14 Μαρ 2017

Βίαιη Ανταλλαγή Πληθυσμού: Φεύγουν οι Έλληνες, έρχονται οι λαθρομετανάστες.

Βίαιη Ανταλλαγή Πληθυσμού: Φεύγουν οι Έλληνες, έρχονται οι λαθρομετανάστες.

Ένας λαός φτωχοποιείται με απίστευτη φοροκαταιγίδα, που ποτέ ξανά δεν έχει δει η ανθρωπότητα. Ένας λαός δέχεται πόλεμο από τα εγχώρια και παγκόσμια κοράκια της οικονομίας. Ένας λαός καταστρέφεται και η ανεργία αυξάνετε ραγδαία, που μόνο σε περίοδο πόλεμου έχουμε δει. Ένας λαός αυτοκτονεί. Ένας λαός υποφέρει. Ένας λαός πονά.

Αλλά, ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες, σαν να είναι μόνο αυτοί που υποφέρουν στην Ελλάδα.

Επενδύσεις = μηδέν.
Φοροελαφρύνσεις = μηδέν.
Πρόγραμμα για τους άπορους Έλληνες = μηδέν.
Προγράμματα και προτάσεις για τη βελτίωση της Ελληνικής οικονομίας = μηδέν.

Ένα μεγάλο μηδέν παντού!
Το μόνο που βλέπουμε είναι διορισμούς συγγενών και φίλων, όπως ο Καρανίκας, που θεωρεί την τρομοκρατική επίθεση από Ισλαμιστές στους Δίδυμους πύργους… έργο τέχνης! Αλήθεια, τι θα γινόταν αν ένας πατριώτης έλεγε το ίδιο;

Διορισμούς ανίκανων φίλων και συγγενών, και προτάσεις και ενέργειες για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες. Αυτό λειτουργεί μόνο στη χώρα. Ο Έλληνας είναι πλέον ανεπιθύμητος εδώ.
GREEKS KEEP OUT OF GREECE! Λέει η ταμπέλα που έχουν σηκώσει οι εθνομηδενιστές του Σύριζα και των Εξελ (Εξαρτημένων Ελλήνων).
Οι Έλληνες είναι πλέον μόνοι τους και πρέπει σύντομα να το κατανοήσουν αυτό.

Το είπε εξάλλου και ο Τσίπρας σήμερα: Ή θα κερδίσει ο ανθρωπισμός ή η ακροδεξιά.» Με άλλα λόγια, ή θα δεχτούμε την ισλαμοποίηση ή είμαστε φασίστες. Αυτό στην ουσία μας είπε. Δεν κατάλαβα, αν θέλουμε δηλαδή να προστατέψουμε τα σύνορά μας από την παράνομη εισβολή, είμαστε ακροδεξιοί; Αν θέλουμε να μπουν κανόνες για αυτούς που έρχονται, που ούτε ξέρουμε ποιοι είναι, είμαστε ακροδεξιοί; Τι σημαίνει ακριβώς «ανθρωπισμός» και ποιος τον ορίζει; Εγώ κατάλαβα ένα πράγμα. Ή θα κερδίσει η πρώτη φορά Αριστερά ή η Ελλάδα. Τόσο απλά!

Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες στα σχολεία.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες στα πανεπιστήμια.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες στις παιδικές κατασκηνώσεις.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες στα ξενοδοχεία.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες στα χωριά.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες θα λύσουν το δημογραφικό.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες θα λύσουν την υπογεννητικότητα.
Οι λαθρομετανάστες/πρόσφυγες θα σώσουν την οικονομία.

Tο μέλλον της πατρίδας μας ή η Ισλαμοποίηση.
Αλλά, το σίγουρο είναι ότι κανένας πολιτικός απο αυτούς που προωθούν δεν πρόκειται να μας σώσει, αφού είναι εξαρτημένοι και πουλημένοι στα συμφέροντα. Και όταν είσαι μαριονέτα, δύσκολα αλλάζεις τα πράγματα.Πρέπει να βρεθούν νέοι ηγέτες, ανεξάρτητοι, καθαροί, τίμιοι, και πάνω από όλα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Γιατί μόνο με Εθνική πολιτική μπορεί η χώρα να σωθεί. Όλοι κοιτούν το συμφέρον τους και πρέπει επιτέλους και η Ελλάδα να κάνει το ίδιο.

Η στον πατριωτισμό για να σωθεί η Ελλάδα, ή στην Αριστερά και τέλος για πάντα,ο νεοέλληνας ηλίθιος σε μια εποχή που εχει ίντερνετ διάβαζε σελίδες του συστήματος, και ακομα αυτές διαβάζει,και βλέπει τηλεόραση, και ετσι έβγαλε το νέο ΠΑΣΟΚ συριζα που ηταν υπέρ λαθρο ! απο εκεί και πέρα τι να λέμε?

Ένα τυχαίο δείγμα πως γίνεται η πλύση εγκεφάλου !απο κατι αριστερές ιστοσελίδες που ξεφύτρωσαν απότομα το 2012 και μέσα σε λίγους μήνες μάζεψαν χιλιαδες like με τον γνωστό τρόπο! , συγκρίνουν τους πρόσφυγες της Σμύρνης με τους λαθρο! αν ειναι δυνατόν! οτι πιο άθλιο να πατούν στο συναίσθημα,με τα ψέμματα! μαλιστα ειναι τόση μεγαλη η πλύση εγκεφάλου που δεν μπορουν να σκεφτούν οτι δεν εχει μαύρους η Συριά!και απο εκεί ειναι μονο ενα 10% και αυτο απο τους τζιχαντιστές! αν ηταν ολα τα δις λαθρο απο μια τοσο μικρή χώρα η Συριά θα είχε αδειάσει!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βίαιη Ανταλλαγή Πληθυσμού: Φεύγουν οι Έλληνες, έρχονται οι λαθρομετανάστες.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: