24 Μαρ 2017

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΎΚΛΟ ΣΤΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ !

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΎΚΛΟ ΣΤΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ !

Σύμφωνα με μηνύματα των Ολυμπίων:

Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι η «Μυθολογία»,οι ελληνικοί μύθοι είναι απλά ένα παραμύθι,είναι φανταστικές ιστορίες! Δηλαδή οι περιγραφές του Ομήρου,του Ησιόδου,του Ορφέως και άλλων συγγραφέων είναι απλά μόνο αποκυήματα της φαντασίας τους;Η άποψη αυτή είναι εσφαλμένη και είναι λάθος να θεωρούμε την ελληνική μυθολογία ως ένα όμορφο παραμύθι.

Ο Ηρακλής-Ζευς,αρχικά ξεκίνησε ως πρέσβης καλής θελήσεως της ανθρωπότητας,προς τις αστρικές κοινωνίες ζώνης του «Ζωδιακού» και με εντολή να εξαλείψει τις απομείνασες εστίες των δυνάμεων της αποστασίας του Κρόνου (Κρόνιοι,Δρακονιανοί,Οφίτες,κλπ) που απειλούσαν την ύπαρξη και το μέλλον του ανθρώπου στην Γαία.κάθε άθλος του Ηρακλή αριθμείται από το ένα έως το δώδεκα ,όσοι είναι οι αστερισμοί του Ζωδιακού κύκλου.Κάθε άθλος κρυπτογραφεί και μία ουράνια εκστρατεία με συγκεκριμένη αποστολή.

Στην αρχή της εκστρατείας του πέρασε από την Σελήνη και διέλυσε όλες τις εστίες των αποστατών που παρεμπόδιζαν τις ψυχές να συνεχίσουν την ουράνια πορεία τους και τις ανάγκαζαν να επιστρέψουν στην Γαία για άμεση και αναγκαστική μετενσάρκωση.Αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του στην Σελήνη,συνέχισε την διαδρομή του με τα ασύλληπτης ταχύτητας μέσα που διέθεται.

Στο ζώδιο του Κριού εκστράτευσε εναντίον αυτών που η Ελλάνια παράδοση αναφέρει ως «Γιούς των Θεών»ή «Πεπτωκότες Αγγέλους» ή «Γίγαντες».Ήταν ουράνια όντα έκφυλα και διεφθαρμένα που ζούσαν μέσα στην ακολασία και έρχονταν σε επιμειξία με τους ανθρώπους της Γαίας,παρά τις απαγορεύσεις της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας.Δεν του αντιστάθηκαν,δέχτηκαν τους όρους του και υποσχέθηκαν να τους σεβαστούν και να μην έρθουν ξανά σε επιμειξία με τους γήϊνους.

Στο ζώδιο του Ταύρου,στο αστρικό σμήνος των Πλειάδων και στην ευρύτερη περιοχή του Ωρίωνα,βοηθούμενος από τις δυνάμεις της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων (αποικίες της Ανδρομέδας στον δικό μας Σπειροειδή Γαλαξία),συγκρούστηκε με τις δυνάμεις του σκότους τις οποίες ενίκησε.

Στο ζώδιο των Διδύμων απελευθέρωσε τρείς πλανήτες που είχαν καταληφθεί από αποστάτες του Δράκοντα και του Όφεως.Αφού τους απελευθέρωσε επιτέθηκε εναντίον των αποστατών στην ευρύτερη περιοχή του Ωρίωνα που πολιορκούσαν τις περιοχές των Νησιών των Μακάρων και των Ηλυσίων Πεδίων που πηγαίνουν οι ψυχές και ελευθέρωσε ψυχές των ανθρώπων στην περιοχή του Ταρτάρου στον αστερισμό της Αργούς.Στην συνέχεια έδιωξε τους αποστάτες που υπήραν στην περιοχή του Σειρίου.

Στο ζώδιο του Καρκίνου εκστράτευσε εναντίον των αποστατών που δημιουργούσαν προβλήματα και εμπόδιζαν τις ψυχές των ανθρώπωννα εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους και να ακολουθήσουν τις ουράνιες διαδικασίες.

Στο ζώδιο του Λέοντα εκσράτευσε για να αντιμετωπίσει πανστρατιά συνασπισμένων ισχυρών δυνάμεων των αποστατών.Εκεί τραυματίσθηκε σοβαρά και θεραπεύτηκε από τον Παιήονα Απόλλωνα,μετά τριάντα γήϊνες ημέρες θεραπείας.Μετά την ανάρρωσή του μετέβει στον Σείριο, όπου τιμήθηκε απο τον Ζευς με την σωματική αθανασία και του χορηγήθηκε από την Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας η τήβεννος της»Λεοντής»,η οποία τον καθιστούσε άτρωτο,απρόσβλητο και αθάνατο από όλα τα πολεμικά μέσα που διέθεταν οι αποστάτες(σκοτεινές δυνάμεις).

Στο ζώδιο της Παρθένου και συγκεκριμένα στα άστρα της Βερενικής και του Αρκτούρου ,δεν συγκρούστηκε,αλλά συνέστησε στους επιστήμονες να τηρούν τους κανόνες για την αποφυγή της ρύπανσης του περιβάλλοντος.Αυτοί αποδέχθησαν την πρόταση του. Στο ζώδιο του Ζυγού και ιδίως στους αστερισμούς της Μικρής Άρκτου,Στέμματος και Νότιου Σταυρού ,εξολόθευσε όλα τα τέρατα που είχαν προκύψει από την εποχή του Κρόνου,μεταξύ των οποίων όλους τους Κενταύρους,γιατί τους θεωρούσε γεννετική ανωμαλία.

Στο ζώδιο του Σκορπιού,εκστράτευε στα μεγαλύτερα άστρα των αστερισμών Σκορπιού,Οφιούχου,Αετού και Ηρακλή,στα οποία δοκιμάσθηκε έντονα και κινδύνεψε να σκοτωθεί,καθόσον οι περιοχές αυτές βρίσκονται στα όρια του ορατού και αοράτου κόσμου,του φωτός και του σκότους.Οι περιοχές αυτές μαστίζοντο από αντιυλικά όντα τα οποία έπρεπε να απομονώσει με την κατασκευή χάλκινων τειχών τα οποία αδυνατούν να περάσουν.Στην περιοχή αυτή ο Ηρακλής βρέθηκε αντιμέτωπος και με το δικό του αντιυλικό είδωλο,το αρνητικό,το οποίο δημιούργησαν οι αποστάτες με σκοπό να το φέρουν σε επαφή μαζί του ώστε να τον σκοτώσουν ακαριαία.Ετσι ήλθε σε κατάσταση παραφροσύνης και την τελευταία στιγμή τον έσωσε η θεά Αθηνά η οποία τον σκέπασε με την «Αιγίδα» της (υπερόπλον είναι η Αιγίδα).Και πάλι ο θεραπευτής Απόλλων τον θεράπευσε.

Στο ζώδιο του Τοξότη και συγκεκριμένα στους αστερισμούς της Λύρας και στο Βέγα αντιμετώπισε τους αποστάτες του αστερισμού του Δράκοντος,που είχαν δημιουργήσει ανθρωποφάγα τέρατα ,τα οποία όμως κατέστρεφαν και την πανίδα και χλωρίδα με τοξικά απόβλητα.Κατανίκησε τους Δρακονιανούς οι οποίοι και σταμάτησαν τα πειράματα γεννετικής καθώς και όλα τα τέρατα.

Στο ζώδιο του Αιγόκερου εκστράτευσε για την εξάλειψη όλων των προβλημάτων που δημιούργησαν οι αποστάτες στην «Πυλη των θεών» (σύμφωνα με την γήϊνη ορολογία) που υλοποιείται από το τρίγωνο «α» Αλεπούς,Βέλους και Δελφίνου.Αφού εξάλειψε τα προβλήματα που υπήρχαν,μετέβει στον Άδη για να φέρει στις ψυχές των ανθρώπων το μήνυμα της μετενσάρκωσης.Στο τρίγωνο αυτό οι αποστάτες είχαν δημιουργήσει τεχνολογικά ηχητικά και ηλεκτρομαγνητικά εμπόδια,τα οποία προκαλούσαν πρόβλημα στις κινήσεις των υπερβατικών όντων,που οι γήϊνοι τα ονόμαζαν»θεούς».Όλο αυτό το σύστημα των εμποδίων οι αποστάτες του είχαν δόσε την ονομασία «Κέρβερος».

Στο ζώδιο του Υδροχόου εκστράτευσε για να καθαρίσει από την οικολογική ,πυρηνική και ηθική ρύπανση πολλούς πλανήτες των αστερισμών Πήγασου,Νότιων Ιχθύων και Κύκνου,λαμβάνοντας σχετική τεχνολογία από τον Σείριο.Οι πλανήτες αυτοί παρουσίαζαν πολύ καλλίτερη κατάσταση από πλευράς μόλυνσης,από αυτήν που παρουσιάζει σήμερα η Γαία.Αφού καθάρισε αυτό το οικοσύστημα ,εξόντωσε τους αποστάτες που ευθύνονταν για τα τρομερά φαινόμενα εκφυλισμού και ηθικής σήψης των πληθυσμών τους.

Στο ζώδιο των Ιχθύων διασκόρπισε τα υπολείματα των αποστατών των αστερισμών Κήτους ,Όφεως και «ε» Βοώτη που είχαν απομείνει από τις δυνάμεις των αποστατών που είχαν επιτεθεί αιφνιδιαστικά εναντίον της αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας και των αστερισμών του Κηφέα και της Κασσιόπης και είχαν συντριβεί από τις δυνάμεις του Περσέα.

Κατά την διάρκεια αυτής της εκστρατείας πέρασε δύο φορές και από τον πλανήτη Άρη του ηλιακού συστήματος της Γαίας.Την πρώτη φορά γιατί οι επιστήμονες του Άρη αρνήθηκαν να υπακούσουν στις εντολές του και να σταματήσουν τις δραστηριότητες που μόλυναν τον πλανήτη.Κατά την σύγκρουση αυτή αιχαμαλωτίσθηκε ο βασιλιάς Άρης,γιός αυτού που οι γήινοι ονόμασαν «θεό Άρη».Αφού οι Αρειανοί ηττήθηκαν,απελευθέρωσε τον βασιλιά τους,ο οποίος έδωσε την διαβεβαίωση ότι θα συμμορφωθούν οι επιστήμονες και θα σταματούσαν οι Αρειανοί να δημιουργούν συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων της Γαίας.Την δεύτερη φορά συγκρούστηκε και πάλι με τις δυνάμεις του Άρη οι οποίες του επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά .Σ’αυτή την σύγκρουση ο Ηρακλής φόνευσε κατά λάθος την βασίλισα Ιππολύτη,κόρη του αποκαλούμενου «θεού Άρη».

Ο ζωδιακός κύκλος,σύμφωνα με τα μηνύματα των Ολυμπίων,με τα μυστηριώδη σύμβολα του,θεσπίσθηκαν από τους Ολύμπιους,για τις μετακινήσεις τους και την επικοινωνία με τους ανθρώπους της Γαίας,έχουν ποικιλόμορφη συμμετοχή στη δημιουργία της ζωής και επηρεάζουν ποικιλόμορφα τη ζωή στον πλανήτη μας. Τέλος δεύτερου μέρους (πρώτο )

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΎΚΛΟ ΣΤΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: