Οι Έλληνες δεν ειναι αυτόχθονες στην περιοχή Ρωμανία!οποιος λεει το αντίθετο ειναι ηλίθιος! η σε διαταγμένη υπηρεσία!
Οι Έλληνες δεν ειναι αυτόχθονες στην περιοχή Ρωμανία!οποιος λεει το αντίθετο η δεν ειναι Έλληνας βιολογικά η ειναι ηλίθιος!

Όλοι αρχίζουν απο την πρώτη ερευνά περί καταγωγής των ανθρώπων,φυσικά απο Γερμανούς ολα απο αυτούς ειναι μετα τον μεσαίωνα και τον σκοταδισμό, έρευνες, μελέτη της ιστορίας, ο διαφωτισμός και τεχνολογία ! (έως το 1945 που ισοπέδωσαν την Γερμανία)και οχι απο την Ελλάδα με 400 χρονιά Τούρκους και με έναν λαό που δεν είχε καμία σχέση με τους Έλληνες του Hölderlin, του David και του Winckelman!,και απέδειξαν την ινδογερμανική άρεια φυλή,ενόχλησε πολλούς προσπαθώντας να καταρρίψουν ως μύθο, την ινδοευρωπαϊκή πρωτογλώσσα και φυλή ως ρατσιστικό ε τι άλλο θα ηταν?, οι ελληνοβαρεμένοι και λοιποί αριστεροι ακριβώς γιατι δεν εχουν τίποτα ελληνικό πάνω τους και εχουν το θράσος να γράφουν και βιβλία τύπου:

Έλληνες Αυτόχθονες και όχι Ινδοευρωπαίοι!ενα αριστερό κελεπούρι πρώην πασοκος , γράφει στην αριστερή tribune.gr τι να περιμένει κανεις απο απο αριστερό καθώς οι ιδιοι δεν ειναι καν ελληνες και ειναι σε διαταγμένη υπηρεσία! .Ένα μικρό παράδειγμα για να μην κουράζω κιόλας: Το ελληνικό εστί, στην αρχαία ινδική είναι asti, λατινικά est, γερμανικά ist κλπ. Το τρία: αρχαία ινδικά trayas, λατινικά tres, γερμανικά drei, λιθουανικά trys, αλβανικά tre, χεττιτικά tri, σλαβικά triye, τοχαρικά tre κλπ. Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις ομοιότητες !! Κι αυτό είναι το λιγότερο! Πέραν αυτών η κάθε ινδοευρωπαϊκή γλώσσα έχει κοινές γλωσσικές ρίζες.

Δεν είναι λοιπόν μόνο μεμονωμένες λεξεις αλλά όλο το γλωσσικό σύστημα που προέρχεται από το ίδιο ινδοευρωπαϊκό δέντρο. Τα ελληνικά είναι ένας από τους κλάδους αυτού του δέντρου. Γιατί τα ελληνικά δεν είναι ο κορμός και είναι απλώς ένας κλάδος; επειδή ξέρουμε ακριβώς με ποιο τρόπο, επιστημονικά, πώς εξελίχτηκε η κάθε γλώσσα από τον ινδοευρωπαϊκό κορμό.

Τα ελληνικά φύλα ήρθαν κατά κύματα στον ελλαδικό χώρο γύρω στο 2000 πΧ. (Κάποιοι μιλάνε για κάθοδο των Αχαιών γύρω στο 2600 πΧ αλλά αμφισβητείται). Αχαιοί, Αιολείς, Ίωνες και Δωριείς ήταν τα τέσσερα ελληνικά φύλα, που όλα διαιρούνται σε υποομάδες (πχ. δωρικές υποομάδες ήταν οι Μακεδόνες, οι Μάγνητες, οι Σελλοί, οι Μολοσσοί, οι Αθαμάνες κλπ). Πριν από τα ελληνικά φύλα τον ελλαδικό χώρο κατοικούσαν οι λεγόμενοι Προέλληνες. Πελασγοί, Θράκες, Κάρες κλπ. οι οποίοι δεν μιλούσαν ελληνικά αλλά ανήκαν στην ινδοευρωπαϊκή γλωσσική οικογένεια. Το ξέρουμε πρώτα-πρώτα από τον Ηρόδοτο που ξεκαθαρίζει ότι μιλούσαν βαρβαρική γλώσσα («…ήσαν οι Πελασγοί βάρβαρον γλώσσαν ιέντες…»). Δεν ήταν λοιπόν Έλληνες αλλά ξένοι.

Το ίδιο και οι Θράκες, οι Φρύγες, οι Κάρες, οι Ιλλυριοί κλπ Ο Στράβων λέει ότι όλοι συμφωνούν ότι οι Πελασγοί ήταν αρχαίο μή ελληνικό φύλο και είχαν απλωθεί σ'όλον τον ελλαδικό χώρο. Σιγά σιγά, συγχωνεύτηκαν με τα ελληνικά φύλα.

Η πρωτο-ινδοευρωπαϊκή φυλή και γλώσσα έχει αποδειχτεί καταρχάς γλωσσολογικά, δεύτερον αρχαιολογικά και τρίτον γενετικά με φυλετικά χαρακτηριστικά. Μιλάμε για τη νεολιθική περίοδο. Όπως καταλαβαίνει ο καθε νοήμων δεν υπήρχαν κράτη με σύνορα εκείνες τις εποχές. Εκτεινόταν στην περιοχή μεταξύ Κασπίας και Εύξεινου πόντου, γύρω από τους μεγάλους αυτούς υδάτινους χώρους κι εξαπλώθηκαν σιγά σιγά, άλλοι προς τ'ανατολικά άλλοι προς τα δυτικά.

ΥΓ. Συμβουλή: μή διαβάζετε ελληνοβαρεμένες ιστοσελίδες και αριστερούς για θέματα ιστορίας και γλώσσας που έχουν ένα στρέμμα ελληνική σημαία εμείς και άλλος κανένας,το γνωστό σπερνέ διχόνοια,και βασίλευε έχετε ακούσει πότε να λένε ποιοι πραγματικά ειναι πίσω απο ολα; πχ τα γνωστά τσιράκια: οι Γερμανοί τα κανουν ολα,οι Τούρκοι οι ετσι οι αλλιως!, βρείτε σε μια απο αυτές της έγκυρες πήγες αποβλάκωσης να λένε κατι για την πηγή του κακού οχι για τους δούλους τους,τα χρήσιμα ανθρωποειδή ζώα! Αυτοί δεν απευθύνονται στη λογική του αναγνώστη αλλά στο θυμικό. Οι περισσότεροι από δαύτους δεν έχουν κατέβει ακόμα από το δέντρο, πως θα καταλάβετε οτι ειναι αριστερός κάποιος και κομμουνιστης; πρώτα απο ολα θα εχει να λεει παντα για κακούς ναζι,και φυσικά δεν εχει καμια σχέση με την γνήσια ελληνική φυλή!

Κάποια θέματα που δεν αγγίζουν κάποιοι υπερ εξυπνάκηδες μη ελλην :πώς είναι δυνατόν εν έτει 5000 πΧ να είναι γραμμένο σε ελληνικό αλφάβητο και μετά οι «Έλληνες» να άλλαξαν γνώμη, να μεταπήδησαν στην γραμμική γραφή (Α και Β) για 3-4 χιλιετίες και να επανεμφανίζεται το ελληνικό αλφάβητο ίδιο, μετά από 4000 χρόνια;

Η Ιλιάδα και η Μάχα μπαράτα κινούνται στα ίδια πρότυπα όπως και οι θεοί και έχουν τις ίδιες πολιτιστικές αξίες.Η Τιτανομαχία απεικονίζει τη σύγκρουση των νέων θεών-Δίας-(ντιέου ο ουρανός,ντέβας οι θεοί των Ινδών,ντέους,Ζέους κτλ.)

Αφού ήσαν αυτόχθοντς γιατί ήσαν τόσα πολλά τα φύλα; Απανταχού οι ιθαγενείς μίας περιοχής είναι μία ράτσα. Όπως και τα ζώα.Μόνο άμα σμίξει με άλλη φυλή κάποιος προκύπτει κάτι νέο.

Και πως εξηγείται το γεγονός πως η ελληνική γλώσσα άρχισε να ομιλείται μόλις περί το 2000 π.Χ. στον ελληνικό χώρο και την έφεραν τα ινδοευρωπαικά-άρια φύλα; Πριν δεν υπήρχαν Έλληνες, δωδεκάθεο κλπ κλπ η αυτά δεν τα λένε «ναζί»?

Αν δηλαδή έλεγε ο Χίτλερ ότι οι Γερμανοί είναι ανώτεροι επειδή η γη γυρίζει θα υποστήριζαν ότι η γη δεν γυρίζει; οχι γιατι ηταν Γη του χρυσού γένους οπως δηλώνει και το όνομα της; οπως και η μονή περιοχή που δεν ειχαν γίνει τόσες πολλές εισβολές οπως Βυζάντιο Τουρκοκρατία ισλαμικές εισβολές και μογγολικές (περσικές) εισβολές.

Γιαυτό ηταν επιτακτική ανάγκη για τους Εβραίους να ισοπεδώσουν την ναζιστική Γερμανία το 1945 που οτι ηταν εκεί ηταν καθαρά οτι ειχαν μεινει απο τους Έλληνες δωρικός χαιρετισμός σύμβολα κτλ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΩΡΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!ηταν "ουνοι" οπως λεει ενα μαυριδερό παχύδερμο που έφτιαξε κόμμα ετσι αόριστα χωρις στοιχειά! αφου προκάλεσαν τον πρώτο παγκόσμιο, με σκοπό να σκοτωθούν εκατομμύρια, μετα λιμοκτονία μεσώ δημοκρατίας Βαϊμάρης! γιατι ολα αυτα? γιατι απο την αρχαιότητα ειχαν μανία την ανώτερη δωρική φυλη στην οποία άνηκε και ο Μέγας Αλέξανδρος !θα μου πεις αν δεν είσαι ο ίδιος της ίδιας φυλής πως θα πεις κατι τέτοιο;λογικό και αυτο! στην Αθήνα γεννήθηκε η δημοκρατία απο κάποιον Κλεισθένη!ο Ηρόδοτος αναφέρει πως ο Κλεισθένης διέπονταν από έντονα αντι-δωρικά αισθήματα! ενα άλλο στοιχείο είχε Εβραία γυναικά, άρα ηταν Εβραίος! βλεπε Αισώπειος μύθος πως οι Εβραίοι κουβάλησαν την δημοκρατία στην αρχαία Ελλάδα!

Τέλος ίδια σφαγή έκαναν μέσω του εβραιου Στάλιν σε όσους ειχαν μείνει ακόμα γύρο απο τον Καύκασο! αντε τωρα να εξηγήσεις στους βρομοελληνες που θέλουν να το παίζουν και απόγονοι των αρχαίων οτι ειδικά οι αρχαία Σπάρτη ειχαν Εθνικοσοσιαλισμό γνωστο και ως ναζισμός! ίδιο με του Χίτλερ εκεί να δεις φυλετικη υγειά που ειχαν!ούτε σε πόλεμό δεν πήγαινε κανεις αν δεν είχε απόγονους! ετσι που λέτε μεγάλοι ναζι οι Σπαρτιάτες! εξάλλου ιδιοι φυλη με τους ναζι του Χίτλερ ηταν! οτι εκαναν στο Βερολίνο το 1945, το εκαναν και στην αρχαία Σπάρτη ούτε ένας ναός δεν έμεινε όρθιος για δείγμα!ΥΓ 2 Ένα στοιχείο που ειχαν οι αρχαίοι Έλληνες, που απουσιάζει απο πολλούς σημερα,δείγμα της καταγωγής τους ειναι το στοιχείο της ερευνάς! και οχι της άβουλης υιοθέτησης! γιαυτό οι Αφρικανοί και λοιποί κατώτεροι δεν εχουν κανει καμια εφεύρεση, ακριβώς γιατι ειναι κατώτεροι! που είδες τις ναζιστικές θεωρίες?για δες ποιοι ηταν οι μεγαλύτεροι επιστήμονες και πως ηταν! για δείτε που στέλνουν ορδες λαθρο σήμερα!και μαθήματα ειρωνείας απο κατώτερους ελληνοαφρικανους δεν δεχόμαστε εδω!

Όσο για τους παντελώς ηλίθιους που το παίζουν και αρχαιολόγοι και λένε καθαρό το ελληνικό dna?αν δεν τους πληρώνουν να τα λένε αυτά, να αλλάξουν δουλειά είναι άχρηστα κορμιά, και δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζω με στοιχεία ηλίθιους τους δήθεν "ειδικούς" και σε αλλά θέματα χωρίς να τα έχω σπουδάσει!!! Σε πολλούς βέβαια δεν αρέσει η αλήθεια τι να κάνουνε; γιαυτό κοιμούνται όρθιοι και νομιζουν οτι είναι μορφωμένοι με πτυχία που παίρνουν και τα ζώα!!! τάιζε σανό την μάζα και θα σε ακολουθεί αλλά δεν θα με κανουν σαν τα μούτρα τους ...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications