Πακιστανική φανατική νεολαία στην Ελλάδα! μέσα στο Γκάζι(vid)
Πακιστανική φανατική νεολαία στην Ελλάδα!  (vid)

Από εκδήλωση ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ (!) Πακιστανών μέσα στο Γκάζι στην Αθήνα……. Δείτε (στο απίστευτο ‘βιντεάκι’ κατωτέρω φαίνεται να λέει κάτι για Αλλάχ) ΚΑΛΑ – ΚΑΛΑ, όσο πιό «καλά» μπορείτε, τα μικρά τους παιδάκια, με …Στρατιωτικές στολές, παραδοσιακές ενδυμασίες,☪ ΣΦΙΓΜΕΝΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ και αγριοφωνάρες με συνθήματα!

ΥΓ:ΣΦΙΓΜΕΝΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ απο αυτές των κομμουνιστών ☭! να ειναι τυχαίο δεν νομίζω!οι κομμουνιστές που ειναι ίδια ράτσα με αυτούς, κατέκτησαν την Ευρώπη!Europe the End ... το νου σας τον δωρικό χαιρετισμό του Μέγα Αλεξάνδρου τον λεγόμενο ναζιστικό! αν γίνει σεισμός θα ειναι απο τα κοκάλα που τρίζουν των αρχαίων!ένας κατακλυσμός "reset" μπορεί να σώσει τη κατάσταση έχει ξανά γίνει!

Πού είναι οι …αντιφασίστες, oι αμέτρητες – και πάντοτε εισαγόμενες και …ξενολαδωμένες – Μ.Κ.Ο και οι πολιτικά ορθοί που βγάζουν σπυριά με όλα αυτά; Καημένα μου «προσφυγάκια», που δεν σας αφήνουν οι «κακοί φασίστες» να μετέχετε της «ελληνικής» παιδείας και να «αφομοιωθείτε»….

Ο ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ «ΑΥΣΤΗΡΟΣ» ΚΥΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΗΤΗΣ (μέσα στο Γκάζι) ΚΑΙ ΜΑΣ «ΚΟΥΝΑΕΙ»ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ, ΕΙΝΑΙΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ – ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ – «ΠΡΟΕΔΡΟΣ»ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ!ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!…ΤΟΥΣ …»ΚΑΚΟΠΕΦΤΕΙ» ΙΣΩΣ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑΣ; Ή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ … ΦΑΓΗΤΑ ΜΑΣ; ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ;ΤΟ … Κ Ε Φ Α Λ Ι ΜΑΣ;Λ Ε Τ Ε; [«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]Κοιτάξτε πακιστανική φανατική μουσουλμανική νεολαία που καλλιεργούν στην Ελλάδα!...Από εκδήλωση στο Γκάζι στην Αθήνα με τις ευλογίες ΣΥΡΙΖΑ, Καμίνη και ΝΔ! .Στρατιωτικές στολές, παραδοσιακές ενδυμασίες και συνθήματα!

hellasforce.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications