Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας:Γυναίκα στην ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ Ελλάδα του 2017!
Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας:Γυναίκα στην ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ Ελλάδα του 2017!

Ημέρα της γυναίκας σήμερα στο μπουρδέλ# που λέγεται Ελλάδα! Τι ακριβώς γιορτάζουμε; Εδώ και έξι χρόνια μας καταπατούν ασταμάτητα τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ δικαιώματά μας!

Χρύσα Κατσιτοπούλου

Γυναίκες τσακισμένες από την ανεργία, γυναίκες που εργάζονται και είναι απλήρωτες, γυναικες που μάχονται στην πρώτη γραμμή για την επιβίωση.

Γυναίκες μάνες που βλέπουν να φρενάρουν, να σκοτώνουν το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους.Γυναίκες κόρες που βλέπουν τους γονείς τους να αργοπεθαίνουν με συντάξεις πείνας.

Γυναίκες ανασφάλιστες που το σύστημα υγείας τις πετά στα σκουπίδια γιατί δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τη δόση της ρύθμισης με το ασφαλιστικό ταμείο.

Γυναίκες σύντροφοι, σύζυγοι που στηρίζουν τον άνθρωπο της ζωής τους στη μάχη με την ανεργία.Γυναίκες με αξιοπρέπεια που ενώ έχουν χάσει σχεδόν τα πάντα, που η κάθε μέρα τους είναι μια μάχη, καταφέρνουν και γυρνάνε την πλάτη στην αναξιοπρέπεια.

Γυναίκες περηφανες, που κρατούν ψηλά το κεφάλι ενω τις μαστιγώνει, τις βιάζει κάθε μέρα το ξεπουλημένο, ξεφτιλισμένο κράτος μας!Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο να γιορτάσω την ημέρα της γυναίκας!

Για ποιο λόγο σήμερα να πάω στα μπουζούκια...ή σε κλαμπάκια; Δε θα γιορτάσω!ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΩ ΘΕΛΩ!Να γιορτάσω ΤΙ;Τον σταθερά αργό και εγκληματικό μας αφανισμό;Τις μόνες γυναίκες που θέλω να τιμήσω σήμερα είναι τις καθημερινές γυναίκες που παλεύουν να έχουν τα αυτονόητα.

Τις μόνες γυναίκες που θέλω να τιμησω σήμερα είναι αυτές που κάποτε πάλεψαν με την ψυχή τους, με τη ζωή τους για τα δικαιώματά μας.Γυναίκες; Μη γιορτάζετε σήμερα. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ που είμαστε ΣΚΛΑΒΕΣ των μνημονιακών βιαστών μας.Γυναίκες επαναστατήστε που είμαστε αριθμοί στατιστικής...και ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

freepen.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications