5 Απρ 2017

Kap-Dwa: Ο μυστηριώδες γίγαντας τρία μέτρα ύψος με δύο κεφάλια της Παταγονίας

 Kap-Dwa: Ο μυστηριώδες γίγαντας τρία μέτρα ύψος με δύο κεφάλια της Παταγονίας

Υπάρχουν πολλά αρχαία κείμενα και γενικά στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι υπήρχαν οι γίγαντες στη Γη. Ωστόσο, δεν έχετε αποδείξεις γιατι σκόπιμα τις αποσιωπούν, μια ιστορία σαν αυτή πιο κάτω θα σας κανει να αλλάξετε γνώμη.

Το άρθρο αυτό αναφέρεται σε ενα γίγαντα με την ονομασία "Kap Dwa" ένα δικέφαλο γίγαντα 3,5 μέτρα ύψος, όπως φαίνεται, και ζούσε στην Παταγονία. Αν και υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, ίσως και hoax που δείχνουν οστά και σκελετούς απο γίγαντες σε όλο τον κόσμο, αλλα μερικές επίτηδες ειναι hoax ,για να βγάζουν ολο το θέμα ως γελοίο και θεωρίες συνωμοσίας,"θολώνουν τα νερά", υπάρχουν κάποια ευρήματα που αμφισβητούν την "επίσημη" ιστορία για την ζωή στην Γη.

Ιστορία του Kap Dwa είναι συναρπαστική και πολλοί θεωρούν ότι είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Η ιστορία αρχίζει το 1673, όταν αυτός ο τεράστιος δικέφαλος γίγαντας συνελήφθη από Ισπανούς ναύτες όπου παρέμεινε σε αιχμαλωσία μέχρι που σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει. Προφανώς οι Ισπανοί τον σκότωσαν ένα δόρυ που το μαχαίρωσαν στο στήθος.

Πιστεύεται ότι μουμιοποιηθεί και κατά κάποιο τρόπο στάλθηκε στην Αγγλία το δέκατο ένατο αιώνα. Το 1914 ξανα ήρθαν στο φως το μουμιοποιημένο λείψανο του γίγαντα Kap Dwa,και έγινε θέμα, μεχρι που το έστειλαν στο Weston. Εκεί πέρασε περίπου 45 χρόνια έως που το αγόρασε κάποιος με το όνομα Thomas Howard το 1959.

Τελικά κατέληξε στη Βαλτιμόρη,στο The Antique Man Ltd, του Robert Gerber. Ο γίγαντας θα μπορούσε να ειναι μια απάτη; το μουμιοποιημένο σώμα του υπάρχει στη συλλογή του Gerber πάντως!.

Ο κ Gerber, ωστόσο, λέει μια πολύ διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με αυτόν, το Kap-Dwa πράγματι βρέθηκε νεκρό σε μια παραλία με ένα τεράστιο δόρυ στο στήθος του. Το «πλάσμα» είχε μουμιοποιηθεί από τους ντόπιους στην Παραγουάη και όχι στην Παταγονία μέχρι που ένας Άγγλος καπετάνιος o George Bickle βρήκε την "μούμια" και την μετέφερε στην Αγγλία, σε ένα μουσείο στη Μπλάκπουλ, όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια. Τελικά, μεταφέρθηκε στην Αμερική, και συγκεκριμένα στη Βαλτιμόρη.

Μπορούμε να βρούμε πολλά αρχαία κείμενα και ιστορίες που αναφέρουν την ύπαρξη των γιγάντων. Μερικά από τα κείμενα αυτά μπορούν ακόμη και να βρεθούν σε θρησκευτικά βιβλία όπως τη Βίβλο. Υπήρχαν γίγαντες στη γη εκείνες τις μέρες,αλλά και μετά από αυτό, όταν οι γιοι του Θεού είδαν τις θυγατέρες των ανθρώπων και και έκαναν παιδιά μαζί τους,που έγιναν ισχυροί άνδρες«(Γένεση 6: 4).

Ο ψηλότερος άνθρωπος πάνω στη γη για τελευταία φορά,ηταν στις 27 Ιουνίου του 1940,ήταν 2,72 μ. Το πρόβλημα με τα «δύο κεφάλια» μπορεί επίσης να εξηγηθεί ως «σιαμαία δίδυμα» αν και δεν είναι τόσο κοινό φαινόμενο,έχουν υπάρξει παρόμοιες περιπτώσεις στον κόσμο.

Έκτος και ειναι κάτι άλλο,οπως στην αρχαιότητα να υπήρχαν γίγαντες στη Γη,και με τα χρονιά να εκφυλίστηκαν!το γεγονός οτι κρύβουν ολο το θέμα μονο ύποπτο ειναι,γιατι εχουν βρεθεί σκελετοί και οχι μονο σε ενα μέρος αλλα σε πολλά διαφορετικά μέρη!
: ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


2σχόλια:

Kap-Dwa: Ο μυστηριώδες γίγαντας τρία μέτρα ύψος με δύο κεφάλια της Παταγονίας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: