Σφάζονται ακόμα στην Κρήτη για το τίποτα ! Κηδεύεται ο 23χρονος που δολοφονήθηκε από τον ξάδερφό του για κτηματικές διαφορές!
Σφάζονται ακόμα στην Κρήτη! Κηδεύεται ο 23χρονος που δολοφονήθηκε από τον ξάδερφό του για κτηματικές διαφορές!

Συναισθηματικά φορτισμένο είναι το κλίμα στα Ανώγεια καθώς ολόκληρο το χωριό έχει "βυθιστεί" στο πένθος για τον άδικο χαμό του23χρονου Μανόλη Στρατάκη που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του πρώτου ξαδέρφου του πατέρα του με αφορμή κτηματικές διαφορές.

Η οικογένεια του αλλά και η τοπική κοινωνία θρηνεί για την απώλεια του νεαρού Μανόλη το νήμα ζωής του οποίου κόπηκε βίαια. Συγγενείς και φίλοι τον συνοδεύσουν σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του τελείται αυτήν την ώρα στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στ' Ανώγεια.

Υπενθυμίζεται πως το φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής και έκτοτε ο δράστης παραμένει άφαντος και αναζητείται. Ο άτυχος νεαρός έφερε διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο στήθος και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr.

Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι ο δράστης, το σπίτι του οποίου είναι σε πολύ κοντινή απόσταση με αυτό του θύματος, θα παραδοθεί πιθανότατα κατά την κηδεία του 23χρονου. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στα Ανώγεια υπό το φόβο βεντέτας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications