28 Μαρ 2017

Λεπίδας και Σρόιτερ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΠΆΝΕΣ στο δικηγόρο του Σώρρα!!

Λεπίδας και Σρόιτερ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΠΆΝΕΣ στο δικηγόρο του Σώρρα!!

Και ξανά λέμε αυτα που λέγαμε εδώ και επαληθεύει το βίντεο,τις υποψίες μου οτι ολα ειναι στημένα:

Η όλη η υπόθεση βρωμάει απο πάνω μέχρι κάτω! και μονο απο το γεγονός που "ανακάλυψαν" κάποιον, την κατάλληλη στιγμή, να του κανει μήνυση! κλασικό τακτική και απο την Χρύση Αυγή! για αρχή έγινε η γελοιοποίηση, και μετα το κυνήγημα.

Αντί να προβληματιστεί η μάζα καταπίνει οτι την ταΐζει το σύστημα με τα τσιράκια της! και μετά περιμένει να έρθει κανένας εθνοσωτήρας ουρανοκατέβατος! δεν αναρωτήθηκε καν οτι ειναι άξια της μοίρας της! εγω παρόλο που δεν τον υποστηρίζω εδω βλέπω σχέδιο,μετά το θέατρο πλύση εγκεφάλου με την Χ.Α, μέρα νύχτα για να βγάλουν το ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε δεύτερο θέατρο, που δείχνει οτι μάλλον εχει τα δις αλλιως δεν θα το κυνηγούσαν,αν σταματούσαν όλοι να πληρώνουν παράνομα χαράτσια θα το καταργούσαν, το σύστημα προστατεύει το σύστημα με κάθε τρόπο! να θυμίσω εδω οτι ειχαν στείλει τα τάγματα εφόδου τους αναρχικούς, της εγκληματικής οργάνωσης ΚΚΕ κατα του .

Υπενθυμίζεται ότι ο Σώρρας καταδικάστηκε στις 17.03.2017 όπως και η σύζυγός του σε 8 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος με την ποινή να μην επιδέχεται αναστολή!!ο Σώρρας καταδικάστηκε με την κατηγορία της υπεξαίρεσης με ανώτατη ποινή ! και οχι οτι κορόιδευε τον κόσμο! αλλιως θα καταδίκαζαν και τους πολίτικους; γιατι δεν εχει δικαστεί κανεις πολίτικος για υπεξαίρεση? αυτο δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν?

Το γεγονός οτι τα ίδια τσιράκια και άθλια ανθρωποειδή μαζί με χρήσιμους ηλίθιους,έκαναν προπαγάνδα κατα της Χ.Α τώρα κάνουν προπαγάνδα κατα του Σώρρα λέει πολλά! το πόπολο όμως υιοθετεί οτι του λεει το σύστημα σαν άβουλο πρόβατο! το είδαμε Live και με την .Χ.Α και τωρα με τον Σώρρα, και μετά θέλει και σωτηρία! και ξανα λέω δεν υποστηρίζω καν τον Σώρρα, αλλα οχι και να τρώω αμάσητο οτι ταΐζει το σύστημα και μάλιστα απο αυτα τα ανθρωποειδή τέρατα τους κομμουνιστές που προστατεύουν το σύστημα με κάθε τρόπο!(αυτα τα μιάσματα). Νεοέλληνες παίζει να έχετε βαριά καθυστέρηση . Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο Ήλιος! βλέπω τι γράφεται σε αλλες ιστοσελίδες ο άλλος έφτιαξε και βίντεο κατα του, (τι σύμπτωση; ειναι και αυτός της κομμουνιστικής φυλής!) τελικά τον Σώρρας οχι μονο θα τον κλείσουν φυλακή για προστασία του συστήματος, αλλα θα χάσει και τα 600 δις αν δεν εχει γίνει ήδη! ενα κλικ είναι! κανένας δεν θα άρχιζε ολο αυτο αν δεν είχε δις! ακόμα και ο πιο ηλίθιος . ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Λεπίδας και Σρόιτερ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΠΆΝΕΣ στο δικηγόρο του Σώρρα!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: