18 Μαρ 2017

Συντριβή ελικοπτέρου S-92 της Ιρλανδικής Ακτοφυλακής:νεκρή η πιλότος, αγνοούμενο το υπόλοιπο πλήρωμα

Συντριβή ελικοπτέρου S-92 της Ιρλανδικής Ακτοφυλακής:νεκρή η πιλότος, αγνοούμενο το υπόλοιπο πλήρωμα

Ένα ελικόπτερο S-92 της Ιρλανδικής Ακτοφυλακής συνετρίβη σήμερα, στη θάλασσια περιοχή ανοικτά του County Mayo, στην Ιρλανδία.

Ένας εκπρόσωπος της ακτοφυλακής δήλωσε ότι το ελικόπτερο 116 παρείχε κάλυψη σε ένα δεύτερο ελικόπτερο που συμμετείχε στην παραλαβή ενός μέλος πληρώματος αλιευτικού σκάφους που χρειάζονται επείγουσα ιατρική φροντίδα.

Οι επικοινωνίες με το S-92 χάθηκαν στις 12.45 χωρίς να έχει ειδοποιήσει μέσω ασυρμάτου ότι αντιμετώπισε κάποιο έκτακτο γεγονός. Διασωστικά μέσα κατάφεραν να ανακτήσουν σε κρίσημη κατάσταση την Λογαγό Dara Fitzpatrick αλλά δυστυχώς η πιλότος εξέπνευσε λίγες ώρες μετά την μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Mayo. H πιλότος της ακτοφυλακής είχε 20 χρόνια εμπειρίας και είχε δεχτεί βραβεύσεις για την προσφορά της σε αποστολές έρευνας και διάσωσης.

Οι έρευνες και για τα υπόλοιπα 3 μέλη του πληρώματος (φωτο μαζί με την Dara Fitzpatrick) βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συντριβή ελικοπτέρου S-92 της Ιρλανδικής Ακτοφυλακής:νεκρή η πιλότος, αγνοούμενο το υπόλοιπο πλήρωμα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: