Νέο βαρύ πλήγμα στην μασονία και όχι στον Ερντογάν!!!  από τις ΗΠΑ και την νέα κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.
Νέο βαρύ πλήγμα στην Μασονία από τις ΗΠΑ και την νέα κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέτουν πλέον ως προτεραιότητά τους στο θέμα της Συρίας την απομάκρυνση του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ από την εξουσία, που θέλουν να εξοντώσουν ενα εκλεγμένο πρόεδρο ως δικτάτορα και εχθρό! για να τοποθετήσουν παντού και εκεί τα σκυλιά τους, να υπηρετούν την μασονία, το πρώτο πλήγμα στην μασονία ηταν που βγήκε ο ναζι Τραμπ ετσι τον έλεγαν πολύ πριν βγει! αλλα στην Αμερική δεν εχει τόσους πολλούς τουρκομογγολους αριστερούς!οπως στο ελλαδιστάν .

«Θα πρέπει να επιλέγουμε τις μάχες μας» είπε η Νίκι Χέιλι μιλώντας σε μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.«Αν δείτε την κατάσταση, θα πρέπει να αλλάξουμε τις προτεραιότητές μας και η προτεραιότητα μας δεν είναι πλέον να καθόμαστε εδώ και να επικεντρωνόμαστε στο πώς θα εκδιώξουμε τον Άσαντ», συνέχισε.

«Προτεραιότητά μας είναι να δούμε πραγματικά πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας, με ποιον θα χρειαστεί να συνεργαστούμε ώστε να κάνουμε πραγματικά τη διαφορά για τον λαό της Συρίας», πρόσθεσε.

«Δεν θα επικεντρωθούμε κατ’ ανάγκη στον Άσαντ με τον τρόπο που το έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση», κατέληξε. Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον, από την Τουρκία όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, είπε ότι η θέση του Άσαντ «θα αποφασισθεί από τον συριακό λαό».

Και τι λενε οι δήθεν έγκυρες ιστοσελίδες? και μάλιστα μια αριστερή;

Νέο βαρύ πλήγμα στον Ερντογάν από τις ΗΠΑ και την νέα κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.!! O Ερντογάν έστελνε όπλα στην ISIS ρε ηλίθιοι; η όλη η ISIS ειναι δημιουργία CIA και μασονίας; μάλιστα έχει 800+ απο διανοητικά ανάπηρους,οι χρήσιμοι ηλίθιοι έκαναν το "θαύμα" τους πάλι! αλλα δεν κανει εντύπωση στους μίσους απο αυτούς! αυτη η σελίδα ειναι μασόνο κομμουνιστική!όλος ο συριζα εκεί ειναι μαζεμένος! οι άλλοι; τοσο ζώα πια?

Και τον Ερντογάν τον βοηθάει η Βρετανία να φτιάξει νεα αεροπλάνα άκρα σιγή στο ελλαδισταν!γιατι δεν φημίζονται για την εξυπνάδα τους οι Τούρκοι πάρα μονο οτι ειναι αδίσταχτοι οπως τα αδελφάκια τους οι κομμουνιστες , αντί αυτού παρουσιάζουν στο πόπολο, τον Ερντογάν ως τον μοναδικό εχθρό της Ελλάδας,όταν παίρνει χρήμα και εκτελεί εντολες, μέρα νύχτα επι χρονιά ολα τα σκυλιά γαβγίζουν στα πρόβατα για την Τουρκιά και τον Ερντογάν, και την ίδια ώρα τα αλλα σκυλιά κατασπαράζουν τα αλλα πρόβατα μέσα στο μαντρί! οι τουρκομμογολοι κομμουνιστες.

Post A Comment:

2 comments

Unknownείπε...

Συγνώμη ποιος ελέγχει το google εν τέλει! !ΗCIA Η ΜΟSSAND H MI-6 ,H VSB Η ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑΣ ΣΟΦΡΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΉΘΕΙΑ Η ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ; ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΙΣΧΥΟΥΝ Η ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΉΣ ΧΑΛΙΜΑΣ Κ ΤΗΣ ΦΑΤΜΕ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΆΤΕ! ΥΠ 'ΌΨΙΝ! !

Unknownείπε...

Μα ξανα; τόσο αργούν οι των μυστικών υπηρεσιών οι υπάλληλοι; ;οντως μυστηριοι ειστε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications