Γιατί οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Πολωνία? μια ιστορία καλά χωμένη στην λήθη! απο αυτούς που προκάλεσαν τον δεύτερο παγκοσμιο πόλεμο!
Γιατί Γερμανοί εισέβαλαν στην Πολωνία? μια ιστορία καλά χωμένη στην λήθη!  και αμορφωσιά της μάζας στα κόκκινα! εν έτη 2017

Υπάρχει ένας λόγος που Στάνλεϊ Κιούμπρικ είπε, "ο Χίτλερ είχε δίκιο για τα πάντα." Η ιστορία που σας εχουν διδαξει είναι ένα ψέμα". Αφορμή για εισβολή δεν υπάρχει και οι Ναζί αποφασίζουν να την δημιουργήσουν, ετσι γράφουν στο μασόνο wikipedia!που τάχα ειναι ουδέτερο! και οτι γράφει εκεί ειναι ψεύτικη ιστορία!!! αλλα σε ποιους ανήκει?.The Wikipedia Jews (TOW✡), led by Scheißjüdin‎, are an existential reality of Wikipedia. They don't want to admit that they're Wikipedia Jews. Some of them aren't Jews. Yet they are Wikipedia Jews. As poster jackwelsh from The Wikipedia Review eloquently put it: “ What should their clique be called, if not the "Wikipedia Jews"? „ (οποία σελίδα εχει λινκ backlinks εκεί ειναι του συστήματος!)
Μαρξιστικά στρατόπεδα Συγκέντρωσης Γερμανών στην κατεχόμενη παράνομα Πολωνία αφου ηταν Γερμανικό έδαφος που δεν σας τα είπαν στην επίσημη ιστορία!...Οι Γερμανοί δεν εισέβαλαν στην Πολωνία (ηταν δική τους επικράτεια) και για να σώσουν τους ανθρώπους απο τις σφαγές απο αυτές τις γενοκτονίες που έκανε και ο Στάλιν!!.Είχαν στρατόπεδα Συγκέντρωσης στην Πολωνία αμέσως μετά την συνθήκη ειρήνης των Βερσαλλιών τα Γερμανικά εδάφη περασαν στην Πολωνίας κατά τη διάρκεια του πολέμου,και έγιναν μαζικές συγκεντρώσεις σε στρατόπεδα Συγκέντρωσης (για τους Γερμανούς) που ανεγέρθηκαν από τη νέα μαρξιστική πολωνική κυβέρνησης στην περιοχή Posen και Stralkowo,που χτίστηκαν το 1918 σε αυτά τα στρατόπεδα περίπου 16.000 Γερμανοί φυλακίστηκαν.

Αυτά τα δύο στρατόπεδα ήταν οι πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωση στην Ευρώπη. Από το 1920-1939 πάνω από ένα εκατομμύριο Γερμανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Πολωνία. Κατά τη διάρκεια αυτη δημιουργούνταν και αλλα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους Γερμανούς τους Ουκρανούς, αλλά και για πολιτικούς εχθρούς για την πολωνική κομμουνιστίκη κυβέρνηση στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Πολωνία: Bereza Kartuska (Galizien), ανεγέρθηκε το 1926 Litowsk, ανεγέρθηκε επίσης το 1926.

Στο χρονικό διάστημα μεταξύ Μαρτίου και Σεπτεμβρίου του 1939, πριν από την έναρξη του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου (1/9 - 1939) περισσότεροι από 50.000 Γερμανοί φυλακίστηκαν με σοβαρή κακομεταχείριση. Κατά το έτος 1939 στην Πολωνία ανεγέρθηκαν τα ακόλουθα στρατόπεδα συγκέντρωσης, καθώς και πολλά αλλα μικρά ειδικά για τους Γερμανούς:εργοστάσιο Chodzen,πρώην ζάχαρης ,Leslau και Kutno.

Κατά τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου του 1939 περίπου 7.000 Γερμανοί απήχθησαν από τα σπίτια τους και βασανίστηκαν, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, καθώς και γέροι και ανάπηροι. Η πολωνικές διώξεις κατα των Γερμανών έφτασαν στο αποκορύφωμά με θηριωδίες και δολοφονίες σε εθνοτικές ομάδες Γερμανών 3 Σεπτεμβρίου του 1939, αυτές οι πράξεις βίας έχουν περάσει στην ιστορία οχι στην επίσημη καθώς ειναι μαρξιστική η επίσημη(Ουίνστον Τσόρτσιλ:Η Ιστορία θα είναι καλή μαζί μου, επειδή σκοπεύω να την γράψω.), ως η Σφαγή Bromberg ή Ματωμένη Κυριακή. (Bromberger Blutsonntag)απο τον Αύγουστο έως τον Σεπτέμβριο του 1939 η πολωνική κυβέρνηση κυνηγούσε όλους τους Γερμανούς επι πολωνικό έδαφος όλων των ηλικιών, άνδρες και γυναίκες, με πορείες προς θάνατο προς στις πόλεις :Kutno, Lowitsch, Warschau, Sochaczew, Blonia, Kostpol και κατ 'ευθείαν μέσα σε στρατόπεδα θανάτου στο Wolhynien Galizien και Bereza-Kartuska..(Υπάρχει και η σφαγή στο δάσος Κάτιν Πολωνών αξιωματικών απο το μέρος που κατέλαβαν οι κομμουνιστες! ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΑΖΙ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! )

Στα περισσότερα βίντεο για την "ναζιστική" Γερμανία(καθόλου τυχαίο που τα πιο πολλά βιντεο ειναι απο την Γερμανία και οχι τους "σύμμαχους" αφου και σε αυτο τον τομέα ηταν πολύ μπροστά! βλέπε μεχρι και φωτογραφική μηχανή χειρός οπως οι σύγχρονες οχι κατι μαούνες που είχαν άλλοι!) στο εξωτερικό βλέπεις σχόλια οπως τα παρακάτω, στο ελλαδιστάν μερικά βιντεο που εχουν ανεβάσει, δεν εχουν τις προβολές που θα περίμενε κανεις! συν σχόλια τα γνωστά ναζι φασίστες κτλ! αυτοι ειναι οι νεοέλληνες! ξερουν να μιλάνε όλοι για θέματα που δεν εχουν ιδέα και το παίζουν και έξυπνοι όταν ξέρουν μονο τα κομμουνιστικα ψέμματα! δεν φτάνει που ειναι παντελώς αμόρφωτοι σου κολλάνε και την ταμπέλα "ναζι" η φασίστα που ουδεμιά σχέση εχει με την Γερμανία, ηταν στην Ιταλία φασίστες σημαίνει =εθνικιστές! η λέξη ναζι αγγλικό = εθνικοσοσιαλιστες! "εθνικός" βγάζουν σπυριά οι μαρξιστές όταν ακούν εθνικός /εθνικισμός κτλ! γιαυτό το έκαναν "ναζι" χωρις το εθνικό,(εξάλλου περνάει πιο εύκολα στο υποσυνείδητο στο ηλίθιο μυαλό ενός κομμουνιστή και οχι μονο) !.Ας δούμε μερικά σχόλια απο ναζι συμφωνα με την κομμουνιστική φυλή γνωστή και ως σκυλιά των Εβραίων:

Πραγματικά εντυπωσιακές στολές με στυλ.....
Μέχρι η Σβάστικα να κυματίζει ξανα τις στέγες του Βερολίνου, η Γερμανία δεν θα είναι πότε πάλι ελεύθερη. Sieg Heil από την Πορτογαλία.
Τώρα η Ευρώπη είναι γεμάτη από “φοβιτσιάριδες” που φοβούνται να μην θεωρηθουν εθνικιστές να μην ειναι περήφανοι για το σπίτι τους. Η Πλύση εγκεφάλου από τη μαρξιστική προπαγάνδα εχει ριζώσει στις μάζες. Η Ευρώπη σήμερα είναι καταδικασμένη, απλά κοιτάξτε την εθνοκάθαρση που κανουν οι σύγχρονοι πολιτικοί. Εκατομμύρια μετανάστες του τρίτου κόσμου αποστέλλονται στην Ευρώπη, πολλοι από αυτούς είναι βιαστές βάρβαροι και μας βλέπουν ως άπιστους. Πάρτε πίσω το σπίτι σας!
Εκείνη την εποχή η Γερμανία είχε τους καλύτερους των άνδρες στον κόσμο .. Σήμερα, μετά απο 70 χρόνια στρατιωτικής κατοχής και μαριονέτες κυβερνήσεις,που γλείφουν τις ΗΠΑ,και η αδιάκοπη πλύση εγκεφάλου με νεομαρξιστική προπαγάνδα, το μόνο που έχει απομείνει από τοτε ειναι οι αριστεροι με την μαρξιστική πολίτικη ως ορθή, χάνεται η χωρά σιγά-σιγά μαζί με την παράδοση της,απο τους εισβολείς λαθρο...

Anastasia Αγαπώ τη Γερμανία η σύγχρονοι Γερμανοί είναι ντροπή της Βέρμαχτ!! οι παππούδες σαν ήταν ήρωες που πολέμησαν για τη χώρα τους,ηταν υπερήφανοι όσο κανένας άλλος στρατός στον κόσμο, είμαι περήφανη για αυτη την γερμανική στρατιωτική μηχανή, η καλύτερη σε ολο τον υπόλοιπο κόσμο, υψώνω το χέρι μου και θα πω "Sieg Heil! "

Το βίντεο έχει απαγορευθεί στη Γερμανία η αριστερά δεν ξέρει την ελευθερία του λόγου!
Η Γερμανία στο WW2, είχαν τις καλύτερες στολές από όλους τους στρατούς, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.Οι Γερμανικές στολές μοιάζουν σαν να δημιουργήθηκαν από έναν σχεδιαστή
Οι ψυχές αυτών των ηρώων θα κλαίνε σήμερα βλέποντας την κατάσταση της Deutchland δεν πολέμησαν για αυτό! Ο Χίτλερ δεν θα είχε σταθεί ετσι να παρακολουθεί την πολιτιστική εξόντωση του λαού του, όπως αυτο το μου### η Angela Merkal επιτρέπει να συμβεί.

Το 40% των σύγχρονων όπλων στηρίζονταν στα Γερμανικά όπλα και τεχνολογία εκείνης της εποχής είναι απλά εντυπωσιακό
Στα περισσότερα βίντεο που βλέπω στο Youtube, φαίνονται λιγότερο κακοί οι Γερμανοί, οι κακοί ηταν της Σοβιετικής Ένωσης, οι Σιωνιστές και οι Σύμμαχοι, ιδιαίτερα οι Αμερικανοί :(
Για την ενημέρωσή σας, οι Σύμμαχοι ποτέ δεν κέρδισαν τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι μόνοι που κέρδισαν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι οι η εβραϊκές τράπεζες Rothchild. Ο κόσμος είναι σε χειρότερη κατάσταση τώρα, από ότι ηταν με τον Χίτλερ στην εξουσία.

ΥΓ προς την κομμουνιστική φυλή δεν πιστεύω να φοράτε δερμάτινα? ειναι "ναζιστική μόδα" !όμοιος και οι καμπαρντίνες! καθώς δεν την αναγνωρίζω ως ιδεολογία, αλλα ως κατώτερη ζωώδες φυλή πλήρως ελεγχομένη!(και λόγο αυτής της κατωτερότητας που εχουν το παίζουν όλοι μορφωμένοι και έξυπνοι! εμείς είμαστε έξυπνοι εσεις οι χαζοί και οι αμόρφωτοι ναζι! μερικά απο αυτα τα ανθρωποειδή μπορεί να βρουν καμια αρχαία λέξη σε κανένα λεξικό και να την λένε μετα λέγοντας: να είσαι αμόρφωτος δεν ξέρεις τι σημαίνει η τάδε λέξη! η δεν γράφεις σωστά ελληνικά! Και αλλά τέτοια τραγελαφικά.

Όλοι οι κατώτεροι εχουν αυτο το τουπέ! βεβαία δεν αναφέρουν ότι τα σχολεία τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους, και βγαίνουν πρόβατα αντί για μορφωμένοι,ούτε οτι όλη η τεχνολογική επανασταση ηταν απο "ναζι"και άλλοι αντέγραφαν τεχνολογία!),μια μάτια στην ηλίθια θεωρία του μαρξισμού, που έφτιαξαν για να μαζέψουν ολα τα μούλικα απο τις εισβολές στην Ευρώπη, καταλαβαίνεις πόσο χρήσιμοι ηλίθιοι ειναι οπως έλεγε και ο Λένιν! μια φορά που είχα πιάσει κουβέντα με ενα κομμουνιστή για να δω πως σκεφτονται αυτα τα βιολογικά ρομπότ, έλεγε οτι προδόθηκαν απο Άγγλους στα δεκεμβριανά!! αφου απο Άγγλους έπαιρναν διαταγές και τους προμήθευαν όπλα πυρομαχικά να σφάζουν μη κομμουνιστές! πιο ηλίθιοι πεθαίνεις! σημείωση ως βιολογικά ρομπότ, όσα στοιχειά και να δόσεις που καταρρίπτει τα ψεμματα τους, παντα βρίσκει κατι άλλο να λεει! και αν δεν μπορεί να βρει θα σε πει ναζι στο τέλος και με αυτο καθάρισε!! ο ορισμός του ηλίθιου!

Έτσι γεννήθηκαν, κομμουνιστης γεννιέσαι οι αριστεροι ειναι γέννημα κομμουνιστών!(εκτός τους αφελείς που εχουν πάρει με το μέρος τους) πως θα καταλάβεις οτι κάποιος ειναι κομμουνιστική φυλή; εκτός απο χαρακτηριστικά δείγμα απο που εχουν καταγωγή: αραβική χερσόνησο μεριά και Αφρική πρώην ζουλου, η Τουρκιά κτλ! απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη, και εκτός οτι τα πάντα που δεν τους φύτεψαν στα σχολεία ειναι "θεωρία συνωμοσίας" τοσο ελεγχόμενοι ειναι!! αν του δείξετε μια σβάστικα(τα πάντα ρει…) θα εκδηλωθεί τι ειναι !εκτός απο το αμόκ που θα πάθει και θα λεει τα γνωστά, ναζι φασίστα κτλ, θα αρχίσει να βγάζει αφρούς απο το στόμα! κανουν σαν το σατανά με το λιβάνι! καθόλου τυχαίο καθώς οι ιδιοι αντιπροσωπεύουν το κακό! παντού και οχι μονο στην πολίτικη!και ξέρω γιατι άπλα δεν το λέω δημοσια! οι ιδιοι δεν ξερουν καν τι ειναι! αλλα τι να περιμένεις απο δίποδα ζωα να εχουν αυτογνωσία? και λόγο αυτής της ζωώδες φύση τους ειναι εύκολα χειραγωγήσιμοι, και να μετατραπούν σε κτηνώδες δολοφόνοι,οπως έδειξε και η ιστορία που εχουν απόκρυψει τα αίσχη τους λέγοντας οτι οι "κακοί ναζι" ηταν ετσι! τα στοιχειά τους διαψεύδουν!...

Υπομονή δεν ειστε τίποτα πάρα μια σταγόνα στον ωκεανό του χρόνου! κάποια στιγμή θα φυγετε απο αυτο τον πλανήτη που δεν σας ανήκει!δεν φτιάχτηκε για εσάς,ειστε παράσιτα εδω, εσεις και οι Εβραίοι! ΥΓ αριστερός: ουγκα ουγκα θεωρίες συνωμοσίας ουγκ(φανταστείτε να έλεγες σε ενα αριστερό το 1800 οτι μπορείς να φτιάξεις σιδερένιο πουλί να πετάει! η να μιλάς σε κάποιον στην άλλη άκρη του κόσμου σαν να ειναι διπλά σου μεσώ τηλεφώνου!κτλ κτλ! απαπαπα "θεωρίες συνωμοσίας")! ΥΓ 2 οι αριστεροι το εχουν στο αίμα τους να σπέρνουν διχόνοια λενε: οι κακοί ναζι επιβάλουν μετρά στην Ελλαδα και η "ναζίστρια" Μέρκελ, όταν απο το 1945 ειναι αριστερές όλες οι κατοχικές κυβερνήσεις και εκεί, ίδιους με αυτούς εδω!για πολύ δούλεμα μιλάμε! και να φανταστεί κανεις είμαστε οι ελάχιστοι αν οχι πρώτοι που τα είπαμε αυτα στο ελλαδιστάν! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Ωραίο άρθρο!, Αυτό που λες για της στολές το έχω σκεφτεί και εγώ ,ακόμα και σήμερα φενονται ποιο μοντέρνες από πολλούς στρατούς στον κόσμο,σκέψου πως θα φενονταν εκείνη την εποχή , πραγματικά εξογηοινες....φοινιξ

αγγελικηείπε...

Αυτοι ηταν αντρες. Φιλος που εζησε τοτε μας ελεγε οτι οι στολες ολων ηταν φοβερες και ολοι ηταν ατσαλακωτοι.Τους εβλεπες και σου προκαλουσαν δεος.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications