4 Απρ 2017

Ο “Αντίχριστος” θα γεννηθεί στην Ελλάδα και θα είναι παιδί λαθρομετανάστη!!!

 Ο “Αντίχριστος” θα γεννηθεί στην Ελλάδα και θα είναι παιδί λαθρομετανάστη!!!

Αφιερωμένο -λέει- στο προσφυγικό είναι το εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ για το επετειακό τεύχος του 2017, το οποίο και θα κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου.

Το περιοδικό -λέει- θα κυκλοφορήσει με τέσσερα εναλλακτικά εξώφυλλα τα οποία θα απεικονίζουν βρέφη προσφύγων που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Παρατήρηση πρώτη: Το περιοδικό εκδίδεται από την εταιρεία Time Warner Inc. που είναι ο δεύτερος κολοσσός των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Gerald Levin, είναι Εβραίος.

Παρατήρηση δεύτερη: Προσέξτε παρακαλώ στο κεφαλάκι του μωρού, πόσο έντεχνα οι δημιουργοί του εξωφύλλου εμφανίζουν το "Μ" σαν να είναι "κέρατα διαβόλου"! Λες κι αυτό το μωρό είναι κυριολεκτικά ο "αντίχριστος", ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα!!!

Παρατήρηση τρίτη: Ο Τσίπρας φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Μέρκελ να "κρατήσει" η Ελλάδα τους λαθρομετανάστες στα νησιά με αντάλλαγμα το κλείσιμο της αξιολόγησης και την παράταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τουλάχιστον μέχρι τις γερμανικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2017.

Παρατήρηση τέταρτη: Τόση προδοσία πώς να την αντέξει ο τόπος ρε αδέλφια;
Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


1σχόλια:

Ο “Αντίχριστος” θα γεννηθεί στην Ελλάδα και θα είναι παιδί λαθρομετανάστη!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: