24 Απρ 2017

Αρχαία βραχογραφία με εξωγήινο ή αστροναύτη, περιμένει ΑΚΌΜΑ (?)επιστημονική ερμηνεία!

Αρχαία βραχογραφία με εξωγήινο ή αστροναύτη, περιμένει ΑΚΌΜΑ (?)επιστημονική ερμηνεία!

Στην Κίνα κάθε μέρα γίνονται αναφορές για θεάσεις ufo σε όλη την χώρα που πολλές φορές συνοδεύονται από οπτικοακουστικό υλικό. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο όμως, ένας κινέζος επιστήμονας, υπέδειξε στις αρχές κάτι αρκετά διαφορετικό!

Οπως ανέφερε, κοντά σε ένα ιστορικό σημείο μεταξύ των περιοχών Guanxi και Guangdong, η παράσταση που είναι χαραγμένη πάνω σε ένα βράχο εμφανίζει έναν αρχαίο "εξωγήινο" ή έναν αρχαίο "αστροναύτη" μαζί με το σκάφος του (στη φωτογραφία)!

Αφού οδήγησε στο σημείο ειδικούς και ελήφθησαν οι σχετικέςφωτογραφίες, στη συνέχεια προχώρησε σε μία σειρά από δικές του παρατηρήσεις, εν αναμονή του επίσημου πορίσματος.

Ο ίδιος ο επιστήμονας θεωρεί πως η βραχογραφία αυτή είναι τουλάχιστον τριών χιλιάδων, άρα το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι πώς γίνεται να υπάρχουν σε αυτήν τεχνολογικές απεικονίσεις όπως οι κεραίες και η φόρμα του αστροναύτη.

Πολλοί Κινέζοι αναλυτές είχαν σπεύσει να απαντήσουν στο ερώτημά του, υποστηρίζοντας πως ίσως οι εξωγήινοι να ήταν αυτοί που έθεσαν τα θεμέλια του πολιτισμού τους καθώς τους επισκέπτονται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Σήμερα, 12 μήνες μετά, η κοινή γνώμη που τότε είχε εντυπωσιαστεί από την ανακάλυψη της βραχογραφίας, ακόμη περιμένει μία επίσημη εκδοχή για το τι μπορεί να απεικονίζεται σε αυτήν!

Αντίστοιχες βραχογραφίες που αναπαριστούν πλάσματα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως "αρχαίοι αστροναύτες " ή "εξωγήινοι" , υπάρχουν σε πολλά σημεία του πλανήτη, χωρίς ποτέ επισήμως κάποιοι αρχαιολόγοι να έχουν ποιός και κυρίως με τι γνώσεις τις έχει δημιουργήσει!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αρχαία βραχογραφία με εξωγήινο ή αστροναύτη, περιμένει ΑΚΌΜΑ (?)επιστημονική ερμηνεία!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: