CIA: 23 Ρώσοι στρατιώτες μετατράπηκαν σε πέτρες απο επίθεση εξωγήινων!
23 Ρώσοι στρατιώτες μετατράπηκαν σε πέτρες απο επίθεση εξωγήινων!

Σύμφωνα με αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, που αναφέρουν ότι στην Ρωσία κατέρριψαν ένα UFO και δέχθηκαν επίθεση από εξωγήινους.

Η συγκλονιστική έκθεση, η οποία περιλαμβάνει ισχυρισμούς ότι 23 στρατιώτες μετατράπηκαν σε πέτρες από εξωγήινους που έφυγαν με μια ανεξήγητη "μπάλα" φωτός! χιλιάδες αποχαρακτηρισμένα αρχεία δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο από την υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ.

Η εν λόγω έκθεση ειναι απο τις 27 Μαρτίου του 1993, είναι μια μετάφραση της CIA μιας ουκρανικής εφημερίδας, της Ternopil vechirniy.
Η εφημερίδα ανέφερε ότι όταν έχασε την εξουσία το 1991 ο Γκορμπατσόφ, πολλά αρχεία της KGB έφτασαν στη CIA, συμπεριλαμβανομένου ενός φακέλου 250 σελίδων, που αναφέρει και την παράξενη επίθεση με UFO, η οποία περιελάμβανε φωτογραφίες και τις μαρτυρίες των μαρτύρων.

Η έκθεση αναφέρει ότι ένας ιπτάμενος δίσκος είχε εμφανιστεί σε μια ρωσική στρατιωτική μονάδα που ήταν στην Σιβηρία, η έκθεση αναφέρει ότι ένας από τους στρατιώτες εκτόξευσε πύραυλο εδάφους-αέρος προς το UFO που καταρρίφθηκε, Πέντε ανθρωποειδή με κοντό ανάστημα με μεγάλα κεφάλια ,μεγάλα μαύρα μάτια, βγήκαν απο τα συντρίμμια του UFO.

Οι εν λόγω δύο στρατιώτες μάρτυρες που επέζησαν, περιέγραψαν πώς όλα αυτά συνέβησαν μετά την έξοδο των εξωγήινων από τα συντρίμμια, τα πέντε όντα συγχωνεύθηκαν σε μια σφαιρική μπάλα φωτεινού λευκού φωτός με ενα περίεργο βουητό, και σφυρίζοντας στην συνέχεια, αυτή η μπάλα φωτός εξερράγη, και οι 23 στρατιώτες που κοιτούσαν την έκρηξη μετατράπηκαν σε πέτρες!! όπως αναφέρει η έκθεση.

Οι δύο επιζώντες ήταν σε σκιερό χώρο.

Η έκθεση αναφέρει ότι: Η έκθεση της KGB συνεχίζει ότι τα λείψανα των απολιθωμένων στρατιωτών, μεταφέρθηκαν σε ένα μυστικό ερευνητικό κέντρο κοντά στη Μόσχα.Οι ειδικοί υποθέτουν ότι μια άγνωστη πηγή ενέργειας για τους γήινους άλλαξε την δομή των ζωντανών οργανισμών οπως οι στρατιώτες, μετατρέποντάς τους σε μια μοριακή δομή ίδια με ασβεστόλιθο!!.

«Ένας εκπρόσωπος της CIA, δήλωσε: Αν το αρχείο της KGB ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια υπόθεση εξαιρετικά απειλητική.Οι εξωγήινοι έχουν αυτά τα όπλα και η τεχνολογία τους ειναι πέρα απο καθε φαντασία!.

Να γιατι οι λεγόμενοι "μύθοι" δεν ηταν "μύθοι" αλλα αληθινές παραποιημένες ιστορίες σε αντίθεση με το δόγμα σήμερα, οτι ειναι "μύθοι" και ιστοριούλες χωρίς καμία ουσία!:Η Μέδουσα ήταν πανέμορφη πριν την καταραστεί η θεά Αθηνά. Την μεταμόρφωσε εξ' αιτίας τής ασέβειάς της, σε απεχθές τέρας, που αντί για μαλλιά είχε φίδια. Η ασχήμια της ήταν τέτοια και το βλέμμα της τόσο τρομερό, που όποιος τολμούσε να την κοιτάξει στο πρόσωπο πέτρωνε.... ©AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Τα παραμυθια που μου έλεγε ο μακαρίτης ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός ήταν πιο δυνατά από αυτά. Είχαν αρχή, μέση και τέλος.
Μια χαρά ειναι η Μέδουσα. Τι έχει? Απ΄αυτή δεν κινδυνεύεις να πετρώσεις.
Απ΄την άλλη.... τη σουφρωμένη ντε..... του αλλουνού κινδυνεύουμε.

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications