Σέρβος έσπασε στο ξύλο πιλότο της RAF σε εστιατόριο όταν καυχήθηκε ότι βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία το 1999
Σέρβος έσπασε στο ξύλο πιλότο της RAF σε εστιατόριο όταν καυχήθηκε ότι βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία το 1999

Ένας Βρετανός πιλότος της RAF που καυχιόταν σε ελβετικό εστιατόριο για το βομβαρδισμό της Σερβίας το 1999, ξυλοκοπήθηκε από ένα θαμώνα σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ.

Τα σερβικά ΜΜΕ δημοσιεύουν πως ο πιλότος δειπνούσε με τοπικό πολιτικό στη Ζυρίχη ενώ παραδίπλα του σε άλλο τραπέζι καθόταν ένας Σέρβος, ο Ράντε Σ, ο οποίος άκουσε το Βρετανό να επαίρεται για τη συμμετοχή του, στους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Σερβία, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των 72 ημερών έπληξαν όχι μόνο στρατιωτικές εγκαταστάσεις αλλά και βασικές υποδομές.

Τότε ο Ράντε μπήκε στη συζήτηση και μόλις επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο Βρετανός είχε συμμετάσχει στους νατοϊκούς βομβαρδισμούς τότε ξέσπασε φιλονικία η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο πιλότος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Τα σερβικά μέσα ενημέρωσης ανάφερουν ότι πέρα από το ξύλο, ο Ράντε είπε στον πιλότο:

«Την επόμενη φορά που θα δεις τα σπασμένα μούτρα σου στον καθρέφτη, θα θυμηθείς όλά τα αθώα παιδιά στη Σερβία που σκοτώθηκαν».

Εδω να σημειωθεί οτι η RAF και η Βρετανία ενεργεί σε όλη την ιστορία υπέρ της μασονίας ,η ίδια η RAF μαζί με αμερικάνικα αεροπλάνα εκαναν ολοκαυτώματα στην Γερμανία το 1945, του εγκληματία της ανθρωπότητας Winston Churchill και μασόνο που ενεργούσε κατα εντολες Εβραίων! οπως και καταστροφή της Γερμανίας και της Ευρώπης ήταν μία έμμονη που είχε, το ανθρωπόμορφο κτήνος και μεθύστακας, που ήδη το 1936 είχε δηλώσει αλαζονικά στον αμερικανό στρατηγό Wood: «Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!»

Το ολοκαύτωμα της Δρέσδης υπήρξε το πιο τερατώδες έγκλημα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Αυτό ξεπέρασε σε βαρβαρότητα και αγριότητα ακόμη και τον ατομικό βομβαρδισμό της Ιαπωνίας.Αυτός ο ''δημοκράτης'' διέταζε εν ψυχρώ: «Δεν θέλω καμία υπόδειξη για το πώς μπορεί να καταστραφούν σημαντικοί στρατιωτικοί στόχοι κοντά στην Δρέσδη. Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ στην Δρέσδη!» (οι πρόσφυγες ηταν Γερμανοί απο την Πολωνία που ηταν Γερμανικό έδαφος, για γλυτώσουν απο τις κομμουνιστικές σφαγές )

Αυτοί ειναι οι "δημοκράτες" και σε κανένα ιστορικό βιβλίο δεν λένε οτι ηταν μασόνος και εγκληματίας της ανθρωπότητας ,πίσω απο αυτόν ηταν ο εβραιος Frederick Lindemann υπουργός που έδωσε εντολή να ισοπεδώσουν την Γερμανία. δεν δικαστικέ πότε κανεις απο αυτούς, ούτε φυσικά και ο συνεργάτης τους ο Εβραίος σφαγέας Στάλιν, που ισοπέδωσαν μια ολόκληρη χωρά.

Οι δημοκράτες εχουν βομβαρδίσει απο τοτε ενα σορό χώρες, οι δημοκράτες έριξαν πυρηνικές! απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις? Κόσοβο Σερβία Ιράκ Λιβύη? η ειρωνεία? κανουν share κάτι που δήθεν είχε πει αυτο το κτήνος ο Winston Churchill: η Γερμάνια πρέπει να βομβαρδίζεται καθε 50 χρονιά, πιο ηλίθιοι πεθαίνεις αφου πιστεύουν οτι ειναι "ναζιστική" ακόμα,τι και αν την έκαναν κομμάτια ,κανονική γενοκτονία , και υπό κατοχή απο τοτε του ΝΑΤΟ το οποίο γιαυτό δημιουργήθηκε!, τι και αν η Μέρκελ ειναι Εβραία τους λένε οτι ειναι ναζι! που επιβαλει μετρά τάχα στην Ελλάδα! όταν τα μετρά τα επιβάλουν δημοκράτες με στόχο την οικονομική γενοκτονία, για να δώσουν χώρο σε σημιτικές φυλές οπως και κουβαλούν Ευρώπη! τουλάχιστον οι λεγόμενοι "ναζι" τότε ηταν γνήσια καθαρή φυλή οι πιο πολλοι! γιαυτό τους έκαναν γενοκτονία τύπου Σμύρνης,εσεις όλοι οι έξυπνοι ελληναράδες ξέρετε τι είστε? με 400 χρονιά τουρκοκρατια και ισλαμικές εισβολές αιώνων? αλήθεια γιατι ο Στάλιν έκανε γενοκτονίες? η ηλιθιότητα της μάζας ξεπερνάει και τις προσδοκίες των Εβραίων!

Τέλος και η Σερβία ηταν αδελφικός λαος με Έλληνες κάποτε απο εκεί ηταν και ο Nikola Tesla που επίσης ισοπέδωσαν.. (βασικά όλη η Ευρώπη ηταν αδελφικός λαός κάποτε μεχρι τις εισβολές Μογγόλων και δημιουργία κομμουνιστών απο τις σημιτικές φυλές, ίδιες με λαθρο αδέλφια τους που κουβαλούν Ευρώπη, οι λαθρο ειναι εντελώς άλλη ράτσα, δεν εχουν καμια σχέση με ευρωπαϊκή φυλή)... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πες τα να τα βλέπουν αυτα οι βλάκες τέτοιες αλήθειες δεν τις λένε!! ο κόσμος θα ηταν καλύτερος αν ειχαν κερδίσει οι Γερμανοί τοτε αλλα που να το καταλάβουν αυτο σήμερα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications