31 Μαρ 2017

Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών καταδικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας για ξεμπερδεύουν μια και καλή! [βίντεο]

Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών καταδικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας για ξεμπερδεύουν μια και καλή! [βίντεο]

Αδίκημα της υπεξαίρεσης με τις πιο βαριές ποινές δεν πρέπει να έχει ξανά γίνει στα χρονικά! μονο ένας ηλίθιος δεν βλέπει οτι ολα ειναι στημένα! την ίδια ώρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι καταχραστές δις ευρώ! το θέμα ειναι όμως γιατι τον κυνήγησαν με τέτοια λυσσά; η μάζα κλασικά οτι την ταΐζει το σύστημα, και βαρούν παλαμάκια ως ηλίθιοι! ξανα οπως όταν έβγαλαν το ΣΥΡΙΖΑ!που σώθηκαν απο τον "απατεώνα" Σώρρα! την ίδια ώρα όλοι οι απατεώνες πίνουν στον υγειά του βλάκα νεοέλληνα!

Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών καταδικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Μηνυτής ήταν ο πρώην συνεργάτης του, από τον οποίο είχε υπεξαιρέσει 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση...με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.Με την ίδια ποινή καταδικάστηκε και η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, ενώ και στους δύο επιβλήθηκε και πενταετής στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν εμφανίστηκαν στο Δικαστήριο και έτσι αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη φυλακή.

Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου ο μηνυτής και κουμπάρος του, Φώτης Λεπίδας, που είναι δικηγόρος δήλωσε με φανερή ειρωνεία.«Σήμερα είναι ημέρα που νιώθω λίγο άσχημα, γιατί διέκοψα την πορεία της Ελλάδας προς τη σωτηρία, γιατί καταδίκασα τον "σωτήρα" και ο "σωτήρας" θα εκτίσει ποινή πλέον γιατί δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεση. Νιώθω λίγο άβολα».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών καταδικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας για ξεμπερδεύουν μια και καλή! [βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Υπάρχουν τρόλ δικηγόροι; Το είδαμε και αυτό. Ο τύπος έχει αστικό δικαστήριο με τον Σώρρα και ειρωνεύεται όλους τους οπαδούς της Ελλήνων Συνέλευσης.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats