Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Ο θρίαμβος του εντελώς ηλίθιου αριστερού!
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Ο θρίαμβος του εντελώς ηλίθιου αριστερού κομμουνιστή!

Ένα "όπλο" που χρησιμοποιούν οι απανταχού μαυριδεροί αριστεροί δείγμα της καταγωγή τους, ειναι να χαρακτηρίζουν αμόρφωτους όσους ξεφεύγουν απο το κοπάδι(εκτός το ναζι) άρα δεν ειναι ελεγχόμενοι! και αποκαλούν "θεωρίες συνωμοσίας" και παντα χλευάζουν οτι δεν βολεύει να ξερουν οι μάζες! αυτοι οι χρήσιμοι ηλίθιοι κατα τον Λένιν, μπορουν εχουν πτυχία και μεταπτυχιακά οτι τους ποτίζει το σύστημα αλλα παραμένουν ηλίθιοι!, και το μυαλό τους κλειδώνει εκεί!η λογική εχει πάει περίπατο, με αλλα λογία ειναι ιδανικοί να υιοθετούν μονο οτι θέλει το σύστημα! =δούλοι η γκοϊμ οπως λενε οι Εβραίοι!

Ο τυπος λεει για αυτούς πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη ακομα, (σχετικό ποστ: το ακούσαμε και αυτο! τελικά η Γη ειναι επίπεδη! αυτο ισχυρίζεται κάποιος!) μη αναφέροντας οτι αυτοι που πίστευαν αυτο καποτε ηταν όμοιοι του σκοταδιστές! και αυτός που αρχικά το ισχυρίζεται ακομα ειναι μαύρος!B.o.B κατά κόσμον, Bobby Ray Simmons Jr! Ωωω ναι! γιατι δεν το είπε αυτο μην παραδεχτούν οτι εχουν χαμηλή νοημοσύνη ? (εχει 4285 share δείγμα σε τι εκφυλισμένο κόσμο ζούμε,και πόσο εύκολα τους δουλεύουν! γιατι; οπως καθε αριστερός παντα εχει να λεει υπέρ της ελιτ! μετα απο τις αρλούμπες στην τελευταία παράγραφο:

Και θα καταλάβετε γιατί ο Τραμπ είναι πλανητάρχης, γιατί ο Ασάνζ και ο Σνόουντεν είναι ήρωες, γιατί τα χέρια της Κονιόρδου θεραπεύουν χωρίς να αγγίζουν, γιατί ο Αρτέμης ο Σώρρας έχει ακολούθους, γιατί ο Κουρής έχει αναγνώστες και γιατί, ακόμα, υπάρχουν συμπολίτες μας που κοιτούν τον ουρανό περιμένοντας τον επόμενο ψεκασμό. Και μπράβο τους.----

Τους ενόχλησε που βγήκε ο Τραμπ και οχι η δικιά τους, ο Ασάνζ δεν ειναι ήρωας αλλα η ISIS που πολεμάει τον εκλεγμένο Ασάνζ !ο Σνόουντεν έλεγε "θεωρίες συνωμοσίας" και έχασε την καριέρα του και παραλίγο να τον σκοτώσουν!ψεκασμός μα τι γελοία θεωρία συνωμοσίας! αλλα δεν βαζουν τα επίσημα έγγραφα η αυτούς που το δήλωσαν μέσα απο την cia! τα βιντεο που δείχνουν αεροψεκασμούς που δεν ειναι απο μηχανές που σταματούν και αρχίζουν δεν υπάρχουν γι αυτούς? ας ξανα βάλουμε πως δουλεύει το μυαλό ενός κατώτερου αριστερού! μπορείτε να δείτε πως μπαίνουν ουδέτεροι σε σχόλες και βγαίνουν αριστεροι ακριβώς γιατι ειναι πλήρως ελεγχόμενοι:Δείτε τι γράφουν δίποδα ζωα σε βιντεο στο youtube περί κούφιας Γης! κλασικά σχόλια χρήσιμων ηλίθιων κατωτερων ανθρωποειδών οτι δεν τους έμαθαν στα σχολεια ειναι "θεωρίες συνωμοσίας"

Οι Γερμανοί ναζι που έφτιαξαν τόσα και τόσα και ερευνούσαν αυτο το θέμα ερευνούσαν "θεωρίες συνωμοσίας"??? οπως και ολα αυτα που οι κατώτεροι ζωώδες τα θεωρούν "θεωρίες συνωμοσίας" δεν ειχαν εκεί ζώα να λέτε αυτά τα χαζά οτι δεν μπορουν να κατανοήσει το ηλίθιο μυαλό τους, γιαυτό όλη η τεχνολογική πρόοδο είναι απο ναζί και όχι απο αριστερό-κομμουνιστές,τα ίδια χαζά έλεγε και ένας Εβραίος Frederick Lindemann για τους πυραύλους που είχαν φτιάξει οι Γερμανοί, οτι ειναι ψεμματα και θεωρία συνωμοσίας των "κακών ναζι"! αλλα αυτο δεν τον εμπόδισε να βομβαρδίσουν άμαχους και μια ολόκληρη πόλη! αν ηταν όλοι σαν τους πρώην ζουλού κομμουνιστες σε ζούγκλες θα ηταν ακόμα! για να ελεγχεις κάποιους πρέπει να ρίχνεις την νοημοσύνη !δεν το λέω εγω αυτο!

Όλη η τεχνολογική πρόοδο, η φιλοσοφία οι τέχνες κτλ δεν ήρθαν απο Αφρική αλλα απο την Ευρώπη οπως και ο διαφωτισμός, ολο το λίκνου του πολιτισμού ειναι απο Ευρώπη! γιατι άραγε;

Φανταστείτε τωρα να έλεγες σε αυτα τα ανθρωπόμορφα ζωα το 100 ΠΧ,οτι υπάρχει μια αόρατη δύναμη που μπορεί να εχει πολλές χρήσεις, (ρεύμα!) οτι μπορείς να κανεις κατι κάπου και να σε βλέπουν άλλου (κάμερα τηλεόραση)!η να μιλάς σε ενα κουτάκι και να σε ακούει άλλος απο άλλο κουτάκι χιλιόμετρα μακριά! (τηλέφωνο!) αυτα τα ζωα απορρίπτουν οτι δεν τους φύτεψαν απο τα σχολειά... Άλλοι αριστεροι (όργανα του soros) πήραν το πιο πάνω ποστ του αριστερού αλλα έβαλαν στο παιχνίδι και τα UFO, τα εμβόλια,και διάφορα αλλα μεταφυσικά.

Σε συντομία αν και ξέρω γιατι λενε δεν υπάρχουν UFO, δλδ στην αρχαιότητα που ζωγράφιζαν οτι έβλεπαν γιατι ζωγράφιζαν UFO και για "θεούς" που κατέβηκαν απο τον ουρανό; οι Γερμανοί που ειχαν σχεδιάσει ιπτάμενους δίσκους και με αυτα απέδρασαν πολλοι(δήθεν αυτοκτόνησαν) ηταν θεωρία συνωμοσίας? όσο για την μεταφυσικη γιατι δεν υπάρχει για αυτούς(αν και θέλω να μου δώσουν μια απάντηση πως η maria orcis σχεδίασε ιπταμένους δίσκους η ο tesla που σχεδίαζε εφευρέσεις με βάση μεταφυσικά μηνύματα, σημείωση και οι 2 ηταν απο την ίδια φυλη!):

Πράγματι η μεταφυσικη που δεν υπάρχει για αυτούς, τους κανει να λειτουργούν ετσι,μια σατανική δύναμη !(Χίτλερ) δεν ειναι μονο οτι λειτουργούν σαν ρομπότ, και κλειδώνει ο εγκέφαλος τους μονο οτι τα ποτίσεις μεχρι τα 21 οπως μας λεει η μοριακή βιολογία(γιαυτό η καλύτερη πλύση εγκεφάλου γίνεται απο τα σχολεία), αλλα κατι άλλο χειρότερο! πάντως η ιστορια εχει δείξει οτι οπού υπάρχει εκπαιδευτικό σύστημα με τα εβραϊκά πρότυπα υπάρχει ελάχιστη η καθόλου εξέλιξη, ζωντανό παράδειγμα πάλι η ναζιστική Γερμανία, η αν θέλετε στην αρχαία Ελλαδα που δεν ειχαν αυτο το σύστημα, ειναι μονο αυτο; φυσικά και οχι, αφου οι αρχαίοι δεν ηταν οπως οι κομμουνιστες στην εμφάνιση!

Και άλλο ενα παράδοξο, οι μεγαλύτεροι και οι πιο πολλοι επιστήμονες ηταν απο την Γερμανία πριν το 1945 επίσημα στατιστικά, εκτός αυτού ακομα και σήμερα οι αληθινοί επιστήμονες ειναι κατα των Εβραίων! ακομα και στην Ελλαδα! ο ένας ειναι εν ζωή ακομα! ο άλλος ηταν ο Γκιόλβας που τον έβγαλαν "τρελό" γιατι είχε ανακαλύψει τι παίζεται με τους Εβραίους οπως και οι πρωτοπόροι Γερμανοί "ναζι", που εκτός απο την τεχνολογία ειχαν ανακαλύψει και τι παίζεται με τους κομμουνιστες! εδω το ανακάλυψα εγω! σίγουρα ηξεραν γιαυτό έλεγαν κατι που και αυτο το θεωρούν "ναζιστικές θεωρίες"! γιατί χαλάει τα σχεδια της ελιτ αλλα το εφαρμόζουν οι ιδιοι οι Εβραίοι στην χώρα τους! για τους άλλους ειναι "ναζιστικές θεωρίες"!!! ΥΓ όλοι οι μη κομμουνιστες και ελεγχόμενοι δεν τα λένε "θεωρίες συνωμοσίας" αλλα συνωμοσίες! ζωντανό παράδειγμα ο ναζι οπως τον λένε Τραμπ!πχ βρείτε τι έλεγε για τους διδύμους πύργους η "θεωρίες συνωμοσίας"για ζωα!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Επειδή στο άρθρο σας αναφέρονται τα ονόματα του κ. Σώρρα και κ. Γκιόλβα, θα ήθελα να αναφέρω το εξής:
Διάβασα τυχαία ένα σχόλιο του κ. Δημοσθένη Κ. στη σελίδα «Αλφειός ποταμός», η οποία στηρίζει τον κ. Αρτέμη Σώρρα. (http://alfeiospotamos.gr/?p=27279#comment-6625)
Με βάση τα όσα έχει ισχυριστεί κατά το παρελθόν ο κ. Σώρρας για την απόκτηση της περιουσίας του χάρη στην «Απολλώνια τεχνολογία», σε συνδυασμό με κάποιες πληροφορίες που βρήκα σχετικά με τα επιτεύγματα και τις γνώσεις του κ. Γκιόλβα, συμπέρανα ότι θα ήταν όντως δυνατό να υπάρχει κάποια σύνδεση.
Εξάλλου, σε μια παλιότερη ιστοσελίδα, ο «Αλφειός» είχε εκτεταμένα και εγκωμιαστικά αναφερθεί στο πρόσωπο και τις εφευρέσεις του παραπάνω καθηγητή. (http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_118.html)
Το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει κάποια επιβεβαίωση από το στόμα του κ. Σώρρα, ώστε να διαλυθούν, προς το παρόν τουλάχιστον, κάποιες υποψίες από δύσπιστους.
(Ίσως αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει ενδιαφέρον υλικό και μια πρόκληση για τους δημοσιογράφους).

george-aetosείπε...

.
Το Σωρρα δεν τον αναφέρουμε εμείς αλλά ο "έξυπνος" αριστερός, σε κάθε περίπτωση όλοι αυτοι δεν έχουν ιδέα,απο αυτά που λεμε,ίσως να ξέρουν κάτι λιγα απο κάποιο βιβλίο,αφού ο άλλος ο συνεργάτης του Σωρρα έλεγε για κακούς ναζί και για ναζιστική Γερμανία, όταν είχαν το έμβλημα του Απόλλων ss κεραυνους είναι λάθος άτομα απλά, ακόμα και αν στα αλήθεια βρήκαν τεχνολογία είναι αυτή που είχαν ανακαλύψει οι γερμανοί ελεύθερη ενέργεια βριλ, κανένας έξυπνος δεν θα κοιτούσε να σώσει την Ελλάδα χωρίς να ξέρει εστο που είναι το πρόβλημα και να μην ξέρει αληθινή ιστορία και τι ηταν οι ναζί,τέλος το πρόβλημα δεν είναι μερικοί εβραίοι και ο Τσίπρας αλλά όλα αυτά τα σιχαματα πιο πάνω χωρίς αυτά δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα,με λεφτά τάχα να σωθεί η Ελλάδα όταν όλα είναι στημένα δεν γίνεται, πάντως το οτι το έχουν μανία οι κομμουνιστές σημαίνει οτι κάτι παίζεται είναι ύποπτο, αυτοι οι σκοταδιστες παίρνουν εντολές απο εβραίους οπότε όλα πιθανά ειναι

george-aetosείπε...

Όσο αφορα τον Γκιολβα δεν αναφερόμαστε στίς εφευρέσεις του αλλά αυτό που του είπαν οι ίδιοι που είχαν επαφές και οι γερμανοί τότε και αναφέρει,για αυτή την πανούκλα τους εβραίους και κατα συνέπεια των κομμουνιστών,δεν μπορώ να πω αλλά δημόσια.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications