1 Απρ 2017

Χρηματοδοτούν την μείωση του ελληνικού πληθυσμού...Θα μείνει μόνο το σπέρμα του Χασάν για βγαίνουν μόνο κομμουνιστές

Χρηματοδοτούν την μείωση του ελληνικού πληθυσμού...Θα μείνει μόνο το σπέρμα του Χασάν

Το κόστος του χαπιού της αντισύλληψης θα καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ, τόσο για τις ασφαλισμένες, όσο και για τις ανασφάλιστες γυναίκες στην Ελλάδα, όπως είπε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας στην επιτροπή, η οποία συνεδρίασε με θέμα ημερήσιας διάταξης: «ΓυναικείAα Υγεία- Σ@ξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία», έχει κάνει ήδη μια διερεύνηση με τον ΕΟΠΥΥ και επί λέξει ανέφερε:

«Νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σύντομα στην ένταξη του χαπιού της αντισύλληψης στη θετική λίστα φαρμάκων που αποζημιώνονται και να αναλάβει φυσικά την ευθύνη της κάλυψης του ο ΕΟΠΥΥ και για τους ασφαλισμένους και για τους ανασφάλιστους πολίτες. Νομίζω ότι το κόστος είναι διαχειρίσιμο. Το αντισυλληπτικό χάπι δεν μπορεί να θεωρείται σήμερα μια υπόθεση lifestyle».

Ο Α. Ξανθός τόνισε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο περιορισμού των εκτρώσεων και προφανώς η χρήση του πρέπει συνοδεύεται από μια καμπάνια ενημέρωσης και σ@ξουαλικής αγωγής που πρέπει να ξεκινάει από το σχολείο.

Αυτά μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι πως ότι βοηθά στην συγκράτηση ή μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, χρηματοδοτείται με ευκολία από τα κράτη.

Η λύση που δίνουν ενισχύει την σ@ξουαλική πράξη χωρίς τεκνοποίηση και φυσικά όχι τον θεσμό της οικογένειας. Άλλωστε το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας θα το λύσουν οι μουσουλμάνοι. Έτσι δεν μας λένε;

Σημειώνεται πως τα αλλοπαθητικά αντισυλληπτικά χάπια έχουν κατηγορηθεί κατά καιρούς για ορμονικές παρενέργειες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Χρηματοδοτούν την μείωση του ελληνικού πληθυσμού...Θα μείνει μόνο το σπέρμα του Χασάν για βγαίνουν μόνο κομμουνιστές
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: