Σοκ και δέος! το ακούσαμε και αυτο! τελίκα η Γη ειναι επίπεδη! αυτο ισχυρίζεται κάποιος!
Σοκ και δέος! τα ακούσαμε και αυτο! τελικα η Γη ειναι επίπεδη! αυτο ισχυρίζεται κάποιος!

Απορώ με τα μυαλά ορισμένων! προ ήμερων βγήκε κάποιος Έλληνας σε ενα βιντεο και ισχυριζόταν οτι η Γη ειναι επίπεδη! ο σκοταδισμός και αμορφωσιά σε όλη της το μεγαλείο! επικαλούμενος κάποιους στοίχους στην Αγιά γραφή! η φανατική προσκόλληση σε ενα δόγμα οδηγεί στην τρελά! θα έλεγα οτι ειναι κομμουνιστης αν δεν έλεγε κατα της ελιτ!καθώς εχει τα χαρακτηριστικά κομμουνιστή!τυχαίο?

Ξεκινώντας από την αρχαία Ελλάδα, η ιδέα ότι η γη είναι επίπεδη άρχισε να απορρίπτεται στους κύκλους των μορφωμένων, κι εμφανιζόταν πια πολύ σπάνια.

Ο Πυθαγόρας τον 6ο αι. π.χ. πίστευε (ίσως για αισθητικούς λόγους) ότι όλα τα ουράνια σώματα ήταν σφαιρικά. Όμως, έχει αναφερθεί ότι ο Πυθαγόρας συμπέρανε από το σφαιρικό σχήμα της έκλειψης της σελήνης, ότι η Γη δεν μπορούσε να είναι ούτε επίπεδη ούτε κυλινδρική, παρά μόνο σφαιρική.

Σε μια αναζήτηση βρέθηκε το πιο κάτω κείμενο που προφανώς ο εν λόγο τυπος το συνδύασε με αυτο που πίστευαν αιώνες, βγαίνει ο καθένας και λεει την βλακεία του και το ακολουθούν οι δηθεν ερευνητές, αυτο γίνεται σε πολλά θέματα,το είπε ο τάδε; άρα ετσι ειναι! στοιχειώδες λογική 0!:

B.o.B (κατά κόσμον, Bobby Ray Simmons Jr. Μαύρος δεν φημίζονται για την νοημοσύνη τους ,οπως και οι κομμουνιστες που απο Αφρική έλκουν την καταγωγή τους): Η Γη είναι επίπεδη - η NASA μας έχει εξαπατήσει!! Επιχειρώντας να ξεκινήσει ένα διαδικτυακό ντιμπέιτ για να «ξεσκεπάσει τη συνωμοσία», ο Bobby Ray ανεβάζει από χθες δεκάδες φωτογραφίες στο Twitter που, κατά τη γνώμη του, αποδεικνύουν την επιπεδότητα του πλανήτη μας.

Κάπως ετσι μας λενε οτι ειναι η Γη~!
Kάι η ηλιθιότητα δεν εχει όρια!κατά τη γνώμη του! δεν εχει γνώμη ! γνώμη =αγνεία! η ξέρεις κατι η δεν ξέρεις!με το να βγαίνει ο καθε βλάκας να λεει την γνώμη του , με βάση τι είδε και τι άκουσε, χωρις να μπορεί να επεξεργαστεί τις πληροφορίες, η τι του δίδαξαν, μονο κακό κανει! και αυτο ισχύει για ολους, και για ολα! αυτο κατέστρεψε τον κόσμο: με το να βγαίνει ο καθένας να λεει την "γνώμη του" ανάλογα που ανήκει και τι του έμαθαν! δεν υπάρχει αντικειμενικότητα!

Λοιπόν για να τελειώνουμε η Γη ειναι σφαιρική,όσοι εχουν μπει σε αεροπλάνο μπορουν να το παρατηρήσουν! αλλα ακομα και να μην εχουν μπει, δεν καταλαβαίνουν οτι αν ηταν επίπεδη κάπου θα υπήρχε το τέρμα και η αρχή? τι γίνεται "πέφτουν" στο διάστημα μετα? αν δεν ηταν σφαιρική πως ταξιδεύουν τα ραδιοκύματα χιλιαδες χιλιόμετρα μακριά?

Το κακό ειναι οτι αυτο γίνεται σε πολλά θέματα ξανα λέω!, και οχι μονο στο οτι: η Γη ειναι επίπεδη! που λίγο λογική να έχεις μπορείς να καταλάβεις οτι αυτο δεν στέκει! αν δεις το φεγγάρι ειναι σφαιρικό! ο ήλιος το ίδιο! η λογική λεει οτι και η Γη ετσι θα ειναι! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications