16 Μαρ 2017

Βιάζοντας Ἑλληνίδες στὴν Σμύρνη .Κλασική τακτική εξάπλωσης μιασμάτων !

Βιάζοντας Ἑλληνίδες στὴν Σμύρνη…

Δείχνει Τούρκους ἄνδρες, τοῦ τακτικοῦ στρατοῦ, στὴν Σμύρνη, νὰ τραβοῦν Ἑλληνίδες στὶς σκηνὲς γιὰ νὰ τὶς βιάσουν.

Δὲν πρέπει νὰ ξεχάσουμε ὅτι ὁ Τοῦρκος, διαχρονικά, παραμένει ὁ ἴδιος. Οἱ ὡμότητές τους τὸ 1974 στὴν Κύπρο καὶ ἡ ὁμοιότης τους μὲ τὸ τὶ ἔπραξαν τὸ 1922, ἀποδεικνύει τοῦ λόγου μου τὸ ἀληθές.Κωνσταντῖνος Δημητριάδης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Και που να πάμε επι τουρκοκρατια τι γινόταν στο ελλαδιστάν γιαυτό έλεγαν τον μεσαίωνα οτι οι νεοέλληνες μετα την τουρκοκρατια δεν ειχαν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες! τωρα άντε να εξηγήσεις την τεράστια σημασία της φυλετικής υγείας στην μάζα! ειναι "ναζιστικές θεωρίες" γιαυτό με το που μπήκαν στην Γερμανία το 1945 η πρώτη τους δουλειά, ηταν οι ομαδικοί βιασμοί Γερμανίδων κατα χιλιαδες ! επειδή ειναι "ναζιστικές θεωρίες"!

Και η γενοκτονία συνεχίζεται ακομα και σημερα,με οικονομικά μετρά ώστε να μην κανουν παιδιά αναμεταξύ τους αλλα με ορθές λαθρο σε όλη την Ευρώπη μονο και μονο για να κανουν μούλικα με ντόπιες γιατι ειναι "ναζιστικές θεωρίες"! τοσο φτάνει το μυαλό ορισμένων ,πόσο μάλλον απόγονοι απο τέτοιου είδους μπασταρδέματα, βλεπε ολα τα τουρκομογγολικα κομμουνιστικα/αριστερά μορφώματα! ο καλύτερος απο αυτούς θα σκότωνε την ίδια του την μάνα για μερικά ευρώ! νομιζουν οτι άπλα ειναι ενα κόμμα, και οχι φυλη ζωώδες ανθρωποειδών! η οποία δεν εχει καμια σχέση με την ελληνική φυλή ετσι και αλλιως!κατα τα αλλα όλοι ειναι απόγονοι αρχαίων οπως τους πιπιλίζουν τα μυαλά! με ψεύτικες έρευνες περί καθαρού DNA! και αλλα τετοια παραμυθία τύπου είμαστε όλοι το ίδιο κτλ!

Μάλιστα την ίδια στιγμή που ειναι ρατσιστές σε ολους τους άλλους λαούς στην Ευρώπη, που ηταν αδέλφια εδω και αιώνες, γιατι καποτε ηταν όλοι ενα, και ίδιος λαος με τους αρχαίους Έλλην , ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΦΡΙΚΆΝΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΚΤΛ!ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΥΡΩΠΗ !Η ΒΑΡΒΑΡΙΚΉ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΝ! ρωτήστε 10 "άτομα" για τους Γερμανούς/ Ισπανούς /Ιταλούς κτλ να δείτε τι μίσος εχουν ! πιο πολύ για Γερμανούς (ναζι) γιατι για αυτούς σπέρνουν διχόνοια πιο πολύ!για μια χώρα υπό κατοχή απο το 1945!αλλα αυτο δεν το είπαν!ούτε οτι και εκεί ειναι αριστεροί κυβέρνηση (αριστεροί απο τους μογγολικούς βιασμούς του 1945)και κανουν ισλαμ την Γερμανία και όλη την Ευρώπη! αλλα οι "κακόμοιροι" λαθρο!ειναι ρατσιστές προς Ευρωπαίους αλλα οχι προς αφρικανικούς! μιλάμε για παράνοια !αλλα ολα εχουν εξήγηση!αφου οι ιδιοι έλκουν την καταγωγή τους απο Αφρική και οχι απο Ευρώπη η οποία καποτε ηταν μονο μια φυλη έως στις Ινδίες με ενα όνομα απο τα σανσκριτικά.

Αφού εχουν τοποθετήσει παντού κατώτερα ανθρωποειδή αδέλφια τους να υπηρετούν την ελιτ!τουλάχιστον αυτός στην φώτο το δηλώνει οτι ειναι αδελφός με Τούρκους!ξέρετε πόσοι Τουρκομογγόλοι ειναι αναμεσα σας ηδη; το διαίρει και βασίλευε άρχισε όταν αρχισαν να χωρίζουν την Ευρώπη οι εισβολείς σε χώρες αμέσως μετα την διάλυση της ελληνορωμαϊκής Αυτοκρατορίας για όσους δεν το εχουν καταλάβει!! κανονικά έπρεπε να γίνεται τεστ πριν γίνει κάποιος βουλευτής πρόεδρος, δεν γίνεται τα κτηνώδες προβληματικά κατώτερα ανθρωποειδή να αντιπροσωπεύουν ολόκληρες χώρες!πόσο μάλλον όταν η καταγωγή τους ειναι εξ αφρικάνικης ηπείρου κτλ! μονο και μονο να εκτελούν εντολές χωρίς αίσθημα τροπής και θλίψης για το κακό που κανουν, δεν ήξερες δεν ρώτησες? εφόσον ειναι φυλη οι αριστεροι/κομμουνιστες, σε όλη την ζωή τους ειναι ετσι αδίσταχτοι βάρα, και οχι μονο στην πολίτικη! ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ! μετα το τέλος την Ναζιστικής Γερμανίας εξαπλώθηκαν ως πανούκλα σε όλη την Ευρώπη, εδω στην Ελλάδα έφτασαν στο σημείο να κανουν παιδομάζωμα (1945 1950) ώστε να μην υπάρχουν αρκετοί μαζεμένοι ξανα στο ελλαδιστάν , τι δεν κατάλαβες?!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βιάζοντας Ἑλληνίδες στὴν Σμύρνη .Κλασική τακτική εξάπλωσης μιασμάτων !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications