24 Απρ 2017

Ο στρατός των 7,7 εκατ. ψηφοφόρων της Λεπέν! σε πανικό η ελιτ! γιαυτό κατέβασαν τους γνωστούς χρήσιμους ηλίθιους στους δρόμους!

Ο στρατός των 7,7 εκατ. ψηφοφόρων της Λεπέν! σε πανικό η ελιτ!  γιαυτό κατέβασαν τους γνωστούς χρήσιμους ηλίθιους στους δρόμους!

Οι γραφειοκράτες-καταμετρητές στο γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών όταν έκλεισαν τους καταλόγους δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο συνολικός αριθμός των ψηφοφόρων που επέλεξαν την Μαρίν Λεπέν είχε φθάσει τα 7, 7 εκατομμύρια.

Ούτε ο πατέρας της προέδρου του Εθνικού Μετώπου που ίδρυσε το κόμμα το 1972 δεν θα μπορούσε υπό τις τότε επικρατούσες συνθήκες να φανταστεί μία τέτοια διόγκωση της πολιτικής επιρροής της γαλλικής ακροδεξιάς.

Αν κανείς τώρα παρατηρήσει τον χάρτη της Γαλλίας (χάρτης 1) θα καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: Το Εθνικό Μέτωπο κυριαρχεί στη ζώνη της Μεσογείου, από τα σύνορα της Ιταλίας μέχρι τα σύνορα με την Ισπανία συμπεριλαμβανομένης και της Κορσικής όπου στις αρχές της δεκαετίας του '60 μεταφέρθηκε το συντριπτικό ποσοστό των Γάλλων αποίκων από την Αλγερία και το Μαρόκο.

Η δεύτερη ζώνη κυριαρχίας είναι στη βορειοανατολική Γαλλία συμπεριλαμβανομένης και της Αλσατίας. Στο μεν γαλλικό Βορρά η ισχύς του Εθνικού Μετώπου οφείλεται στη βίαια αποβιομηχάνιση κατά της δεκαετίες του '80 και του '90. Η αποβιομηχάνιση αυτή έπληξε όχι μόνο τη σιδηρουργία αλλά και τις τεράστιες περιοχές των ορυχείων άνθρακα και σιδήρου στη Β. Γαλλία.

Η υπαγωγή των ανατολικών νομών της Αλσατίας και της Λωρραίνης σε αυτή την κατηγορία, ιδιαίτερα δε της Αλσατίας προβληματίζει διότι οι δύο υπονομαρχίες της του Άνω και του Κάτω Ρήνου συνιστούν την πλουσιότερη περιοχή της Γαλλία με το ανώτερο δυνατό ΑΕΠ της χώρας.

Αν κάποιος τώρα δει τον χάρτη της Γαλλίας με το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων αποτυπωμένο πάνω σε αυτόν (χάρτης 2) τότε αντιλαμβάνεται πως το Εθνικό Μέτωπο διαθέτει μία ισχυρότατη επιρροή σε κατ' εξοχήν αγροτικές περιφέρειες και σε περιοχές που επλήγησαν καταλυτικά από την αποβιομηχάνιση και την ανεργία καθώς και στις περιοχές όπου ζουν οι δεύτερης και τρίτης γενιάς αποίκων από τη βόρειο Αφρική.

Το Εθνικό Μέτωπο κυριαρχεί στη ζώνη της Μεσογείου, από τα σύνορα της Ιταλίας μέχρι τα σύνορα με την Ισπανία συμπεριλαμβανομένης και της Κορσικής

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο στρατός των 7,7 εκατ. ψηφοφόρων της Λεπέν! σε πανικό η ελιτ! γιαυτό κατέβασαν τους γνωστούς χρήσιμους ηλίθιους στους δρόμους!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: