11 Απρ 2017

Δημοσιογράφος του CNN μένει άφωνη όταν ακούει άλλη άποψη από την “ορθή”

Δημοσιογράφος του CNN μένει άφωνη όταν ακούει άλλη άποψη από την “ορθή”

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ(αυτη που ειναι πίσω απο τους προέδρους) λέει ότι ο Άσαντ έριξε τα χημικά στη Συρία, άρα αυτό πρέπει να πιστεύει σύσσωμος ο Αμερικάνικος λαός.

Η δημοσιογράφος του CNN, Kate Bolduan, έμεινε άφωνη την Τετάρτη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, όταν ο βουλευτής Thomas Massie αμφισβήτησε την κύρια αφήγηση ότι ο Μπασάρ αλ-Άσαντ επιτέθηκε τον ίδιο του τον λαό με χημικά όπλα αυτή την εβδομάδα.

«Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει στη Συρία αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να μάθω συγκεκριμένα –αν όντως προέκυψε απελευθέρωση των χημικών αερίων και μάλλον φαίνεται να προέκυψε- πώς συνέβη αυτό» , δήλωσε ο Εκπρόσωπος Thomas Massie στο CNN.

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής του Κεντάκι έθεσε το ερώτημα τόσοι πολλοί που αμφισβητούν την καθιερωμένη θέση, αναρωτιούνται για το “γιατί”;«Γιατί, ειλικρινά, δεν νομίζω ότι ο Άσαντ θα το έκανε αυτό. Αυτό δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά του.

​ Αυτό θα μας σύρει σε αυτό εμφύλιο πόλεμο ακόμη περισσότερο». Η δημοσιογράφος δεν πιστεύει στ’ αυτιά της ότι ακούγεται μια τέτοια άποψη αμφισβήτησης της “γραμμής”, η έκφραση της Massie όσο ακούει τον βουλευτή θα μπορούσε να είναι ίδια αν μιλούσε με εξωγήινο.

“Προτιμάτε να πιστεύετε την εξήγηση που δίνει ο Άσαντ ή οι Ρώσοι (ότι βομβαρδίστηκε αποθήκη των ανταρτών με χημικά κι έτσι ελευθερώθηκαν) από αυτήν που πιστεύουν οι συνάδελφοί σας;” τον ρωτάει επικριτικά.Και μετά τον αποχαιρετά με το ίδιο επικριτικό και ζοχαδιασμένο ύφος.

Να θυμίσουμε ότι το CNN βρισκόταν σε άγρια κόντρα μέχρι πρότινος με τον Τραμπ, που τους επέκρινε ότι διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις σε βάρος του. Δείτε το βίντεο με τη δημοσιογράφο σε… στυλ ‘πως τολμάς’!

antimedia.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δημοσιογράφος του CNN μένει άφωνη όταν ακούει άλλη άποψη από την “ορθή”
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications