Η πρώτη νικήτρια του Survivor Ε.Δερμετζόγλου δηλώνει: «Το παιχνίδι μου κατέστρεψε τη ζωή» (βίντεο)
Η πρώτη νικήτρια του Survivor Ε.Δερμετζόγλου δηλώνει: «Το παιχνίδι μου κατέστρεψε τη ζωή» (βίντεο)

της Μαρίνας Νικολάκη. Aνανέωση (Αρχικό κείμενο 22:58 08/03/2017)

Μπορεί τα παιχνίδια επιβίωσης (που όμως στηρίζονται στην ανθρώπινη εξαθλίωση) να έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το φιλοθέάμον κοινό και να σπάνε κατά καιρούς τα μηχανάκια τηλεθέασης... αλλά για αυτούς που συμμετέχουν μάλλον είναι διαφορετικά τα πράγματα. Οταν στη πραγματικότητα αγωνίζεσαι για να καταπολεμήσεις τη πείνα και τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζεις ό,τι έπαθλο και να πάρεις προφανώς σου φαίνεται λίγο...

Ο λόγος για τη πρώην νικήτρια του Survirvor, Eυαγγελία Δερμετζόγλου πόυ τί κι αν απέκτησε φήμη και αν κέρδισε το έπαθλο των 200.000 ευρώ, 14 χρόνια μετά τη νίκη της, έχει μετανιώσει τη συμμετοχή της.... αφού όπως λέει της κατέστρεψε τη ζωή!Το 2003, ταξίδεψε μαζί με άλλους 15 άπειρους τηλεοπτικά ανθρώπους για τη Μαλαισία, αφήνοντας πίσω την οικογένεια και τον περίγυρό της.

Σήμερα, την ώρα που ο δεύτερος κύκλος του Survivor προβάλλεται μέσα από τηλεοπτικό σταθμό, ενώ η ίδια τότε παραχωρεί μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο youweekly.gr της κατακεραυνώνοντας το παιχνίδι! «Τι λες τώρα; Σε εμάς έγιναν πολλά σκληρά πράγματα που δεν τα έδειξαν ποτέ οι κάμερες, αν τα έδειχναν θα έπρεπε να μπούνε όλοι φυλακή...

Ζήσαμε την απόλυτη εξαθλίωση. Τώρα παρακολουθείς το σκάφος που τους πηγαίνει στο απέναντι νησί, εμάς μας πήγαιναν νύχτα με 10 μποφόρ, θαλασσοπνιγόμασταν και τρέμαμε με ένα σεντόνι. Πελώρια κύματα έσκαγαν επάνω μας μέχρι να πάμε στο συμβούλιο. Κινδυνεύαμε, σπάγανε τα σαγόνια μας από το κρύο, οι καταστάσεις που περάσαμε –ειδικά οι γυναίκες – ήταν τραγικές. Αυτά δεν τα είδατε ποτέ, όλα ήταν ωραιοποιημένα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Όσο για το αν έφτασε κοντά στο θάνατο; Τολμά να απαντήσει:
«Ναι, για αυτό και 3 φορές σταμάτησα το παιχνίδι, έκανα ανταρσία, μίλησα με τους συμπαίκτες μου και τους ρώτησα αν ήθελαν να βγω μπροστά και συμφώνησαν. Φώναξα την παραγωγή, τον Βορίδη και τους ανακοίνωσα ότι τα πράγματα είχαν γίνει πολύ επικίνδυνα και ότι είχα μια ζωή και ένα παιδί που δεν ήθελα να τα χάσω. Τους είπα ότι αν για εκείνους ήταν ένα παιχνίδι, για εμάς ήταν εξαθλίωση, τους απείλησα, μάλιστα, από την αρχή ότι θα τους έστελνα στα δικαστήρια».

Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους θεωρεί –όπως χαρακτηριστικά δηλώνει- πως το Survivor της... κατέστρεψε τη ζωή; Κοιμόσουν καλά σπίτι σου βγαίνοντας από το παιχνίδι;
«Όχι βέβαια, είχα εφιάλτες. Άσε που είχα εξοικειωθεί με τα ζωύφια που ενώ σιχαίνομαι τις κατσαρίδες, όταν έβλεπα καμία την έπιανα με το χέρι μου και τη σκότωνα...». Πήγες σε ψυχολόγο; «Σε ψυχίατρο πήγα και πήρα χάπια για να μπορέσω να επανέλθω στην πραγματική ζωή». Πόσο καιρό σου πήρε για να επανέλθεις στην πραγματική ζωή; «To Survivor μου κατέστρεψε την ζωή... Νομίζω ότι δεν επανήλθα ποτέ». Το συνειδητοποίησες εκ των υστέρων ότι εξαιτίας σου και της Ορθούλας ανέβαιναν τα ποσοστά τηλεθέασης, γιατί ήσασταν δύο ωραίες γκόμενες; «Ναι, ακόμα και σήμερα δεν μπορείς να φανταστείς τι μηνύματα παίρνω από φανατικούς θαυμαστές που έβλεπαν το παιχνίδι».

Ενοχλήθηκες που σε αποκαλούσαν η Ευαγγελία του «Survivor»;
«Ναι, με πείραξε και το έκοψα, είπα: «Stop παιδιά, είμαι η Ευαγγελία Δερμετζόγλου»! Ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού είχες από άντρες; «Θα σου πω κάτι χαρακτηριστικό... Κάτω από το σπίτι μου είχα φροντιστήρια λυκείου, τα αγόρια έκαναν διαδήλωση και φωνάζανε: ''Θεά μας, κατέβα κάτω ''»! Προτάσεις γάμου δέχτηκες; «Μόνο; Ό,τι μπορείς να φανταστείς...».

Ο σύντροφός σου τι έλεγε τότε; «Ήταν χαλαρός και το αντιμετώπιζε με χιούμορ». Ο γιος σου;
«Δεν έβλεπε το παιχνίδι, το έβλεπαν οι συμμαθητές του και του έλεγαν για μένα... Τώρα που είναι 25 χρόνων πια και βλέπει να με αναγνωρίζουν ακόμα όταν βγαίνουμε έξω μου λέει να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα και να τα κόψω για να μη μας ενοχλούν»...

Η συμπεριφορά σου επιστρέφοντας από το παιχνίδι ήταν ίδια απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους;
«Ναι, με τους δικούς μου ήταν ίδια, με τον υπόλοιπο κόσμο ήμουνα αγριεμένη... Το παιχνίδι ήταν για μένα μάθημα ζωής, με έμαθε πώς να προφυλάσσω τον εαυτό μου και να μην είμαι τόσο αυθόρμητη». Αλήθεια, μικρή είχες κόμπλεξ με το σώμα σου και για να το ξεπεράσεις είχες βάλει παντού καθρέφτες και το παρατηρούσες; «Ναι, δεν μου άρεσε το σώμα μου παρόλο που στα 14 μού είχαν κάνει πρόταση να γίνω μοντέλο. Πήγαινα σε παραλίες ερημικές για να κάνω μπάνιο, είχα κόμπλεξ, κοιταζόμουν και έβλεπα τις ατέλειες, μετά το Survivor το ξεπέρασα, τώρα πια δεν με νοιάζει, κάνω μπάνιο με στρινγκ σε πολυσύχναστη παραλία».

To ξέσπασμα της Ευαγγελίας μέσα στο surviror:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications