Ο αυτοκράτορας Τίτος δολοφόνησε 1.100.000 Εβραίους γιαυτό κατέστρεψαν την Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία εκ τον έσω!
Ο αυτοκράτορας Τίτος δολοφόνησε 1.100.000 Εβραίους γιαυτό κατέστρεψαν την Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία εκ τον έσω!

Παρακάτω θα δούμε την ίδια ιστορία εδω και χιλιαδες χρονιά,μια περίπτωση μονο γιατι εχει και αλλες, αυτη του Τίτου, πως όλοι κυνηγούν αυτη την λερά τους Εβραίους αλλα ο κακός ηταν ο Χίτλερ? βγάζετε ολους αυτούς τρελούς?ειστε καλα έχετε αντίληψη πραγματικότητας? η σας εχουν κανει ολους γκοϊμ μεσώ του μπασταρδέματος που σημαίνει κατώτερα ανθρωποειδή, ετσι ειναι οι αριστεροκομμουνιστες και οι εβραιοκομμουνιστες ζουν ανάμεσα σας!αυτοι προκάλεσαν τις εξεγέρσεις και τους εμφυλίους εδω και χιλιάδες χρονιά .

Το 66 μ. Χ. ξέσπασε εβραϊκή επανάσταση σε μια μακρινή επαρχία της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, την Ιουδαία.Οι Εβραίοι ξεσηκώθηκαν για άλλη μια φορά οπως τοτε στην Αίγυπτο για κατακτήσουν τον κόσμο. Ο Ρωμαίος επίτροπος, Γέσσιος Φλώρος, εισέβαλε στον ναό των Εβραίων στην Ιερουσαλήμ την πηγή του κακού . Ο αυτοκράτορας Νέρωνας αναγκάστηκε να στείλει ενισχύσεις απ’ τη Ρώμη, επικεφαλής των οποίων ήταν ο ικανότατος Βεσπασιανός.

Το δεξί του χέρι ήταν ο γιος του, Τίτος. Αυτοκράτορας Τίτος Μέχρι το 68 μ. Χ. είχαν καταφέρει να ανακαταλάβουν τις περισσότερες περιοχές της Ιουδαίας, χωρίς όμως να έχουν πετύχει την τελειωτική νίκη. Έμενε ακόμα το μεγαλύτερο κέντρο της επαρχίας, η Ιερουσαλήμ, που φάνταζε σχεθόν απόρθητη με τα τεράστια τείχη που την περικύκλωναν. Η εκστρατεία όμως σταμάτησε απότομα, όταν πέθανε ο αυτοκράτορας Νέρωνας και ξεκίνησε μια ακόμα διαμάχη για τη διαδοχή.

Η χρονιά που ακολούθησε έμεινε γνωστή ως η “χρονιά των τεσσάρων αυτοκρατόρων” γιατί μέσα σε ένα έτος, πήραν την εξουσία τέσσερις διαφορετικοί άντρες. Πρώτος ήταν ο διοικητής της Ισπανίας, Γάλβας, που νικήθηκε από τον διοικητή της Λουζιτανίας, Όθωνα. Ο τρίτος ήταν ο διοικητής του στρατού στη Γερμανία, Βιτέλλιος.

Πριν ακόμα προλάβει να γιορτάσει τον θρίαμβό του όμως, τον πρόλαβε ο Βεσπασιανός, που ανακηρύχθηκε αυτοκράτορας από τα στρατεύματά του. Άφησε τον γιο του, Τίτο, στην Ιουδαία και στράφηκε εναντίον του Βιτέλλιου. Στις 21 Δεκεμβρίου του 69 μ. Χ. ο Βεσπασιανός στέφθηκε αυτοκράτορας της Ρώμης και ο σύντομος εμφύλιος τελείωσε. Το μόνο που χρειαζόταν πια ήταν μία θριαμβευτική νίκη για να δοξάσει τη Ρώμη. Τη νίκη αυτή του την πρόσφερε ο γιος του, λίγους μήνες αργότερα.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Βρετανία και τη Γερμανία, ανέλαβε τη διοίκηση μιας λεγεώνας στην Ιουδαία, υπό τις διαταγές του πατέρα του Βεσπασιανού (67 μ.Χ.). Ο Βεσπασιανός είχε σταλεί εκεί για να καταστείλει μια ακόμη εξέγερση των Ιουδαίων ως επικεφαλής των ρωμαϊκών λεγεώνων.

Η πολιορκία της Ιερουσαλήμ Ο Τίτος περικύκλωσε με τις λεγεώνες του την Ιερουσαλήμ, αλλά η ενισχυμένη άμυνα της πόλης δεν επέτρεπε πολλές κινήσεις. Όσες φορές προσπάθησαν να σπάσουν τις πόρτες με πολιορκητικό κροιό, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν. Αλλά οι μήνες περνούσαν και οι εβραίοι στην Ιερουσαλήμ αποδυναμώθηκαν. Τα τρόφιμα λιγόστεψαν, οι διάφοροι αρχηγοί μάλωναν μεταξύ τους και οι Ρωμαίοι παραμόνευαν. Τελικά, το καλοκαίρι του 70 μ. Χ. επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι απροετοίμαστοι και εξαντλημένοι πολιορκημένοι δεν κατάφεραν να τους εμποδίσουν.

Οι Ρωμαίοι σκαρφάλωσαν τα τείχη, διαπέρασαν τις γραμμές άμυνας και ξεχύθηκαν ορμητικοί στην πόλη. Ο Τίτος είχε διατάξει να μην καταστραφεί ο λαμπρός Ναός της Ιερουσαλήμ, γιατί ήθελε να τον προσφέρει ως δώρο στον αυτοκράτορα πατέρα του. Όμως μέσα στο χάος και στον πανικό, τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο ναός που έχτισε ο βασιλιάς Ηρώδης το 20 μ. Χ. στο ίδιο σημείο που κάποτε δέσποζε ο θρυλικός Ναός του Σολομώντα, καταστράφηκε ολοσχερώς....

Οι Ρωμαίοι συνέχισαν την τους πορεία καθαρίζοντας τον πλανήτη απο κατώτερα ρυπογόνα ανθρωποειδή, μέχρι που ισοπέδωσαν ολόκληρη την πόλη. Σύμφωνα με τον Ιουδαίο ιστορικό, Ιώσηπο, σκοτώθηκαν 1.100.000 Εβραίοι και αιχμαλωτίστηκαν 97 χιλιάδες. Η νίκη των Ρωμαίων ήταν ολοκληρωτική. Ο Τίτος επέστρεψε στη Ρώμη και παρέλασε θριαμβευτής....

Οι Ρωμαίοι και οι "Έλληνες" στην περιοχή Ρωμανία (Ελλάδα) τοτε ηταν ενα και το αυτο! οπως όλη η Ευρώπη τοτε που είχε το δωδεκάθεο και ενα ομοιόμορφο λαό, και οχι ξεχωριστός λαος που γράφουν κατι αριστερα ανθρωποειδή (απόγονοι εισβολέων), πριν διαλύσουν την Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία και εισβάλουν κατα χιλιαδες βάρβαροι Μογγόλοι, Αφρικανοί σημιτικές φυλές κτλ, για να εχουν πάντα υπηρέτες οι Εβραίοι , μετα αρχισαν να κατασφάζουν τις γυναίκες που ειχαν επαφή με άνωθεν ως μάγισσες,τύπου ιερατεία που ειχαν οι αρχαίοι Έλληνες η τύπου Μαρία Orsic VRIL, ποτάμια αίματος κυλούν σε όλη την Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία γενοκτονίες και βιασμοί ώστε να μολύνουν και ρίξουν το επίπεδο της "θεϊκής φυλής" σε ζωώδες κατάσταση, ολα με την υπογραφή Εβραίων! οπως και οι ιδιοι οργάνωσαν την εισβολή των βάρβαρων στις Θερμοπύλες, κατι ανάλογο ειχαν κανει και πριν 70-80 χρονιά με τον κομμουνισμό Γενοκτονίες, ολοκαύτωμα, εθνοκαθάρσεις, οπού είχε πολλούς μαζεμένους γνησιους ακομα,Σμύρνη Καύκασο κτλ, με αποκορύφωμα αυτη της "ναζιστικής" Γερμανίας ισωπεδωσαν μια ολόκληρη χώρα μαζί με τον λαό της ηταν και η τελευταία μαζική γενοκτονία, με αποτέλεσμα σήμερα μια Ευρώπη γεμάτη ζωώδες ανθρώπους(υπηρέτες τους = κομμουνιστες) και χωρισμένη σε χώρες... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications