16 Μαρ 2017

Τέσσερα χρόνια σε 50χρονο που «ψάρευε» ανήλικο στο διαδίκτυο

Τέσσερα χρόνια σε 50χρονο που «ψάρευε» ανήλικο στο διαδίκτυο

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών σ' έναν 50χρονο οπτικό ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε ανήλικο μέσω του Facebook. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση» ενώ το δικαστήριο επέτρεψε την εξαγορά της ποινής προς 5 ευρώ την ημέρα.

Την ενοχή του 50χρονου πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας επισημαίνοντας ότι ο κατηγορούμενος σκόπευε να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι. Μετά την καταδίκη του άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το 2014, ο κατηγορούμενος χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ στο Facebook έκανε αίτημα φιλίας σε 11χρονο μαθητή. Μέσω μηνυμάτων ακολούθησαν συζητήσεις με σ#ξουαλικό περιεχόμενο. Ευτυχώς οι γονείς του ανήλικου αντιλήφθηκαν τις ηλεκτρονικές συνομιλίες και απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

Από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε ο ενήλικος κατηγορούμενος ο οποίος ζούσε στην Αθήνα. Στην απολογία του ο 50χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι έβλεπε πατρικά τον ανήλικο και ότι οι συζητήσεις τους δεν περιστρέφονταν γύρω από σ#ξουαλικά θέματα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τέσσερα χρόνια σε 50χρονο που «ψάρευε» ανήλικο στο διαδίκτυο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats