23 Μαρ 2017

Ρωσικός Τύπος: Η επίθεση στο Λονδίνο θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ της Εθνικής Δεξιάς στις προσεχείς εκλογές

Ρωσικός Τύπος: Η επίθεση στο Λονδίνο θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ της Εθνικής Δεξιάς στις προσεχείς εκλογές

Η τρομοκρατική επίθεση που αιματοκύλησε την καρδιά του Λονδίνου θα επηρεάσει τις προσεχείς εκλογές στην Ευρώπη, όπως σχολιάζει ο ρωσικός Τύπος.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η σταρ της γαλλικής Δεξιάς Μαρίν Λεπέν, άδραξε την ευκαιρία για να πείσει τους Γάλλους ψηφοφόρους ενόψει των εκλογών ότι αν την εκλέξουν πρόεδρο της Γαλλίας, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθούν τέτοιους είδους τρομοκρατικά χτυπήματα.

Εξαίροντας την σημασία εντατικοποίησης του ελέγχου των συνόρων η επικεφαλής του «Εθνικού Μετώπου» υποστήριξε ότι οι χώρες πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους για να μοιράζονται τις πληροφορίες που συλλέγουν οι μυστικές υπηρεσίες. Η Λεπέν πρότεινε επίσης το κλείσιμο τεμενών που διατηρούν σχέσεις με τον εξτρεμισμό καθώς και την ανάκληση της γαλλικής υπηκοότητας όσων διαθέτουν περισσότερα από ένα διαβατήριο και συνδέονται με επιθέσεις.

Τα περισσότερα ρωσικά δημοσιεύματα συνδέουν την χθεσινή επίθεση με το πρόβλημα της μετανάστευσης στην Ευρώπη. Η επίθεση αυτή είχε σκοπό να σπείρει τον φόβο και να προκαλέσει σοκ στην κοινωνία, σύμφωνα με την Όλγα Παβλένκο, καθηγήτρια στο Ρωσικό Πανεπιστήμιο Ανθρωπίνων Επιστημών, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Kommersant».

«To βαθύτερο πρόβλημα έγκειται στην ανισορροπία του πληθυσμού στους κόλπους της Ε.Ε», εκτιμά η ίδια. «Αυτή η επίθεση θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους παραμονές των εκλογών σε Γαλλία και Γερμανία, ιδιαίτερα στη Γαλλία», επισημαίνει ο χρονικογράφος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, Φιόντορ Λιουκάνοφ στo ρωσικό πρακτορείο «Ria Novosti».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρωσικός Τύπος: Η επίθεση στο Λονδίνο θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ της Εθνικής Δεξιάς στις προσεχείς εκλογές
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: