Αρχαία βραχογραφία με εξωγήινο ή αστροναύτη, περιμένει ΑΚΌΜΑ (?)επιστημονική ερμηνεία!
Αρχαία βραχογραφία με εξωγήινο ή αστροναύτη, περιμένει ΑΚΌΜΑ (?)επιστημονική ερμηνεία!

Στην Κίνα κάθε μέρα γίνονται αναφορές για θεάσεις ufo σε όλη την χώρα που πολλές φορές συνοδεύονται από οπτικοακουστικό υλικό. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο όμως, ένας κινέζος επιστήμονας, υπέδειξε στις αρχές κάτι αρκετά διαφορετικό!

Οπως ανέφερε, κοντά σε ένα ιστορικό σημείο μεταξύ των περιοχών Guanxi και Guangdong, η παράσταση που είναι χαραγμένη πάνω σε ένα βράχο εμφανίζει έναν αρχαίο "εξωγήινο" ή έναν αρχαίο "αστροναύτη" μαζί με το σκάφος του (στη φωτογραφία)!

Αφού οδήγησε στο σημείο ειδικούς και ελήφθησαν οι σχετικέςφωτογραφίες, στη συνέχεια προχώρησε σε μία σειρά από δικές του παρατηρήσεις, εν αναμονή του επίσημου πορίσματος.

Ο ίδιος ο επιστήμονας θεωρεί πως η βραχογραφία αυτή είναι τουλάχιστον τριών χιλιάδων, άρα το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι πώς γίνεται να υπάρχουν σε αυτήν τεχνολογικές απεικονίσεις όπως οι κεραίες και η φόρμα του αστροναύτη.

Πολλοί Κινέζοι αναλυτές είχαν σπεύσει να απαντήσουν στο ερώτημά του, υποστηρίζοντας πως ίσως οι εξωγήινοι να ήταν αυτοί που έθεσαν τα θεμέλια του πολιτισμού τους καθώς τους επισκέπτονται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Σήμερα, 12 μήνες μετά, η κοινή γνώμη που τότε είχε εντυπωσιαστεί από την ανακάλυψη της βραχογραφίας, ακόμη περιμένει μία επίσημη εκδοχή για το τι μπορεί να απεικονίζεται σε αυτήν!

Αντίστοιχες βραχογραφίες που αναπαριστούν πλάσματα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως "αρχαίοι αστροναύτες " ή "εξωγήινοι" , υπάρχουν σε πολλά σημεία του πλανήτη, χωρίς ποτέ επισήμως κάποιοι αρχαιολόγοι να έχουν ποιός και κυρίως με τι γνώσεις τις έχει δημιουργήσει!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications