24 Μαρ 2017

ΑΥΤΟ το ΒΙΝΤΕΟ πρέπει να το ΒΛΕΠΟΥΜΕ μέχρι να πεθάνουμε!

ΑΥΤΟ το ΒΙΝΤΕΟ πρέπει να το ΒΛΕΠΟΥΜΕ μέχρι να πεθάνουμε!

Το βίντεο έχει ανέβει στον ιστότοπο «YouTube» το Φεβρουάριο του 2012.

Κρατήστε μια πρόταση: «Το ζήτημα που καλούμαστε να υπογράψουμε είναι, αν θα χρεοκοπήσουμε σήμερα με δική μας βούληση, ή σε «τρεις μήνες» με έλεγχο από την Ευρώπη, που δεν θα μπορούμε να χρεοκοπήσουμε γιατί θα μας «σέρνουν» στα δικαστήρια»

Το σχόλιο του χρήστη που ανέβασε αυτό το βίντεο, πιο σωστό από οτιδήποτε έχουμε διαβάσει μέχρι σήμερα:

«ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…

Ή ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ,

ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ…»

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΑΥΤΟ το ΒΙΝΤΕΟ πρέπει να το ΒΛΕΠΟΥΜΕ μέχρι να πεθάνουμε!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageDimitra eoaquim

ΔΙΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΧΩΡΙΣ να ξέρετε τι λέτε. Ξέρετε ποια ειναι η Ελλενα Παναρίτη?? Σίγουρα οχι. Ακούτε αυτά που λέει. Αυτή η κυρία εργαζόταν στην Διεθνή Τράπεζα, ξέρετε τι ειναι?? Σίγουρα οχι.Μασωνα μεγάλου βαθμού, και στις συνεντεύξεις που δεινει λέει ότι δεν. Ειναι Ελληνίδα! Προτων ποιος την έβαλε στην Τράπεζα??αυτοι που εργαζόταν στη τράπεζα το ξέρουν. Έκανε εξαιρετική δουλια στην τράπεζα! Η δουλια ειναι καταστροφή των Χωρών για να ειναι έτοιμες για την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ! Αυτή η κυρία την καλιτερη δουλια της την έκανε στο δυστιχησμενο ΠΕΡΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΥΧΙΜΟΡΙ,! Ο οποίος ακόμα σήμερα, αν δεν απατομαι, βρησκετε στην φυλακή ακόμα, ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΠΕΡΟΥ? Ένας ΕΒΡΑΙΟΣ σιωνιστής, που ηταν σε μεγάλη θέση στην εγκληματική GOLDMAN SACH!kΆι βέβαια, ο Λαός του ΠΕΡΟΥ τον εξέλεξε!!!ακρινως όπως στην Ελλάδα το ΚΙΣ διαλέγει τους Προθυπουργους ενα χρόνο πριν τις εκλογές!ΤΟ ΒΙΔΕΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΥΜΙΖΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ. ΑΠΛΩΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΣΚΕΦΤΗΤΕ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΥΑ ΕΦΕΡΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.?αδυνατον. Δεν ξέρουμε αν η Παναρίτη ειναι Εβραία. Μετά το βιδεο αυτό, οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που κυβερνούν την έστειλα αντιπρόσωπο του Ελληνικού κράτους στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ!! Μεγάλη θέση ποιον θα στείλουν, εμένα η άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ που μιλούν για την Βρωμια και δυσωδία στον Πλανιτη??οχι βέβαια, η άλλη η μασονα Ελληνίδα?? ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ Στο Δ.Ν.Τ, ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ,!!Την ξέρουμε και αυτήν που πέρασε κάπου 25 χρόνια εκεί.

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: