28 Μαρ 2017

Η ΕΚΚΛΗΣΙΆ ΔΊΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΤΖΑΜΙ! Φροντίζει για Μουσουλμάνους αντί για χριστιανούς! (VID)

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΊΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΖΑΜΙ!!!! (VIDEO)

Πριν καιρό λέγαμε:Ενωμένες θρησκείες Α.Ε. Το όνειρο όλων τον θρησκειών να γίνουν μια! Πρόβλημα οι θανατικοί πιστοί! αλλα αυτα δεν αρέσουν σε πολλούς! που νομίζουν οτι θα τους σώσει η εκκλησιά όταν ειναι μέρος το συστήματος!οι μισθοί στο κράτος δλδ οι φορολογούμενοι ,εχει τρις εκατομμύρια και δεν έκανε τίποτα για την Ελλάδα ,και τώρα βοηθάει να κτιστούν τζάμια!!

Προς αυτόν τον σκοπό εργάζονται πυρετωδώς χρόνια τώρα οι οικουμενιστές όλων των δογμάτων και όλων των θρησκειών.

Η ίδρυση του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών (ΠΣΕ), το 1948 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, υπό την μορφή μίας διαχριστιανικής Ομοσπονδίας, (με συμμετοχή και ορθοδόξων) αποτέλεσε το πρωταρχικό βήμα για την προσπάθεια αυτή.

Αν και η αρχή ουσιαστικά είχε γίνει με την λεγόμενη «Πατριαρχική Εγκύκλιο» του 1920, όπου ο τότε Πατριάρχης Κων/πόλεως πρότεινε την ίδρυση μίας «κοινωνίας Εκκλησιών», κατά το πρότυπο της τότε «Κοινωνίας των Εθνών» (πρόδρομος του σημερινού Ο.Η.Ε.).

Σε πολύ μικρό χρονικό το ΠΣΕ, βγήκε από τα στενά όρια του «διαχριστιανικού διαλόγου» και έκανε αμέσως άνοιγμα και σε άλλες θρησκείες (τις οποίες τις αποκάλεσε «ζωντανές πίστεις»).Σύντομα άρχισαν να γίνονται το ένα μετά το άλλο τα διάφορα λεγόμενα "διαθρησκευτικά" συνέδρια ή συμπόσια ή συναντήσεις κλπ. Το κεντρικό σύνθημα ήταν σχεδόν πάντοτε το ίδιο. Η «Ειρήνη»...

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, άνοιξαν, κυριολεκτικά, "οι ασκοί του Αίολου" και οι θιασώτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και οι οπαδοί της Παγκοσμιοποίησης, αφουγκραζόμενοι τον φόβο και την ανησυχία της κοινής γνώμης για το που μπορεί να οδηγήσει ο «θρησκευτικός φανατισμός» (καθώς, σύμφωνα με την «επίσημη εκδοχή» οι τρομοκράτες αεροπειρατές ήταν φανατικοί μουσουλμάνοι), βρήκαν την ευκαιρία να «ανεβάσουν ταχύτητα», προκειμένου να ξεμπερδεύουν, όσο γίνεται πιο γρήγορα με το ενοχλητικό θέμα των διαφόρων θρησκειών που φανατίζουν τους λαούς και χωρίζουν την ανθρωπότητα ... Το βιντεο αναφέρει περί ελευθερίας των θρησκευτικών(?) όταν για το ισλαμ όλοι οι μη μουσουλμάνοι θεωρούνται άπιστοι!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η ΕΚΚΛΗΣΙΆ ΔΊΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΤΖΑΜΙ! Φροντίζει για Μουσουλμάνους αντί για χριστιανούς! (VID)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: