13 Μαρ 2017

Kι όμως ο Πρόεδρος της Βραζιλίας εγκαταλείπει το Προεδρικό Μέγαρο λόγω φαντασμάτων!

Kι όμως ο Πρόεδρος της Βραζιλίας εγκαταλείπει το Προεδρικό Μέγαρο λόγω φαντασμάτων!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού «Independent» ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μικέλ Τέμερ φέρεται να εγκαταλείπει την προεδρική κατοικία, γιατί «νιώθει» γύρω του φαντάσματα.

Εκείνος και η οικογένειά του, θα επιστρέψουν στο σπίτι που διέμεναν, γιατί στο κτίριο «κυκλοφορεί» κακή ενέργεια. Και το αποκάλυψε ο ίδιος δημόσια σε περιοδικό της Βραζιλίας. «Εγκαταλείπω εγώ και η οικογένειά μου την προεδρική κατοικία, γιατί η ατμόσφαιρα εκεί είναι »spooky»», όπως δήλωσε, χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, αναφέροντας: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το πρώτο βράδυ. Κάποια αρνητική ενέργεια ένιωθα μέσα στο σπίτι. Και η γυναίκα μου είχε το ίδιο συναίσθημα. Και στη συνέχεια, αστειεύτηκε, μιλώντας για »φαντάσματα». Μετά και την επίσημη αποπομπή της Ντίλμα Ρούσεφ, ο Μισέλ Τέμερ είναι επίσημα ο νέος πρόεδρος της βραζιλιανικής δημοκρατίας.

Ποιος είναι ο Μικέλ Τέμερ Ο Μικέλ Μιγκέλ Ελίας Τέμερ Λουλία (πορτ. Michel Miguel Elias Temer Lulia) γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1940 και είναι Βραζιλιάνος δικηγόρος και πολιτικός. Είναι σήμερα ο 24ος Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας. Ήταν υποψήφιος για το αξίωμα αυτό κατά τις προεδρικές εκλογές του 2010 μαζί με την Ντίλμα Ρούσεφ.

Είναι επίσης και ηγέτης του Βραζιλιάνικου Κόμματος Δημοκρατικού Κινήματος. Ήταν για έξι συνεχόμενες θητείες ομοσπονδιακός βουλευτής για το Σάο Πάολο. Ήταν επίσης μέλος της συνέλευσης που το 1980 ψήφισε το σημερινό σύνταγμα της Βραζιλίας.

Γεννήθηκε στο Σάο Πάολο. Σπούδασε νομική στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο. Έγινε βοηθός του εισαγγελέα του Σάο Πάολο καθώς και δύο φορές Υφυπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της ομώνυμης πόλης. Είναι επίσης καθηγητής συνταγματικού δικαίου στο πανεπιστήμιο που σπούδασε κι αυτός.

Έχει συγγράψει επίσης και πολλά βιβλία στον συγκεκριμένο τομέα. Τον Οκτώβριο του 2010 μετά την εκλογή της Ρούσεφ στην προεδρία της χώρας έγινε αντιπρόεδρος. Ανέλαβε καθήκοντα στις 1 Ιανουαρίου του 2011. Από τις 12 Μαΐου 2016 μέχρι τις 31 Αυγούστου 2016 ήταν προσωρινός πρόεδρος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Kι όμως ο Πρόεδρος της Βραζιλίας εγκαταλείπει το Προεδρικό Μέγαρο λόγω φαντασμάτων!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: