέρνηση της Δαμασκού αρνείται ότι έχει την οποιαδήποτε σχέση.

Η ισπανική εισαγγελία ξέρετε "ανεξάρτητη δικαίωση" οπως στο ελλαδιστάν, έδωσε εντολή να δεσμευτούν 15 κτίρια που ανήκουν στην οικογένεια Άσαντ και συγκεκριμένα στον θείο του Ριφαάτ Αλ Άσαντ και στα παιδιά του, καθώς και μέρος των καταθέσεών τους στην τράπεζα.

Ο δικαστής Χοσέ Ντε Λα Μάτα έδωσε εντολή να ανοίξουν 16 λογαριασμοί με χρήματα, οι οποίοι ανήκουν σε 76 εταιρείες, τις οποίες χειρίζεται η οικογένεια που κυβερνά τη Συρία.

Στην Ισπανία, ο Μπασάρ Αλ Άσαντ και η οικογένειά του φέρονται να διατηρούν πάνω από 500 τίτλους ιδιοκτησίας, αξίας που υπερβαίνει τα 800 εκατ. ευρώ καθώς και δεκάδες λογαριασμούς με μετρητά, σχεδόν 350 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία απόδειξη ότι για την επίθεση ευθύνεται η κυβέρνηση της Συρίας, όπως και δεν έχει διασταυρωθεί εάν όντως έγινε επίθεση με χημικά όπλα.Η Ιντλίμπ είναι μια επαρχία που τελεί υπό τον έλεγχο της Αλ Κάιντα στη Συρία και του τουρκόφιλου Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).

Είναι πράγματι απορίας άξιον πόσο εύκολα η διεθνής κοινότητα «καταπίνει» τους ισχυρισμούς μιας φιλοϊσλαμιστικής ιστοσελίδας που εδρεύει στη Βρετανία, του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τις φήμες που διαδίδει η προπαγάνδα της Αλ Κάιντα.

Επίσης, εύλογη απορία, τώρα «ήρθε» στους Ισπανούς να προχωρήσουν σε δημεύσεις περιουσιακών στοιχείων των Άσαντ; Μετά από έξι χρόνια πολέμου, τώρα τους «έλειψαν» χρήματα;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι δημοκράτες κτυπούν πισώπλατα: «Πλιάτσικο» στην περιουσία των Άσαντ έκαναν οι Ισπανοί κατόπιν εντολής!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats