16 Μαρ 2017

Ρεκόρ «θεάσεων» UFO ανά τον κόσμο, μόνο που τώρα πια δεν αφορούν... ιπτάμενους δίσκους

Ρεκόρ «θεάσεων» UFO ανά τον κόσμο, μόνο που τώρα πια δεν αφορούν... ιπτάμενους δίσκους

Στα ύψη έχει εκτοξευθεί ο αριθμός αναφορών θέασης Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (U.F.O.) σύμφωνα με τον στατιστικολόγο Sam Monfort ο οποίος μελέτησε τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα στη βάση του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς UFO (οργάνωση στην ΗΠΑ που καταγράφει θεάσεις UFO ανά τον κόσμο).

Σύμφωνα με την ανάλυση του, οι αναφορές θέασης UFO είναι στο υψηλότερο επίπεδο που ήταν ποτέ. Τα δε αναφορές που έχουν καταγραφεί κατά τον 21 αιώνα, ξεπερνούν αυτές που είχαμε τον 20ο οπότε και σημειώθηκε μια αλματώδης αύξηση την περίοδο 1980-2000.

Όπως φαίνεται και στο σχεδιάγραμμα οι αναφορές θέασης UFO καταγράφουν μια διαρκής ανοδική πορεία. Ωστόσο, οι αναφορές θέασης ιπτάμενων δίσκων έχουν μειωθεί παρά την αύξηση των UFO γενικότερα, γεγονός που παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον.

Οι δε περισσότερες θεάσεις UFO αναφέρονται στις ΗΠΑ και την περίοδο που διανύουμε αλλά και τις προηγούμενες. Για την ακρίβεια στις ΗΠΑ αναφέρονται 300 φορές περισσότερες τέτοιες θεάσεις από ό,τι κατά μέσο όρο σε όλον τον κόσμο.

Αναλυτικότερα τα στοιχεία που επεξεργάστηκε και παρουσιάζει ο Manfort είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα vizthis.wordpress.com όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πλήθος πληροφοριών, δεδομένων και σχεδιαγραμμάτων για το θέμα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρεκόρ «θεάσεων» UFO ανά τον κόσμο, μόνο που τώρα πια δεν αφορούν... ιπτάμενους δίσκους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats