13 Μαρ 2017

Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα οδηγούν σε στείρωση

Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα οδηγούν σε στείρωση

Είναι γνωστό ότι ο σκοπός πίσω από τη γενετική μηχανική και την τροποποίηση του DNA φυτών και ζώων

Είναι η επίτευξη της μείωσης του πληθυσμού των ανθρώπων και η εφαρμογή των Πρωτοκόλλων και των οδηγιών της Ατζέντας 21, που τώρα μεταλλάχθηκε κι αυτή σε Ατζέντα 2030 (άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς), ώστε να πετύχει ο μεγάλος αυτός παγκοσμιοποιητικός στόχος.

Όλα αυτά, επειδή μικρός πληθυσμός σημαίνει κι εύκολα ελεγχόμενος από την παγκόσμια κυβέρνηση. Κι όταν λέμε εύκολα ελεγχόμενος, δεν εννοούμε τον έλεγχο μόνο μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών μέσων, αλλά και μέσω της λήψης κατάλληλων ουσιών που μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε υπάκουους δέκτες κι εκτελεστές συμπεριφορών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της παγκόσμιας αρχής. Ηη καλύτερη μέθοδος για τη λήψη τέτοιων ουσιών είναι τα τρόφιμα, συνεπώς οι παρεμβάσεις σε αυτά είναι όλο και μεγαλύτερες και διαφημίζονται ως προσπάθεια αύξησης της παραγωγής για την εξάλειψη της πείνας.

Μιά από τις αποδείξεις αυτών των πρακτικών αποτελεί κι η μαρτυρία αυτού του αγρότη στις ΗΠΑ που είδε να καταστρέφονται τα ζώα του πρώτα και μετά τη δική του οικονομική καταστροφή όταν αποφάσισε να αλλάξει εταιρία προμήθειας καλαμποκιού, για να ταΐσει τα ζώα του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα οδηγούν σε στείρωση
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats