13 Μαρ 2017

Γιατρός του Μιλόσεβιτς – τον δηλητηρίασαν στη Χάγη…..πολιτική δολοφονία

Γιατρός του Μιλόσεβιτς – τον δηλητηρίασαν στη Χάγη…..πολιτική δολοφονία

Ο Πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς δεν πέθανε από καρδιακή προσβολή, αλλά τον δηλητηρίασαν με δροπεριδόλη (Droperidol) που προκαλεί πλήρη μούδιασμα στο σώμα, είπε ο καθηγητής, και προσωπικός γιατρός του εναγομένου, ο συγγραφέας του « Ανατομία μιας δίκη για τη δολοφονία » ο Vukasin Andric. Επεσήμανε ότι ο Μιλόσεβιτς δεν πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 11 Μαρτίου του 2006 αλλά δολοφονήθηκε την προηγούμενη ημέρα μεταξύ 22.30 και 23.00 τοπική ώρα στο κελί του, γράφει η « Rossiyskaya Gazeta ».

Μιλώντας για το κίνητρο της δολοφονίας του Milosevic, ο Vukasin δήλωσε ότι ο πελάτης του « συνέτριψε ολοσχερώς τις κατηγορίες που του απήύθυνε το δικαστήριο της Χάγης . » « Έπειτα η Κάρλα ντελ Πόντε είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει πια τίποτα και επήλθε άμεσα ο θάνατος του σέρβου πολιτικού», συμπεραίνει ο Vukasin.

« Δολοφονήθηκε με δροπεριδόλη και δεν δηλητηριάστηκε όπως δήλωσαν τα μέσα ενημέρωσης με χορήγηση ριφαμπικίνης κάτι που αποπροσανατολίζει » είπε ο καθηγητής.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τον φυλακισμένο Μιλόσεβιτς « ή δεν τον περιέθαλπταν ή τον περιέθαλπταν με εικονικό φάρμακο. »Και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τον στείλουν για θεραπεία στη Ρωσία. Η κυβέρνηση του Βόισλαβ Κοστούνιτσα τον Ιούνιο του 2001 , υπό την πίεση των αμερικανών εξέδωσε τον Μιλόσεβιτς στο Διεθνές Δικαστήριο για την Πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY). Μεταφέρθηκε στη Χάγη και εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου ICTY τον Φεβρουάριο του 2002.

Ο Μιλόσεβιτς αρνήθηκε να αναγνωρίσει τη νομιμότητα του δικαστηρίου. Ως έμπειρος δικηγόρος, αρνήθηκε τις υπηρεσίες των δικηγόρων και υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Αυτός επιδέξια χειρίστηκε την υπεράσπισή του και οι εισαγγελείς του ICTY απέτυχαν ν΄ αποδείξουν κάποια από τις δεκάδες κατηγορίες εναντίον του, συμπεριλαμβανομένης της γενοκτονίας του πληθυσμού των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου και των μουσουλμάνων της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Στις 11 Μαρτίου του 2006 ο Μιλόσεβιτς πέθανε στο κελί της φυλακής στο Scheveningen στη Χάγη. Λίγο πριν από το θάνατό του ζήτησε να τον στείλουν στη Μόσχα για θεραπεία, αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε.tvzvezda 11.3.17 Ο τίτλος της ρωσικής tvzvezda είναι »με πολιτική σκοπιμότητα δηλητηρίασαν το Μιλόσεβιτς καταγγέλει ο γιατρός του ».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γιατρός του Μιλόσεβιτς – τον δηλητηρίασαν στη Χάγη…..πολιτική δολοφονία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats