8 Μαρ 2017

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας:Γυναίκα στην ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ Ελλάδα του 2017!

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας:Γυναίκα στην ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ Ελλάδα του 2017!

Ημέρα της γυναίκας σήμερα στο μπουρδέλ# που λέγεται Ελλάδα! Τι ακριβώς γιορτάζουμε; Εδώ και έξι χρόνια μας καταπατούν ασταμάτητα τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ δικαιώματά μας!

Χρύσα Κατσιτοπούλου

Γυναίκες τσακισμένες από την ανεργία, γυναίκες που εργάζονται και είναι απλήρωτες, γυναικες που μάχονται στην πρώτη γραμμή για την επιβίωση.

Γυναίκες μάνες που βλέπουν να φρενάρουν, να σκοτώνουν το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους.Γυναίκες κόρες που βλέπουν τους γονείς τους να αργοπεθαίνουν με συντάξεις πείνας.

Γυναίκες ανασφάλιστες που το σύστημα υγείας τις πετά στα σκουπίδια γιατί δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τη δόση της ρύθμισης με το ασφαλιστικό ταμείο.

Γυναίκες σύντροφοι, σύζυγοι που στηρίζουν τον άνθρωπο της ζωής τους στη μάχη με την ανεργία.Γυναίκες με αξιοπρέπεια που ενώ έχουν χάσει σχεδόν τα πάντα, που η κάθε μέρα τους είναι μια μάχη, καταφέρνουν και γυρνάνε την πλάτη στην αναξιοπρέπεια.

Γυναίκες περηφανες, που κρατούν ψηλά το κεφάλι ενω τις μαστιγώνει, τις βιάζει κάθε μέρα το ξεπουλημένο, ξεφτιλισμένο κράτος μας!Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο να γιορτάσω την ημέρα της γυναίκας!

Για ποιο λόγο σήμερα να πάω στα μπουζούκια...ή σε κλαμπάκια; Δε θα γιορτάσω!ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΩ ΘΕΛΩ!Να γιορτάσω ΤΙ;Τον σταθερά αργό και εγκληματικό μας αφανισμό;Τις μόνες γυναίκες που θέλω να τιμήσω σήμερα είναι τις καθημερινές γυναίκες που παλεύουν να έχουν τα αυτονόητα.

Τις μόνες γυναίκες που θέλω να τιμησω σήμερα είναι αυτές που κάποτε πάλεψαν με την ψυχή τους, με τη ζωή τους για τα δικαιώματά μας.Γυναίκες; Μη γιορτάζετε σήμερα. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ που είμαστε ΣΚΛΑΒΕΣ των μνημονιακών βιαστών μας.Γυναίκες επαναστατήστε που είμαστε αριθμοί στατιστικής...και ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

freepen.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας:Γυναίκα στην ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ Ελλάδα του 2017!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats