14 Μαρ 2017

Πρώην πράκτορας της CIA: «Εγώ δολοφόνησα την Μέριλιν Μονρόε»

Πρώην πράκτορας της CIA: «Εγώ δολοφόνησα την Μέριλιν Μονρόε»

Ένας 78χρονος συνταξιούχος πράκτορας της CIA που δεν έχει πολύ χρόνο ζωής, ο Normand Hodges, έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το νοσοκομείο. Οπως υποστήριξε έκανε 37 δολοφονίες για την αμερικανική κυβέρνηση από το 1959 μέχρι το 1972, μεταξύ των οποίων και της Μέριλιν Μονρόε.

«Ηταν η μόνη γυναίκα που δολοφόνησα» υποστήριξε προσθέτοντας ότι «η Μονρόε έπρεπε να εξολοθρευτεί γιατί είχε καταστεί απειλή για την ασφάλεια της χώρας»

Σύμφωνα με το inquisitr.com ο πράκτορας της CIA υποστήριξε:

«Είχαμε στοιχεία ότι η Μέριλιν Μονρόε, δεν είχε κοιμηθεί μόνο με τον Κένεντι, αλλά και με τον Φιντέλ Κάστρο. Ο αξιωματικός μου Jimmy Hayworth, μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει και ότι έπρεπε να φανεί ως αυτοκτονία ή θάνατος από υπερβολική δόση.

Δεν είχε σκοτώσει άλλη γυναίκα ξανά, αλλά έπρεπε να υπακούσω στις εντολές. Θα μπορούσε να έχει μεταφέρει στρατηγικού χαρακτήρα πληροφορίες στους κομμουνιστές και δεν θα μπορούσαμε να το επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Έπρεπε να πεθάνει. Έκανα απλώς, αυτό που έπρεπε να κάνω».

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ τον χρησιμοποιούσε ως εκτελεστή για να δολοφονεί πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για την ασφάλεια της χώρας.

Είχε εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες και ως ελεύθερος σκοπευτής, αλλά λέει ότι είχε επίσης και αξιοσημείωτη εμπειρία σε άλλες μεθόδους δολοφονιών, όπως τα δηλητήρια και τα εκρηκτικά.

Η Μονρόε, βρέθηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιό της στις 5 Αυγούστου του 1962 μεταξύ 12 και 1 τα μεσάνυχτα.

Ο Hodges είπε ότι άλλοι 4 πράκτορες της CIA έκαναν πολιτικές δολοφονίες σε όλη τη χώρα και η πλειοψηφία των θυμάτων ήταν ηγέτες συνδικάτων, πολιτικοί ακτιβιστές και δημοσιογράφοι.

Ωστόσο, ομολόγησε ότι μερικοί επιστήμονες και καλλιτέχνες των οποίων οι σκέψεις και τα έργα απειλούσαν τα ενδιαφέροντα των ΗΠΑ, ήταν επίσης στη λίστα θανάτου.

Οι 4 πράκτορας της CIA που δούλεψαν με τον Hodges είναι πλέον νεκροί ή εξαφανισμένοι. Το 2011 ο αξιωματικός που όπως υποστηρίζει του έδωσε την εντολή δολοφονίας της Μονρόε, ταγματάρχης James Hayworth πέθανε από καρδιακή προσβολή. Αλλοι δύο δολοφόνοι της CIA είναι επίσης νεκροί ενώ ο τέταρτος, λοχαγός Keith McInnis, θεωρείται εξαφανισμένος από το 1968.

Προς το παρόν ο Normand Hodges βρίσκεται υπό κράτηση από το FBI και ανακρίνεται για αναφορικά με την ακρίβεια των λεχθέντων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πρώην πράκτορας της CIA: «Εγώ δολοφόνησα την Μέριλιν Μονρόε»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: