1 Απρ 2017

Χρονομεταθέσεις. Ταξίδι μέσα από τα ανοικτά παράθυρα του χρόνου.

Χρονομεταθέσεις. Ταξίδι μέσα από τα ανοικτά παράθυρα του χρόνου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις χρονομεταθέσεων το άτομο ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι παρατηρεί γεγονότα και ανθρώπους που δεν μοιάζουν να έχουν καμία σχέση με τον χρόνο τον οποίο ζει,μπορεί να παρατηρεί γεγονότα από το παρελθόν αλλά και το μέλλον χωρίς όμως να έχει κάποια επαφή μαζί τους και χωρίς να γίνεται αντιληπτό,υπάρχουν όμως και λίγες περιπτώσεις που υπάρχει ένα είδος επικοινωνίας,μια αλληλεπίδραση καθώς γίνεται αντιληπτό και έτσι γίνεται γνωστή η ύπαρξη του.

Οκτώβριος του 1979 το ζεύγος Γκίσμπι ξεκινάει για ένα ταξίδι από το Ντόβερ της Αγγλίας με προορισμό την Ισπανία,προτείνοντας και σε ένα φιλικό τους ζευγάρι τους Σίμπσονς να τους συντροφεύσουν στο ταξίδι,η πρόταση έγινε δεκτή και το ταξίδι

ξεκινάει.Πέρασαν στην Γαλλία με το φέρυ-μποτ και από εκεί με αυτοκίνητο συνέχισαν το ταξίδι για την Ισπανία. Το βράδυ και ενώ ήδη είχαν φτάσει στο Μοντελιμάρ στη Γαλλία αναζήτησαν ένα καταφύγιο στην εθνική οδό βόρεια του Μοντελιμάρ για να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν και έτσι κατέφυγαν σε ένα ξενοδοχείο το οποίο βρισκόταν απέναντι από ένα αστυνομικό τμήμα,τους έκανε αμέσως εντύπωση ότι η όψη του κτηρίου η οποία φαινόταν σαν ήταν βγαλμένη από μια άλλη εποχή πολύ παλαιότερη,επίσης ο ξενοδόχος ήταν ντυμένος με ρούχα παλιάς εποχής και ολόκληρη η διακόσμηση του ξενοδοχείου παρέπεμπε σε κάτι διαφορετικό από την εποχή που ζούσαν καθώς όλα ήταν φτιαγμένα από βαρύ ξύλο,μέχρι και τα κρεβάτια ήταν τεράστια με βαριά σεντόνια και παλιές μαξιλάρες,πουθενά στο κτήριο δεν υπήρχαν τηλέφωνα ή ασανσέρ ή οτιδήποτε να θυμίζει την μοντέρνα εποχή.

Θεώρησαν ότι ήταν ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο στα παλιά πρότυπα και έτσι παρέμειναν εκεί για όλο το βράδυ και το πρωί συνέχισαν το ταξίδι τους. Στην επιστροφή τους από την Ισπανία αποφασίζουν να ξαναπάνε στο ίδιο ξενοδοχείο που είχαν διανυκτερεύσει και την προηγούμενη φορά καθώς τους άρεσε και πουθενά αλλού δεν τους είχαν περιποιηθεί έτσι και με πολύ μικρό κόστος.Όταν όμως έφτασαν στο δρόμο που οδηγούσε στο ξενοδοχείο με έκπληξη είδαν ότι ο δρόμος δεν οδηγούσε πουθενά και το ξενοδοχείο αλλά και το κτήριο της αστυνομίας δεν υπήρχαν! Γυρίζοντας βρήκαν ένα σύγχρονο μοτέλ και ρώτησαν για το ξενοδοχείο,οι εργαζόμενοι του μοτέλ δεν ήξεραν τίποτα για άλλο ξενοδοχείο κοντά στην περιοχή τους....

Το φαινόμενο αυτό φανερώνει πως δύο διαφορετικές χρονικές ζώνες μπορούν να συνυπάρχουν και μάλιστα υπάρχουν φορές που η μια εισβάλει μέσα στην άλλη.

Διάφορες θεωρίες έχουν εκφραστεί για το φαινόμενο αυτό,σύμφωνα με μια από αυτές κάποια συμβάντα είτε μελλοντικά είτε του παρελθόντος εκπέμπονται μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί ο εγκέφαλος μας κάτω από ορισμένες συνθήκες να τα συλλάβει.Η άλλη εξήγηση είναι οι περίφημες χρονοπύλες οι οποίες ανοίγουν ξαφνικά και μένουν ανοιχτές για ορισμένο χρονικό διάστημα και είναι η δίοδος στο να βρεθούμε σε έναν άλλο κόσμο μελλοντικό η του παρελθόντος. Ίσως αν τελικά καταφέρουμε να εξηγήσουμε το φαινόμενο αυτό,να καταφέρουμε να εξηγήσουμε και το ίδιο το σύμπαν.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα δούμε και άλλες περιπτώσεις χρονομεταθέσεων,Εξάλλου σας ''χρωστάω'' όπως σας έχω πει και μια προσωπική ιστορία,όχι βέβαια σε βαθμό τέτοιο ώστε να έχω μια αλληλεπίδραση με άτομα του παρελθόντος ή του μέλλοντος,αλλά ομολογουμένως μια περίεργη ιστορία.. ακόμα το σκέφτομαι όμως...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Χρονομεταθέσεις. Ταξίδι μέσα από τα ανοικτά παράθυρα του χρόνου.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: