Κατάντια – Λιποθύμησε από την πείνα 17χρονη μαθήτρια στην Πάτρα!
Κατάντια – Λιποθύμησε από την πείνα 17χρονη μαθήτρια στην Πάτρα!

Μια 17χρονη μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα σήμερα το πρωί σε λύκειο της Πάτρας μπροστά στα μάτια της διευθύντριας του σχολείου. (φώτο αρχείου )

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η οικογένεια έχει άλλα δυο παιδιά ηλικίας 14 και 10 ετών και ζει τραγικές στιγμές καθώς η μητέρα είναι άνεργη και ο πατέρας εξαφανισμένος.

Η διευθύντρια του σχολείου κάλεσε φορείς και πολίτες να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια.

Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι οι πολιτικοί που έφεραν σε αυτό το χάλι την ελληνική κοινωνία, αφήνοντας τους επιτήδειους ακόμα να πλουτίζουν σε βάρος των κορόιδων. Καμία λίστα Λαγκάρντ δεν χρησιμοποιήθηκε, κανένας έλεγχος στην φοροαποφυγή και αισχροκέρδεια της ελληνικής ελίτ, μόνο φόροι και περικοπές σε μισθωτούς και συνταξιούχους.

Οι περικοπές μισθών και συντάξεων τάχα θα μας έκαναν πιο ανταγωνιστικούς, αλλά μας έκαναν απλά πιο νηστικούς. Τώρα ξανάρχεται το Grexit στο τραπέζι ως πανάκια, σε μια οικονομία ήδη τσακισμένη. Μετά την εσωτερική υποτίμηση έτσι θα γίνει και υποτίμηση εθνικού νομίσματος, ενόσω οι πλούσιοι θα κερδίζουν με τα παρκαρισμένα λεφτά τους έξω ακόμα περισσότερα.

Χωρίς δικαιοσύνη και έλεγχο στις ανισότητες κανένα νόμισμα δεν σώζει τους πολίτες. Πάλι μια χούφτα οικογένειες θα βγουν οι μόνοι και σίγουροι κερδισμένοι, όσο οι άλλοι θα εξακολουθούν να λιποθυμούν από την πείνα…

www.i-gata.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications