31 Μαρ 2017

Ν. Αφρική: Τον ανάγκασαν να σκάψει τον τάφο του γιατί ήταν ύποπτος για... διαρρήξεις (vid)

Ν. Αφρική: Τον ανάγκασαν να σκάψει τον τάφο του γιατί ήταν ύποπτος για... διαρρήξεις

Ένας νεαρός άνδρας από τη Νότιο Αφρική μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με πολλαπλά τραύματα, ο οποίος έπεσε στα χέρια πολιτών που τον θεώρησαν ύποπτο για διαρρήξεις.

Όπως γράφει ιστοσελίδα του Γιοχάνεσμπουργκ, κάτοικοι της περιοχής Dwarsloop, στα ανατολικά της χώρας, έπιασαν τον νεαρό και τον αναγνώρισαν ως τον άνθρωπο που είχε διαπράξει διαρρήξεις στην περιοχή.

Τον περικύκλωσαν οργισμένοι, τον ανάγκασαν να σκάψει ο ίδιος τον τάφο του και μετά τον υποχρέωσαν να μπει μέσα, όρθιος, ενώ εκείνοι γέμιζαν τον λάκκο χώμα. Στο σοκαριστικό βίντεο ο άνδρας φαίνεται τρομοκρατημένος μέσα στο χώμα, να εξέχει μόνο το στέρνο, το κεφάλι και τα χέρια του και να ικετεύει για τη ζωή του.

Τότε ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους άρχισαν να τον χτυπούν με φτυάρια ενώ άλλοι, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ήθελαν να τον πυρπολήσουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας έμεινε παγιδευμένος στον λάκκο για περισσότερο από μία ώρα. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως ο άνδρας δεν θέλησε να προχωρήσει σε μήνυση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ν. Αφρική: Τον ανάγκασαν να σκάψει τον τάφο του γιατί ήταν ύποπτος για... διαρρήξεις (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: